עהעה מפגש פורום 2008

../images/Emo19.gifהיה ממש ממש ממש כייף :)

אין לי ממש כוח לחפור אבל , .. בהתחלה היה דיי משעמם בעזראלי , וכמעט הלכתי הביתה .. ומזל שלא הלכתי , אחרת הייתי מפסידה , : את הדיסק הכי שווה של מקפליי ( לפי דעתי ) שכבר מלא מלא זמן אני רוצה אותו - מושן , וגם את הDVD של מושן ( : תמונה עם טל ואיליה ( או איך שלא רושמים את זה ) מהיפה והחנון D: בראד פיט ההישראלי
, ( שמיקי וסיוון הזילו ריר על התחת שלו XD ) את כל הבנות החמודות שהיו : ) את כל הצחוקים שהיה , [ בדיזנגוף + בחנות של הסיכות ] קיצקץ מזל שנשארתי , היה ממש כייף
וסיוון עם את קוראת את זה - אחותיי סוגדת לך על הפוסטרים + המדבקות של היי סקול מיוזקל .. (( = ~ בסוף כן חפרתי , חופרת
~

yaelsee

New member
בבקשה ^^

לא שהוא באמת היה כזה יפה, ולא שהוא פוסטר, אבל שיהיה

../images/Emo19.gifצודקת לא יפה , מושלם , ../images/Emo3.gif

וחחח XD אמרתי תודה גם לכל מי שהביאה לי פוסטרים
אני יודעת שהציור שלך זה לא פוסטר LOL

yaelsee

New member
וואי, היה הכי כיף בעולם../images/Emo70.gif

אז בהתחלה רייבן [סניב
] ואני הגענו ולא היה אף אחד כי היא התעקשה להגיע מוקדם [
], וזה אחרי שכמעט פספסנו את הרכבת... אבל בסוף הספקנו והתחילו להגיע אנשים והיה ממש כיף
ואז הלכתי לפגוש את סיוני ומיקי ברכבת [שכנראה הייתה מאוד איטית או שסתם סיון טיפשה ולא יודעת להעריך זמנים
] ואז עלינו לגג שוב והיה ממש מגניב כי קיבלתי מלא פוסטרים מגניבים [מיקי! אני חייבת לך בענק!!!]. ואז........ מור, טל ושני באו איתי לקחת את הכרטיסים לסימפל פלאן, ואחרי שהלכנו 485673407 שנה, גילינו שבכלל עוד לא הדפיסו אותם!
ואז חזרנו לסנטר ופגשנו את ליגלוש וגילינו שכולן הלכו בינתיים לעשות סיכות. אז אנחנו נשארנו לנו בסנטר וקנינו לנו את מושן [כולל הDVD] ועכשיו יש לי את כל הדיסקים של מקפליי
והיה לנו ממש כיף ואכלנו במבה D: זהו פחות או יותר, חוץ מהאיש המוזר עם החולצה של Megadeath בעזריאלי שנעץ בי מבטים ואז אמר לי שלפי החולצות שלנו אנחנו אמורים לשנוא אחד את השני
גאש, הוא היה כל כך מוזר! בכל מקרה, היה כ"כ כיף!!!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo27.gifאחד ה-מפגש הכי כיפים../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

היה כלכך מצחיק! אשכרה התלטנו על דיסק סנטד וחנות הסיכות XDDD ~אגב..קרדיט לדיסק סנטר על כל הדיסקים של מקפליי שהיו להם [הם רצו קרדיט בפורום
]~ הסיכות שעשינו יצאו כלכך מושי מושלמות
ועכשיו יש לי גם את מושן, גם את ROTTF וגם את ALBL של ג'ונאס... בקיצור, מאושרתתתתתתתתתתתתתת [ותודה לסיון שקתה לי את מושן
] וגם תודה לכללללל מי שהביאה לי פוסטרים|ריר|
כבר מחכה למפגש חנוכה!@#$%^
רוב התמונות עלו לפייסבוק, חוץ מתמונות פפרצי וכמה תמונות כפולות
אני מעלה את כל התמונות שיש לי מהמפגש על קובץ ZIP בשביל שכולן יכולו להוריד..
אני מעלה עכשיו רק כמה תמונות בודדות כי יש לי הרבה, אז אני מעלה רק את הנבחרות
אם מישי רוצה את הפייסבוק שלי.. חפשו אותי
Almog Mazor ואם מישירוצה את המסן שלי
[email protected] ועוד משהו לסיום.. חרם על רכבות ישראל

למעלה