../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאעאעא היה כל כך כיף../images/Emo70.gif אז ככה:
ח סיפור שלם
בערך חח אז קמתי באיזה רבע לשבע והתארגנתי לקראת היציאה לתחנת רכבת בדרך לסיוון שאליה תכננתי לבואא ואז ניסע ביחד ברכבת
והתעכבנו מלאמלא וגם לא היה אוטובוסים! כאילו סיוון אמרה שזה ממש מוזר שאין כי בד"כ יש מלא אז בקיצווור היא הייתה נחמדה והרשתה לי להשתמש במחליק שלה באיזה 5 דקות אחרונות חח והשיער שלי נראה מהמם חח והתאפרנו בחרנו בגדים ויצאנו.. כשהגענו ראינו את יעליססס ראשונה כי היא חיכתה לנו והיא כזאת חמווודה! ואז ראינו את כולןן... ואת מורצו'קקקקקקק
ונועם והגר ודורית ויובל וכולןןןןן!! ואת רייבן!! שכתבתי סוף סוף על חולצתה! חמודות כאלה... ואמ אמ ואז הבאתי פוסטרים וגם הבאתי להראות את כל העיתונים הבריטים שלי והביאו לי פוסטרים וזה והיה כיף! וקניתי... את MITO גירסת ה-DVD כאילו +
ועשינו סיכווווות! של מקפלי! ושל הג'וקררררר ודיברנו על הסרט ה"אביר אפל" מלאא XDDDD ושרנו! הרבה
היה כיףלשירר.. באוטובוס עם סיווניייי ובחנות.. וברחוב.. כל מקום שירים! XDD אין נראה לי חולים על פורום מקפליי בחנות ההיא..של הסיכות הכוונה ונ אהה ולא להזיכר שהלכנו 40 יום במדבר עד שהגענו לחנות
וראינו מלא חשיזםםםם! במיוחד איש קריפי אחד שרצה לאכול איתנו.. אבל בצחוק.. ואז הוא פשוט עמד שם ואמר "אתן לא תתבאסו נכון?" רק בגללך מאמי, רק בגללך... פדופיל! ועשינו רק איזה 4 תמונות חח כאילו אני וסיוון.. הו!! והזלנו ריר על בחורצ'יק שקוראים לו נועם טור+בראד פיט והוא נראה כמוהם בול!! כמהההה ריירנו עליו! "איזה תחת.. יאו! הוריד הוריד... ווא... תראי אותו.. איזה שירר
" וכל הבנות כזה מסתכלות עלינו... וצוחקות
ובקיצור....בסוף הלכנו לסנטר לקחת פוסטר שסיוון רצתה.. ואז לרכבת... ואז... העייפות נחתה עלינו אז פשוט שמענו מוזיקה חח ואז נפרדתי מסיווניייי
והגעתי הביתה חחח ועכשיו אני פה כותבת והולכת לישון כי מחר עבודה! גאש לא נשאר לי כסף! XDD