אל תדחי למחר, מה שאת יכולה לדחות למחרתייםאיך ידעתי שמכאן תבוא לי הישועה.
תודה.
אולי מחר.
אל תדחי למחר, מה שאת יכולה לדחות למחרתייםאיך ידעתי שמכאן תבוא לי הישועה.
תודה.
אולי מחר.
הפוך גוטה, הפוך.תכיני היום אז מחר יהיה לך
אפרופו אורז מאתמול לדעתי אורז לבן מבושל זה כמו בצל, חלב או תפוא"ד כלומר תמיד צריך שיהיה קצת בבית.סליחה, נא לקרוא בעיון.
אין לי אורז מאתמול!
טורטיה נשמע טוב. אנא שתף מתכון.אפרופו אורז מאתמול לדעתי אורז לבן מבושל זה כמו בצל, חלב או תפוא"ד כלומר תמיד צריך שיהיה קצת בבית.
אגב כבר לפני שני רבות גיליתי שאורז מבושל עובר מקפיא לא רע ובד"כ יש לי תמיד במקפיא כמה מנות אורז לחירום.
מלבד אורז מטוגן אפשר להכין מאורז דאתמול (גם דשלשום הולך) יופי של טורטיות שמתאימות גם למאותגרי גלוטן.
קלי פשטות.טורטיה נשמע טוב. אנא שתף מתכון.
אורז מבושל אכן עובר מקפיא ותודה שהזכרת מקפיא. בדקתי, יש שם שתי מנות אורז מבושל.אפרופו אורז מאתמול לדעתי אורז לבן מבושל זה כמו בצל, חלב או תפוא"ד כלומר תמיד צריך שיהיה קצת בבית.
אגב כבר לפני שני רבות גיליתי שאורז מבושל עובר מקפיא לא רע ובד"כ יש לי תמיד במקפיא כמה מנות אורז לחירום.
מלבד אורז מטוגן אפשר להכין מאורז דאתמול (גם דשלשום הולך) יופי של טורטיות שמתאימות גם למאותגרי גלוטן.
בטח ריח טוב. הקרם בטעם שוקולד הזה מכיל ונילין.דרך אגב אם מדברים על ריחות אז פעם הייתי עושה דייסת קוואקר, ומוסיף לזה כפית או שתיים השחר.
זה היה עושה ריח שחבל על הזמן.
לגמרי יש לי חשק עכשיו.
איזה מזל שבשביל להשיג עכשיו קוואקר צריך לרדת לסופר למטה קילומטר וחצי בכל כיוון, וגם לא בטוח שיש לו בחנות. אפילו סביר שאין.
לי יש בבית. לא יודע למה. אני לא משתמש, הגברת לא משתמשת. מחכה. אטום היטב בקופסה בה קנינו לפני כמה וכמה שנים.דרך אגב אם מדברים על ריחות אז פעם הייתי עושה דייסת קוואקר, ומוסיף לזה כפית או שתיים השחר.
זה היה עושה ריח שחבל על הזמן.
לגמרי יש לי חשק עכשיו.
איזה מזל שבשביל להשיג עכשיו קוואקר צריך לרדת לסופר למטה קילומטר וחצי בכל כיוון, וגם לא בטוח שיש לו בחנות. אפילו סביר שאין.
הידעת? אם מעוניינים להעלות את הסיכוי למכירת דירה, כדאי לדאוג שיהיה בבית ריח של אפיה (ויש טוענים אפייה וקינמון).אבל, אם אינך אופה, אתה מפסיד חלק מהריח המשתרר בבית.
לענ"ד אחד התורמים הגדולים לאווירת בית נעימה הוא ריח הבישול, ריח האפייה, ריחו של בצק שמרים.
כיוון שאנחנו לא אוכלים לחם בכלל, לאפייה יש מקום רב יותר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.