עובד וז'ניה

-בעזרתך אבא-

רומן לוהט? איזו הגזמה! חחח... אבל, תגידו, בפרק הזה, עובד חיבק את ז'ניה או שהוא הביא לה כיף או משהו כזה? או שרק דמיינתי?

בסוף הפרק הם לא עשו כלום, לא נתנו

כיף ולא התחבקו, אבל אחרי המשימה עם הג'וקים אני זוכרת שהם נתנו כיף שהפך ללחיצת יד

מלאכיי

New member
אני מכיר את עובד

עובד גר במושב נוב ואני גר באבני איתן מושב לידו איזה כיף הוא החבר הכי טוב שלי {אני בגיל שלו} ומי שרוצה להכיר לו בחורות שירשום לי הוא בפורום הוא באיי סיקיו המספר:218737996

-בעזרתך אבא-

אני?? חחח.... אממממ.......... תלוי במי אני נוגעת! אפשר להגיד שמימך אני שומרת נגיעה.. סתם... חחח... אני? לשמור נגיעה? אל תגזים! (לצערי...)

חחחח... איזה רעה!

למה? מה הבעייה בזה שאת לא שומרת... טוב, נו, זה לא צנוע.... חחח... איזה שרוטה כפרה...!! נגיעה את לא שומרת, את מדברת עם בנים חופשי, את גם נכנסת למעורב????

-בעזרתך אבא-

אמממ..... מעורב? אין לי מושג! תלוי כמה יש....
סתם...חח... לא יודעת, עזוב אותי מהשאלות האלה!!

-בעזרתך אבא-

חחח... נכון, אבל זה היה בגלל איציק ודניאל, העדפתי לא להיכנס... אבל חוץ מאותו מקרה? לא יודעת.... ת'אמת, שכחתי מתי היתה הפעם האחרונה שנכנסתי לבריכה/ים....

gilatb1

New member
תגובתי התגובתית

סליחה,הוא חייב לך משהו?זכותו להגיד שהוא לא נוגע בה וזכותו גם לתת לה כיפים פתאום..

-בעזרתך אבא-

לא אמרתי שהוא חייב לי משהו והוא לא אמרתי משהו לא בסדר! מה העצבים?? סה"כ אמרתי שהוא תמיד שמר נגיעה ופתאום לא...

TEENAGER1

New member
עובד וז'ניה ../images/Emo13.gif

אנא (
) שרשרו הודעותיכם. תודה.

mayan174

New member
רק בגלל שכ"כ מתחננים...

הידעתם שהם כמעט ולא היו בגלגל ההצלה?!

למעלה