עד שיהיה משהו חדש...
שאלון!!

t r e c o o l

New member
באמת??../images/Emo2.gif אז מי אמר את זה?

זה כבר לא בסדר!! מה זאת הזנות הזאת? מה נסגר איתם.. אי אפשר לדבר איתם? השתיקה הזאת משגעת אותי!

t r e c o o l

New member
אוףףף../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

טוב, סופית נמאס לי, אני מרימה ידיים.

heart1soul

New member
אוי לאאאאאא.. לא ראיתי את זה

אני לא מאמינה שהם באמת שינו אותו.. אוףףףףףףףףףף שונאת אותםם שונאתתתתת שנאהההההה

כן הם שינו אבל זה עדיין יצא באוקטובר זה בטוח.

מעצבן..אבל הם לא יכולים לדחות יותר מדי הם אמרו שזה לא יקח יותר משבוע מהתאריך המקורי :)

heart1soul

New member
זה לא טוב לי מספיק!!!!

חחחח RCA רעים והורסים לי את כל החוויה. אני מקווה בשבילם שהסינגל יצא בזמן..

חחח אין ספק שRCA זה הרוע בהתגלמותו!

דייי הם באמת לא יכולים לדחות את זה כבר יותר זה יצא עוד שבוע-שבועיים בטוח! אבל AdamIsWorthTheWait!! חחח P: אדם סטורם

heart1soul

New member
תקראי תקראי ספר מרתק!!

ומבחינתי כל עוד הסינגל יוצא עד ה18.10 אני לא ארמח מישהו מRCA אבל אם הוא יוצא החל מ 18 והלאה אני לא אחראית על מעשי..!!

ר ו ח ל י

New member
מהה איך אחרי כל מה שכתבתי יצאה לי הודעה ריקה?

קר'לחיאחליקרחיאחלקירארק די יו אני חייבת לפרוק את העצבים איכשהווווווווו

ר ו ח ל י

New member
וזה עוד מופיע בתור הודעה עם תוכן. מוזר. ../images/Emo12.gif

נשרפו לי האצבעות מלענות על השאלון.

ר ו ח ל י

New member
רק שאני חושבת שהדברים מתחילים להשתפר,

הם מוכיחים לי עד כמה הם לוזרים. מכבי ת"א הפסידו את התואר הראשון של העונה להפועל ירושלים. לא יודעת אם משהו פה מכיר את התחושה הזאת אבל נמאס לי להיות בה. האמת שפעם ראשונה ששקלתי טוב טוב אם לחדש את המנוי לעונת המשחקים הזאת והייתי בהתלבטות גדולה ובסוף החלטתי לעשות מנוי, ואני כ"כ מצטערת על זה. לא שווה את הכסף והעצבים שלי.

t r e c o o l

New member
אותו דבר עם מכבי נתניה כל שנה..

ואוו יש לך מנוי! את ממש אוהבת את זה אה?. את לא יכולה למכור אותו?.

ר ו ח ל י

New member
כן אבל קשה

להתנתק ממשהו שאני אוהבת כ``כ הרבה זמן, ועכשיו שקצת נרגעתי אני כבר לא חושבת ככה כי תכלס זה רק תחילת עונה ואני מקווה ליותר טוב.

Queenkiller

New member
לצערי אני מכירה

היה לי את זה הרבה עם מכבי חיפה ובעצם עדיין כי הם לא מבריקים בליגת האלופות אבל בכדורסל זה אחרת והיה להם משחק קובע אז זה עוד יותר מבאס, אז אני מבינה אותך אבל .היי אבל יש עוד עונה שלמה!! וכמה שנים יש לך מנוי?

ר ו ח ל י

New member
5 שנים.

ונכון העונה רק התחילה אבל אני בנאדם מאוד עצבני וכל הפסד גורם לי להתפוצץ./tapuzforum/images/Emo4.gif

mokasosex

New member
לא נרדמת וכבר קראתי את של כולכן, אז ...

