עודכנו האלבומים בתמונות מ2 ההופעות!

רק שלא יבואו בסוף ויופיעו בשישי ../images/Emo12.gif

אני אתאבד!

הם לא יעיזו!

שכחת שכל המעריצים של קין דתיים? והם לא יעיזו, אנחנו נשרוף פה צמיגים! והם לא יבואו למדינה שיש בה שומרי שבת רק כדי להופיע בשישי! אם תסתכלו על זה גם אף אמן גדול שבא בזמן האחרון לא הופיע בשישי, נכון?

במיוחד שאני אקנה את כל השורה הראשונה

שיהיה לי מקום להתרווח וזה
סתם אבל אני אתן לכולכם מקום לעמוד לצדי
חח אני רואה אותי יומיים לפני ההופעה ישנה שם עם שק"ש בסוף כל מי שבא למופע מגיע ב5 בערב של אותו היום

אני אבוא מהבוקר../images/Emo3.gif

וסליחה, כל השורה הראשונה זה לאבלי פורום קין!
שאר פשוטי העם יסתפקו להם בשורות הפחות שוות האמ.

תכ-לס!

אחרת אני שורפת את האולם! הו הסאדיזם
! ואם תהיה אפטר פארטי יתנו לי להכנס כי אני אהיה סלב! וטום ירצה לדבר איתי! חה! (כן בטח
)

את כ"כ סלב!../images/Emo6.gif

טים כ"כ לא ישכח אותך, ותכל'ס יש לך רומן עם טום הביץ'
ותנסי גם גם להכניס גם אותנו

justin9

New member
חחחחח גית איזה פירומנית ../images/Emo6.gif

אני מקווה שלא נותנים לך להדליק
שבת

יואו, כמה חלומות כאלה יש לי!! ../images/Emo99.gif

נעשה חולצת פורום כדי שכולם ידעו מי כאן המעריצים המובחרים של קין!!! ויהיה לכולנו כרטיסי ALL ACCESS!!!! ונשב ונדבר עם כולם
*שרי, צאי מזה ולכי ללמוד*
הולכת...

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אני שם שבוע לפני כבר, מצידי!!!!!! נביא אוהל...וטייפ עם בטריות ונשמע לנו קין רצוף במשך שבוע- ומייד אח"כ קין בלייב!!

Pure M

New member
אוקיי, נראה לי שאחת ולתמיד צריך להבין משהו..

להקות לא קובעות לרוב איפה הן יופיעו. יש בערך מיליון אנשים מסביב לזה, ובסופו של יום הלהקה רק מגיעה לפי הרשימה שעושים לה. לכן, לדעתי מירב הלחץ צריך דווקא להיות מופנה לכיוונים של מפיקים ישראליים שמביאים להקות בינלאומיות, שייצרו קשר ויארגנו לנו הופעה. הגדול ביותר בין המפיקים הישראליים, ממה שאני מבין, זהו שוקי וייס, שהביא את הבלאק אייד פיס ואירגן פה עוד כמה הופעות לא קטנות בכלל. בקיצור.. בואו נתחיל להפעיל לחץ על מי שתכל'ס יכול להשפיע.

זה גם עובד מבחינה כלכלית, אם שווה להם

להביא את כל הצוות של הטור לארץ.. אם זה משתלם. כי להביא את כל ההפקה וכו' לארץ עולה הרבה כסף- וצריך תגמול כספי ולכן מפיקים ישראליים צריכים לשכנע את המארגנים שכן, שווה פה להופיע. כי מי שאומר את המילה האחרונה זה חברת התקליטים, המארגנים, והמנהל האישי. האומן לא מחליט שום דבר. אבל זאת הסיבה שיצאו להקות אינדי, כמו קין, שהם עצמאיות מבחינה מוזיקליות ומחוץ לה, ונראה לי שריץ' וטים אומרים "למה עדיין לא באנו?", אז יכול להיות שגם להם יש את המילה האחרונה בסוף היום

Pure M

New member
אה..

אני רק אזכיר שאינדי זה להקות שלא חתומות, וקין.. די חתומה, מיליוני האלבומים יעידו
וגם אם יש לחברים בלהקה את המילה האחרונה, צריך ליזום ולארגן. ואת זה לא הם עושים.

אינדי (מילון מורפיקס../images/Emo3.gif)

"Indie" הוא קיצור של המילה Independent - עצמאי. המוזיקה המכונה אינדי לא מאפיינת סאונד מסוים, כי אם סצינות, אופנות או תת-תרבויות שונות המאופיינות בעצמאות (אמיתית או למראית לעין). היוצרות בעצמן עבור עצמן, בסיוע מינימלי מבחוץ, על ידי ממשלות, תאגידים וכוחות פיננסיים עצמאיים. (כך גם בתחומי "אינדי" אחרים, קולנוע עצמאי, רשתות תקשורת עצמאיות ועולמות אמנות שונים ומשונים) לעתים מוגדרים בטעות מוזיקאים שונים כאמני "אינדי", בלבד לפי הסגנון המוזיקלי שהם יוצרים, כאשר למעשה המונח בא לתאר דווקא את דרך הפצת היצירה, המגיחה מגישת העשה-זאת-בעצמך.

אוקיי משבית שמחות שכמותך- זה מה יש לי לומר../images/Emo3.gif

אמנם ישראל לא מדינה נורמלית אבל אם נעשה מספיק רעש אני מאמינה שהאנשים של קין ידעו למי לפנות כדי להופיע פה בלי ששוקי וויס יפה אותם בהיכל התרבות וקמפיין לשמפו "כיף" (למרות שזה יכול להיות מהמם
) . העניין הוא- זה לא שאני חושבת שזה שדיברנו עם טים וריץ' אומר שקין יפנו פעם באה אל הקברניט שלהם במטוס , יאמרו לו- "יאללה לישראל!" והוא פשוט יפנה לשם. אבל תכל'ס קין זאת להקה שלא אכפת לה לעשות הופעות קטנות (והם טסו לפני איזה שנה לעשות הופעה קטנה במזרח כבר, כי הם אוהבים לקדם את עצמם במקומות שהם לא הכי מוכרים) ואולי עכשיו בשיחות היום יום שלהם עם האמרגנים והמפיקים שלהם הם איכשהו יזכירו אותנו או יזכרו בנו כשיאמרו את ישראל בחדשות או לא יודעת מה... אבל אנחנו עכשיו הולכים לעשות רעש ולהראות שאנחנו קיימים, וכן אני מאמינה שהאנשים של קין עוקבים באתר ואם הם יראו שאנחנו קיימים ולא סותמים הם מסוגלים לבדוק את השטח בישראל כדי לראות אם יש מצב להופיע פה! אז תפסיק להוציא לכולם את הרוח מהמפרשים ותתמקד בלהשיג לי את טים

למעלה