עובד וז'ניה

mayan174

New member
אם כן, יש לי רעיון../images/Emo8.gif

לשם התוכנית, אמנם לא מקורי אבל בכל זאת: "קח אותי עובד".....

שמתם לב....

שבשיר/מנגינת הפתיחה שמראים את כל המשתתפים, עובד לא מופיע!!!!! ראיתי את זה כמה פעמים והוא פשוט לא שם- למה???

Shani276

New member
כי הוא צנוע ענוג חסוד וצדיק אורגינל

וכל אמן שלו זה סוכר

צודקת...

הוא באמת צדיק אמיתי. אבל בכל זאת זה מוזר!!! אולי החליטו להכניס אותו בדקה ה-90...

פגשתי את ז'ניה!!!!!!!!!!!

זוכרים שאמרתי שאני שונא את ז'ניה? אז זה השתנה...עכשיו אני חולה עלייה!!!!!!!!! לפני שבוע בערך אני ואחותי יצאנו מהבית. ליד הבית שלנו יש בית קפה. עברנו ליידו וז'ניה ישבה שם. אני לא הסתכלתי אבל אחותי אמרת לי בלחש "זו לא ז'ניה מסוף הדרך" אז אמרתי וואלה! לא הטרדנו אותה אבל התקשרתי לאבא שלי והוא לא האמין שפגשנו אותה. אז הלכתי אליה והיא בדיוק יצאה מהבית קפה ועברה לידי. אז שאלתי אותה עם היא מסוף הדרך והיא אמרה שכן. אז שאלתי אותה עם היא מוכנה להצטלם איתי והיא הסכימה. הצטלמנו דרך הפלאפון של אחותי ואח"כ היא נכנסה לבית אחד ליד הבית שלי יחד עם 2 אנשים...יכול להיות שהיא עוברת לגור לידי

ואנחנו פגשנו את עובד בטרמפ

לפני כשלושה שבועות העלנו טרמפיסט נחמד שנסע איתנו כשחזרנו מטיול בצפון ביום ראשון ממש במקרה ראינו אותו בגמר של סוף הדרך ... אז עובד טרמפיסט יקר ! המונהמון מזל טוב לרגל הזכייה ! שיחקת אותה ! אתה מוזמן לעוד הרבה טרמפים איתנו ... כדי שתגיע לסוף הדרך שלך . חיים טובים :)

למעלה