1. גילכם: עוד 23 יום , 15
2. איזור מגורים בארץ: מרכז 3. מה אתם עושים בחיים? תלמיד 4. עובדים? - 5. כמה זמן אתם עובדים שמה? - 6.אוהבים את העבודה? - 7. בשביל מה אתם חוסכים אם אתם עובדים בשביל משהו מסוים?- 8. מה תעשו אם תזכו במיליון דולר? אחסוך או אשקיע במשהו, שיהיה יעיל. 9. מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? מקווה מאוד שמשפטים 10. מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה? עורכת דין, כי מישהו צריך להיות ישר במערכת הזאת .. 11. חושבים שהמיתון יסתיים בסוף השנה? נתניהו ואובמה אומרים שכן, אאמא ואבא לא. 12. חושבים שימצאו פתרון לבעית המים בארץ או לחילופין שתבוא אלינו שנת גשמים והכל יפתר מתישהו? בע"ה. 13 . מה אתם הכי אוהבים לעשות? מחשב, טלוויזיה וחברות. 14. איזה שעה ביום אתם הכי אוהבים? Nap time 15.איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? מממ
16. מה המזל שלכם? עקרב 17. מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ?הכל 18. לאיזה מהם אתם הכי נכנסים? מסנג'ר & פייסבוק . 19. איפה יש לכם הכי הרבה חברים או אנשים ברשימה במקרה של מסנג'ר אייסיקו וסקייפ....?מסנג'ר 20. מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? מסנג'ר, הכי נורמלי . 21 היתם בחול? .באיזה מדינות? טורקיה, אנגליה ואיטליה. 22.מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה? אנגליה 23. איזה מדינה הכי אהבתם? אנגליה 24. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם? הרולינגסטו, כמתנת סיום יסודי מהדודה (הכי יפה) 25. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם? לוח שעם, עם תמונות של החברה ושלנו , עם תאריכון ועוד מלאמלא דברים מגניבים כאלה [חברות שלי עשו, אני התבוננתי ]
26. יש לכם חיית מחמד? איזה? דג זהב 27. מה הצבע ,סוג שלה,גיל וגודל? זהב, השאר לאדעת. 28. איזו חוויה בלתי נשכחת עברתם פעם ואתם רוצים לספר לנו? התאהבתי באיזה אחד מאמריקן איידול וזה שיבש לי את המח והחיים. 29.לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים?מה שעכשיו זה סבבה. 30. אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים? משתדלת. 31. כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? בוכה ושומעת מוזיקה. לפעמים גם כותבת או קוראת. 32. חושבים שאתם חברים טובים? לא 33. מה הצבע האהוב עליכם? לא עולה לי לראש.. 34. מה הצבע השולט בארון שלכם? כנ"ל 35. מה התחפושת הכי יפה שראיתם? של אדם בתור שדון . 36.לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? צייר צרפתי (לא שכחתי את הת') 37. כמה אחים יש לכם? קרציה אחד. 38. איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד? 14, לאדעת אם אזכור לתמיד .. 39. מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה? סמולוויל, גוסיפ גירל, 90210, על טבעי, אמריקן איידול ועד מלא .. -מעניין לי בחיים - 40.באיזה אתר אתם נמצאים הכי הרבה? פייסבוק וטוויטר 41.באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה? ממ מענין באמת. 42. איזה צבע העכבר שלכם? אפור שחור 43.איזה צבע המקלדת שלכם?שחורה 44. מה מצויר על הפד לעכבר שלכם? המסע שלי לעולם הדמויון עם דמויות חמודות כאלה. 45. איזה פלאפון יש לכם? samsung משהו, הדור ה3 הכי ישן XD 46. איזה רקע יש בפלאפון כרגע? אדם למברט אחד .. 47.איזה שומר מסך? ... 48. איזה רינגטון,צלצול הודעה ופנטון אם יש יש אצלכם כרגע? משהו של פאניק אט דה דיסקו.. 49.מה אתם עושים כדי שהזמן יעבור יותר מהר? חוץ מלמלאות פה שאלונים חח.. חופרת לחברות בטלפון או הן לי. אה ולומדת .. 50. באיזו עונה נולדתם? חורף *-* 51. איזו עונה אתם הכי אוהבים בשנה? אותו כנ"ל. 52.מה הייתה ההצגה האחרונה שהיתם בה? משהו מטעם ביתהספר.. 53.והסרט האחרון? בדרך לחתונה עוצרים בווגאס. 54.והמופע מוסיקה האחרון?Mama mia 55.והמופע סטנד אפ האחרון? שחר חסון 56. איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים? בילי אליוט
57. מה אתם הכי אוהבים לאכול? פיצה, פסטה, רביולי , לזניה.. 58.מה אתם הכי אוהבים לשתות? מים בטעמים 59. חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום? לא 60. עוסקים בספורט? באיזה? בטחחחחח , לחיצות על העכבר. 1,2,3 מנוחה
