עובדה...

go girl1

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif

גם הפלאנטיר הוא ממתק מאוד נחמד בסרט עובדה שפיפין נמשך אליו!

אמממ.. אפשר לחלוק??

כי כעיקרון כל מה שהוא עושה בסרט זה להגיד משפטים לא כל כך חכמים. (או קיי בכלל לא חכמים!) ויש לו איזה משפט אחד חכם בכול הסרטים. אז הייתי חולקת עלייך באלגנטיות.

OB4ever

New member
לדעתי

אורלנדו בלום הוא הכי מתוק וממתק בסרט..אבל לא הכי חשוב ונחוץ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כ"כ נכון!!!!!!!!!!!!!! יאללללללללללה

איזה משפט חכם הוא אמר??

"זוהי אינה קרן אורקים"?!?!? o_O "זוהי קרן גונדור"?!?!?!?!?!?o_O "שמש אדומה עולה. דם נשפך הלילה"?!?!?o_O

Eowyn of Rohan

New member
שכחת את מילת המחץ!../images/Emo2.gif

a diversion! לא יודעת אם זה חכם אבל כשגנדלף שרק לשדופקס, מה שהוא אמר שם, היה לי חידוש. למרות שהוא הופך כל משפט לאידיוטי.

Eowyn of Rohan

New member
הנה הציטוט המדוייק:

That is one of the Mearas, unless my eyes are cheated by some spell.​
אני מתכוונת לחלק שהוא הזכיר ששדופקס הוא צאצא המאראים.

Y. Welis

New member
בספר אומר את זה אחד השומרים בכניסה

לאדוראס. גם הגיוני יותר שאחד הרוהירים יזהה את הסוס, מאשר מישהו כמו לגולאס שמעולם לא יצא מיעראופל.

Eowyn of Rohan

New member
אני באמת צריכה לקרוא את הטרילוגיה

שוב
. באמת יותר הגיוני וזה גם עוד נקודה שמראה שהמשפטים שהוא תוקע הם כל כך לא במקום.

Eowyn of Rohan

New member
אז כל שאר המשפטים

גם לא אשמתו. זה הצורה שבה הוא משחק, איך שהוא אומר את המשפטים שפשוט הורס לי.

Galadriel 3000

New member
היה גם את מה שהוא אמר

בסרט השלישי, לפני שבילי המתים, יענו שהוא אמר על שבילי המתים. זה היה חכם ונחוץ. והיה גם את הקטע שהוא אמר ש*הוא* מגיע, יענו בפלאנטיר. ושמש אדומה עולה היה בספר *בערך*, יענו גיליתי משפט דומה- לגולאס מעיר את אראגורן וגימלי ואומר- "עורו, עורו! שחר אדום עולה, דברים מוזרים מצפים לנו בשולי היער; אם טובים או רעים, זאת לא אוכל לאמר...", משהו כזה... אם יהיה ביקוש אני אסתכל בספר בדיוק איזה עמוד ואיזה מספר עמוד... למרות שהמשפט הזה בסרט באמת דבילי, אבל תביאו לי משפט אחד שהוא אומר שיותר קרוב למה שהוא אומר בספר?! טוב נו לא משנה, אנחנו דנים פה על אם אורלנדו חשוב או לא חשוב, לא על באיזו תדירות הוא אומר משפטים נורמאליים...

אלרוס

New member
בתור ראש האגודה- מילה אחת- לא ../images/Emo70.gif

הוא השחקן בין הכי גרועים שם, עם הדמות הכי גרועה והכי פאגית, אני לא יודע מה כולם מוצאים בו.

למעלה