עודדד 50 דקות יומולדתת

hila846

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifאביחייי../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif

בכל שנה יש יום אחד
יום יחיד יום מיוחד
יום שמח
יום אדום
זהו יום הולדתך היום
היום יום הולדת לך חוגגים
יחד עם כל המשפחה והחברים
זהו יום חשוב בחייך, יום שתזכור לכל ימי חייך. אז מה כבר אפשר לאחל
בריאות
והצלחה בכל דבר
שתשמור על המון יושר וכושר
שתזכה להרבה אושר ועושר
שתהנה מכל רגע בחיים
למרות שיש עוד המון אחרים. שתיקח כל דבר רק לטובה, שתמיד תהיה בליבך תקווה. שכל בוקר עם חיוך תתעורר
שלשמוח ולצחוק לא תשכח
שלעולם לא תפסיק לחלום
ותמיד תשמור על התום. שראשך יגע בעננים
ושתדע רק ימים מאושרים
שתגשים את כל חלומותייך
ובהצלחה בכל מעשה ידייך. אביחיייי- המון המון
עד 120 שנה ויותר
אוהבת תמיד
הילה.

yair hazout

New member
מזל טוב לאביחי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

המוןןןןןן מזל טוב ליום ההולדת שלך, מגיע לך כל כך הרבה ברכות ואיחולים! אז תמשיך להיות מי שאתה ובכלל את תמשיך להיות איתנו פה... אני בטוח שהולך להיות פה שירשור ענק!!! של מזל טובים... ועכשיו ציטוט... "אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם" (שרית חדד)

2ניצי

New member
מזל טוב לאביחי

מזל טוב!!! הרבה חיכיום וחיבוקים הרבה איחולים ,ברכות ומתנות הרבה אושר, עושר וכושר "שתישאר צעיר לנצח" מניצן

אביחי 33

New member
ניצן מתוקה שלי../images/Emo99.gif

ריגשת אותיייייייייייייייייייי עם ה "תישאר צעיר לנצח". אני אסביר לך במסנ אם בא לך..איזו מקסימה איך התרגשתי
תודה מתוקה

פוסה

New member
אביחי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif

יום הולדת חגיגה נחמדת,
לזמן שחלף
ולניסיון שנוסף.
ותמיד בתאריך קבוע
ביום שונה של השבוע,
ובשנה אחת יותר
אנו נאחל לך יום הולדת שמח! ,עד 120 הרבה בריאות ועושר.. והכי חשוב אהבה....!
אנו מאחלים לך: "שישמור אותך האל
ויגשים כל משאלתך
שתעשי בשביל אחר
והוא למענך
שתיגעי בכל כוכב
ותתפסי על כל שלב
שתישאר צעיר לנצח"
שהכוכב שבך יוביל אותך אל האושר הנצחי כי הוא קיים ואת ראויה לו... ---------------------------------------------------------------------אביחי
עד 120 שנה תמשיך להיות כמו עכשיו לכן נשאר לי לאחל לך עושר ושמחה ורק מה שתבקש לעצמך מכל ה
אפרת

יקיר15

New member
אביחיי מ-ז-ל ט-ו-ב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

"היום בו נולדת , הוא היום בו החליט הקב"ה שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדיך" ליום הולדתך אני רוצה לאחל לך הרבה בריאות והצלחה בכל התחומים, שנה של הצלחות וחלומות מתגשמים. אל תפסיק לחלום לעולם, כי רק בעזרת כוח רצון ואמונה תגשים כל חלום, תזכור שללא מטרות החיים שלנו לא שווים - המטרות שלנו הם טעם החיים . אז הגעת לגיל דיי משמעותי בחיים , והגיע הזמן שבאמת תתחיל לעשות חושבים ולהחליט מה המטרות שלך בחיים. אני בטוח שעם כוח רצון ואמונה אתה תגשים את כל מטרותיך ! אז שיהיה לך המון המוןן המוןןן מזל טוב ליום הולדתךךך, תחייה , תהנה ושחייך יהיו מלאים בחוויות והנאות. תמיד תזכור שהכי בריא זה לאהוב ושילוו אותך בחיים הרבה מזל ורק טוב . מזל טובב
יקיר

יקיר15

New member
חח כפרעליי ...

זב אני רמשתי בעצמי שלא תחשבו אחרתת חחח
ואביחי כמה תהרגשות ליום אחדד ...
רק שלא תתעלף עכשיו חעחעח
[ חס וחלילה כןן ..]

למעלה