61. מה הדבר שהכי משמח אתכם? לראות את המשפחה / החברות שלי, ידיעות חדשות על אדם ולהצליח בלימודים. 62.מה הדבר שהכי מעציב אתכם? לאבד אנשים קרובים .. 63.מה המשאלה שלכם?להצליח בלימודים, שהם יבריאו , אה ושהתקופת יובש המציקה הזאת עם אדם תעבור. 64. איך אתם מוציאים כעס? צועקת, בוכה , כותבת. 65. אתם מאלה שאם קורה להם משהו שנראה להם הכי גרוע בעולם מעודדים את עצמם או אחרים שבמצב כזה בכך שהם אומרים תמיד יש דברים יותר גרועים,מחלות,תאונות ,מוות...וכו ?לגמרי. 66. מה אתם חושבים שצריך לעשות כדי להפחית את תאונות הדרכים בארץ?להגביל את שתיית האלכוהול . 67. אם היה אפשר היתם בונים את כל המדינה מחדש ועושים אותה מקום טוב יותר? לא. 68. רואים חדשות? כמה פעמים ביום אם כן? שומעת ברדיו, פעמיים ביום. 69.אוהבים להגיב בטוקבקים על כל מיני כתבות ברשת? בד"כ לא. 70.על איזה סוגי כתבות אתם הכי מגיבים? פוליטיקה. 71.מה מעניין אתכם בחיים? מה מעסיק אתכם רוב היום? לאחרונה אדם. 72. מה הרקע שלכם במחשב כרגע? קולאז' של טום וולינג, ג'יימי בל ואדם למברט. 73.והשומר מסך?... 74.מה דף הבית שלכם? גוגל 75.כמה אתרים יש לכם במועדפים? ואו זה לא יגמר. 76 . אוהבים את כל הדברים שכותבים עליהם את השם שלכם? אין כאלה, וכשיש זה מגניב . 77. היתם באילת? אוהבים את העיר? כן ובערך. 78.כמה פעמים היתם? כל שנה פעמיים, אממ יותר מ20 .. 79.מה אתם הכי אוהבים לעשות שם? בטן גב על החוף ולהנות מהטיילת. 80. נכון פרסומות זה דבר מעצבן? לא תמיד 81.איזה מכתב בדואר הכי שמחתם לקבל אי פעם? שהתקבלתי לתוכנית של מצטיינים וכאלה... 82.ואיזה מייל? שהוא אוהב אותי. 83.ואיזה אס אמ אס ? שהוא מתגעגע. 84. אוהבים יותר את הים או הבריכה? ים 85.אוהבים לעשות על האש? חביב 89.איזה חג הכי אהוב עליכם? חנוכה 90.ספרו על מקרה שאתם זוכרים במיוחד שאמרתם וואי היה לי כל כך הרבה מזל...? היו מלא, האחרון היה שחציתי את הכביש ולא ראיתי שבאה מכונית ועצרה מיל' ממני. 91. מה המוטו שלכם לחיים? אינדיבידואליות זו לא מילה גסה. 92. איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? שחצנות שנובעת מבורות. 93. עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? שחצנים שחושבים שהכל מגיע להם. 94. יש לכם אתרים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן להמליץ לנו? טוויטר, פייסבוק .. 95.איזה משחק במחשב אתם הכי אוהבים, אם בכלל? ספיידר סוליטר
96. יש לכם טלביזיה בחדר?אכן 97.ומחשב?גם 98.ומערכת סטריאו? תהיה 99. יש לכם הוט או יס?הוט 100.באיזה חנות אתם מבקרים הכי הרבה? חנויות ספרים , אקססוריז ולאחרונה גם בגדים.. 101.אוהבים ללכת לקולנוע? אם יש דברים מעניינים. 102.אתם תמיד קונים פופקורן שאתם בקולנוע? לא .. 103. נכון פסרומות זה דבר מעצבן? לא תמיד 104.איזה פרסומת הכי עצבנה אותכם? ג. יפית 105.איזה פרסומות הכי אהבתם?ווליום ערד. 106.אתם מעבירים ערוץ שיש פרסמות? לא ,רצה לעשות את הדברים שבין לבין. 107. מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם? השוו אותי לדודה שלי, בלי לדעת שאנחנו קרובות משפחה XD 108.מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם? רדפו אחרי עד דלת הבנין, בחושך, והייתי לבד. 109.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה עשו לכם או למישהו אחר שרק ראיתם את המתיחה שלו ולא היתם שותפים? הולדתה שאל אחת החברות שלי . 110.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה אתם עשיתם למישהו?שלחתי קופון לסופר מרקט ואנשים באמת השתמשו בזה .. 111.מה אתם חושבים שהבעיה הכי קשה במדינה מכל הבעיות? מערכת החינוך והפילוג בעם. 112.מתכננים לעבור לחול בעתיד? כל הזמן משתנה.. 113.אתם מקבלים החלטות בקלות? חח כלכך לא. 114.מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? "אאאאאאאממממממממא , מה לעשות? " 115. איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? מראות מצחיקות, על ישראל של פעם מנקודת מבטה של ילדה שכל עולמה מתפרק. 116. איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? ידיעות אחרונות ומעריב לנוער. 117. מה עשיתם ב31.12.1999? בשעה 12 בלילה? ישנתי טוב טוב. 118. קרה לכם פעם שננעלתם מחוץ לבית? מה היה הכי הרבה זמן שנתקעם? כמעט יום שלם. 119. יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו?טורקיה.. 120.תגידו לי משהו אופטימי שיעודד אותי קצת - AdamIsWorthTheWait

למעלה