עודדד 50 דקות יומולדתת

אביחי 33

New member
מחר אני אקרא את כל הברכות!

ואגיב לכל אחד בנפרד
שיהיה לי יום הכי כיפי שיש
ב"ה

ביחי'להההה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif ../images/Emo205.gif

לאביחי היקר
יום הולדת, מה כבר אפשר להגיד
זה יום בשנה יום מיוחד:] ונכון... שיש אותו לכל אחד
אבל זה היום שבו נולדת , שיצאת לעולם
זה היום שבו התגלת לכולם
אז עכשיו אנחנו מסתכלים עליך ורואים איך בקלות גדלת. לשרוד בעולם הזה זה לא קל , אבל ניסית ועובדה שהצלחת למרות שלפעמים כבר נמאס לך ונחת
אז בהצלחה בהמשך המסע ושהדרך הנכונה אותך תישא
מזל טוב מכל הלב, שתדע להבחין תמיד בין טוב ובין רע, ושלעולם לא תטריד אותך שום צרה
אז מזל טוב וממש באהבה המון, כי אתה שווה את זה יותר מכל הון
באהבה ענקית
רעות שאוהבת אותך תמיד:]

טל ועדי1

New member
אביחיושששששששששש../images/Emo27.gif

המון המון מזל-טוב
שתהייה לך את היום הולדתת הכיי כיפיתת בעולם
המון בריאות, אושר, אהבה והצלחה בכל
שתדעע שאתה תורם לפורום המוןן המון המוןןן
ואנחנו כל כך מודות לך
באהבה ענקית טל ועדי

חלי 66

New member
אביחיו'ש../images/Emo24.gif

זר ברכות לך שלוח ליום חגך הוא יום הולדתך רוצה אני לברך אותך בשפע של איחולים של אושר ושמחה של ברכה והצלחה בכל של התגשמות חלומות והתממשות משאלות הלב המשך להיות תמיד הכוח המוביל ללכת בראש ולסחוף אחריך אחרים לב זהב לך יושר וכנות הם נר לרגלך מה עוד נאחל לך שרק טוב יהיה לך וחיים מלאים אהבה אחוה שלום ורעות מאחלת מכול הלב חלי סגרון
המון המון מזל טוב אביחו'ש

eynav br

New member
אביחי../images/Emo24.gif

כמו שהבטחתי, באתי
המון המון המון המון המון המון מזל טוב
בריאות
, אושר
, עושר
, אהבה
, והצלחה
. תמשיך להיות כמו שאתה..
יומולדת שמחחח
עינב

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אביחי ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

יום אחד ישבתי לי בגינה ומלאך קטן פתאום הופיע ולחש לי באוזן הפתעה נעימה שזהו היום שבו נולדת אתה ועשית לעולם מעשה קטן ונפלא עכשיו אני יודעת שאתה הוא הנס השלי ולך רציתי לאחל את כל האושר והמזל שבעולם שהיום הזה תמיד יהיה מדהים ומושלם שכל חייך יהיו מלאים בהפתעות נעימות ושצרות בחייך יהיו חסרות שלא תדע עצב אף פעם ושישאר תמיד על פניך חיוך מושלם שעושר יבוא ושתהיה תמיד בריא כי אין חזק כמוך, sweetheart שלי אז אביחי, מזל טוב מכל הלב והנשמה שבלבך תהיה רק אהבה ושמחה ותמיד תזכור שאני אוהבת אותך ואוהב אותך לעולם כי אתה הכי מושלם הכי יפה והכי בונבון שבעולם. אז מזל טוב ועד 120 אלף שנים!!!! ושתמיד תישאר כזה חמוד מקסים. חולה עלייך
סיון
.

למעלה