עודכנו האלבומים בתמונות מ2 ההופעות!

עודכנו האלבומים בתמונות מ2 ההופעות!

ככה, עדכנתי את האלבומים בתמונות משתי ההופעות (בריקסטון ואיסלינגטון) אז אתם מוזמנים להכנס ולשרשר תגובות לכאן
(שרי, תודי שלא היית מאמינה! גאד פרייז דה סאנדיי!)

ומשהו שכולם חייבים להכנס ולקרוא מיד! זה טוב!

שכחתי לומר לכם! ציפור קטנה (ואמינה) בהופעה של קין (לא טים או ריץ', להרגע!) שהכיוון הכללי של קין לסיבוב ההופעות הבא שלהם הוא להרחיק למקומות רחוקים שהם עוד לא הופיעו בהם ואף אמרו שהם מתכוונים בעיקר לאוסטרליה והמזרח הרחוק שהם קיפחו עד כה. ומי נמצא בדרך למזרח הרחוק? D: זה יכול להיות פרפקט עבורם

hagayx

New member
אבל..

עד כמה שנראה לי, זה לא קין קובעים איפה הם יופיעו..זה האמרגנים שלהם וכאלה..ומה הסיכוי שהם יחשבו על ישראל? צריך להיכנס להם עכשיו לוורידים כדי שהם ידעו שישראל ממש מעוניינת בקין ושכשהם יתכננו את הסיבוב הופעות הבא הם לא ישכחו את ישראל..

אל תדאגו, היום שלחתי מייל לקין מיוזיק עם

התמונות שלנו מהמופע ותמונה שלנו עם השלט שהכנו ואמרנו להם שיבואו לישראל וגם נתתי לינק לפורום! אל תחשבו שאני לא חושבת על הכל! אנשים אני התחלתי בקמפיין עצבני להעלאת המודעות שיש מעריצים לקין בישראל! זה הולך להיות ארוך כי לא נוכל אפילו לחשוב על לראות תוצאות בחצי שנה הקרובה, אבל אצטרך את תמיכתכם! אם האנשים של קין יראו שכותבים הרבה מישראל בתגובות (שפה אתם נכנסים בעיקר!!!) ויראו את זה שאנחנו שולחים להם תמונות ופעילים וזה, למה שלא יעלו לדיון את זה שבטיסה המסריחה שלהם שתהיה גם ככה לכיוון מזרח יותר מאירופה (ולפי ההווה העגום בסוף הם עוד יופיעו בלבנון) יעשו עצירה אחת קטנה ומסריחה בישראל? (טוב לא קטנה ומסריחה- כמה ימים! ניקח אותם לכותל וכאלה
)

את מלכה! כ"כ מלכה!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ובאמת מה עצירה קטנה ומסריחה, עצירה קטנה ושולטת של כמה ימים!

../images/Emo24.gif אבל אני אבדוק פה את כולכם!

אני רוצה לראות לפחות איזה 5 תגובות של אנשים מישראל לכל כתבה שעולה בקין מיוזיק הארור! ואם זה לא ילך אני אציף את הפורום! וגס וואט? אני מנהלת אז אף אחד לא יעשה נגדי כלום

אוף טוב../images/Emo191.gif

אבל זה קצת מעצבן לכתוב ליד כל כתבה "פליז תבואו לישראל!"

לאלאלא פשוט כששמים תגובה באתר

אז איפה שיש את השם לכתוב נניח: "Karin (ISRAEL" ותגובה רגילה לגמרי... פשוט שיראו שיש מעריצים מישראל!

hagayx

New member
גדול שרי../images/Emo6.gif

יש אצלי מקום לכל הפורום ולקין! ויש לי פסנתר ככה שהם יוכלו לנגן לנו שירים לפני שבת! וטום יהיה אבא של שבת..

למעלה