ט טרמפולינה צהובה New member 8/4/04 #47 קבלו אותי!!!1 ../images/Emo9.gif אורלנדו בלום הוא באמת הדמות הכי חמה בסרט, חחחחחח....... אני וחברה שלי פעם עשינו כאילו אנחנו מנשקותפוסטר שלו והפוסטר נקרע!!!! חחחחחח.....
קבלו אותי!!!1 ../images/Emo9.gif אורלנדו בלום הוא באמת הדמות הכי חמה בסרט, חחחחחח....... אני וחברה שלי פעם עשינו כאילו אנחנו מנשקותפוסטר שלו והפוסטר נקרע!!!! חחחחחח.....
א איירה גיינס New member 8/4/04 #65 את חדשה? אז ברוכה הבאה!!!!! אני אלמוג ואני אחד הבנים הבודדים בפורום. אני מקווה שתהני וגם אני אוהב את אורלנדו אבל רק את התפקידים שהוא משחק בסרטי הרפתקאות....
את חדשה? אז ברוכה הבאה!!!!! אני אלמוג ואני אחד הבנים הבודדים בפורום. אני מקווה שתהני וגם אני אוהב את אורלנדו אבל רק את התפקידים שהוא משחק בסרטי הרפתקאות....
א אנה01 New member 8/4/04 #70 מסכימה דהההה אני חולה עליו וכל דבר או מקום שהוא נמצא בו הוא יהיה הממתק בשבילי!!!!! אבל שוב זה עניין של דיעה ומי שלא חושב ככה אני לא פוסלת את דעתו שיחשוב מה שבא לו
מסכימה דהההה אני חולה עליו וכל דבר או מקום שהוא נמצא בו הוא יהיה הממתק בשבילי!!!!! אבל שוב זה עניין של דיעה ומי שלא חושב ככה אני לא פוסלת את דעתו שיחשוב מה שבא לו