עודכנו האלבומים בתמונות מ2 ההופעות!

תדמיינו את טים מסבן את עצמו../images/Emo6.gif ענק!

ויוו אני זוכרת שכתבת על ההופעה של במזרח אז בזמנו
אם אין להם בעיה לעשות הופעות קטנות בשום מקום אז נראה לי שמצבנו טוב!!
(ואגב, את התוכנית לא הייתה להשיג את טום? טים שלי פשוט זה קצת מתנגש
)

ששש הוא חתיך../images/Emo99.gif

והוא לא יודע שאני חושקת בו ואני לא אראה אותו יותר כנראה לעולם
הוא היה המושלם! טים יהודי ודתי
אפילו את טים האמיתי ראיתי יותר פעמים ממנו! כמה עצוב זה יכול להיות? (זה מגניב אמנם, אבל עדיין עצוב!)

כי הוא לא מגיע לשומקום שאני הולכת! אפילו לא

ליד הבית שלו (כן אני מפטרלת!) זה כבר לא ייתכן. בלי נדר פעם באה שאני רואה אותו (אם בכלל) אני מציעה לו נישואים וזהו. אם לטים האמיתי יכולתי לומר מה שעל לבי, גם לו אוכל לומר!

M a a y a n K

New member
תכל'ס זה די נכון

גם מעריצי מיוז שעושים הרבה בשביל להביא אותם לארץ התחילו משוקי וייס (אאל"ט) ובאמת היה משא ומתן לפני חצי שנה בערך שרצו לעשות פה פסטיבל רוק ענקי ולהביא את מיוז ופלסיבו, אבל היה איזה פיצוץ בסוף וזה לא קרה... אבל אתה צודק, יש תלות גדולה באמרגנים בארץ. השאלה האמיתית היא (ואל תסקלו אותי), האם יש לקין כל כך הרבה מעריצים בארץ ששווה לאמרגנים להביא אותם להופעה. כי נכון, אנחנו נתפוס את השורה הראשונה בזכות גיתית ובעלה לעתיד טים, אבל מה עם שאר השורות? אני לא יודעת אם אפשר למלא מקום כמו פארק הירקון במעריצים שלהם... תענו בכנות, מה אתם חושבים?

לא שווה, אבל תראו שהם עשו את זה במקומות אחרים

ואם הם כבר טסים לכיוון לדעתי זה כבר יותר שווה להם... במדינות חדשות הם מגיעים בד"כ לפסטיבלים, ויש לנו בקיץ פסטיבלים! (אם תהיה בכלל חופשת קיץ השנה עם כל השביתות האלה...) ככה זה יהיה להם בטוח מול קהל (כי הם יהיו שם בשביל עוד להקות) וחוצמזה, אחרי שנחזק מעמדנו בקרב הקהילה הבינלאומית קצת יותר, נתחיל לפעול למען חיזוק המודעות בארץ. ואם הצלחנו לדבר עם קין, ונצליח להראות נוכחות בקהילה העולמית של קין - לגרום לגלגלצ להשמיע אותנו זה קלי קלות!

M a a y a n K

New member
גלגל"צ זה בעייתי...

כי SOWK נראה לי היה השיר היחידי שלהם שנכנס לפלייליסט ובשביל ששיר ייכנס לפלייליסט שלהם הוא צריך להגיע למקום גבוה במצעד שלהם. ממה שאני זוכרת, גם IS IT ANY WONDER? וגם BAD DREAM היו מועמדים במצעד שלהם והם אף פעם לא דורגו ובגלל זה הם לא נכנסו לפלייליסט ולא משמיעים אותם...לצערי הרב, יש לומר! בכללי, שמתי לב לזה שלא מראים את קין גם הרבה בערוצי מוזיקה...אולי ב-VH1. אבל האמת היא, שעד לפני כמה חודשים לא הייתי מודעת לזה שיש קליפ לBEDSHAPED...במקרה היה בMTV טופ 10 של קליפים מצוירים או משהו כזה והוא דורג שם (ואני זוכרת שהייתי ממש בהלם), אותו דבר לגבי BAD DREAM. ראיתי את הקליפ בTV פעם אחת (!) בMTV בסופר-רוק...

כן כי אנחנו מקבלים את התחנות מוזיקה של

המדינות הנטושות... ואנחנו עוד נצליח עם גלגלצ- אמרתי לך, אין דבר העומד בפני הרצון! ואם אנחנו נצליח לעניין את קין בישראל נצליח לעניין את ישראל בקין!

החוש הגדול הולך ומתקצר../images/Emo13.gif

אם עכשיו מה, אמור להשאר 4 שבועות? אז לא יודעת, מצבנו דיי בעע!
וגם תלוי בבגרויות וכאלה
אבל בלי שום קשר- הפסטיבלים שיש בחופשים אלה שאומנים ישראל, לא?
או שניסו לעשות של מחו"ל ולא הצליח (ולא התפלא..)?

סוף סוף!../images/Emo99.gif

אני יודעת כמה שאת עסוקה וכאלה, אז באמת כל הכבוד ותודה רבה!
ובקשר להודעה השניה- אני כ"כ מאמינה שהם יבואו לפה! אפילו לא רק הופעה אחת *אשליות*

למעלה