עודכנו הסכמים בת"א!!!

feurie

New member
אני במקומם הייתי מקבל אותי.../images/Emo163.gif

ותודה על "עוד יש לך.."

סבT

New member
ועם 726.36? ../images/Emo4.gif

אין סיכוי ריאלי נכון? כדאי לבטל מחר את הקורס בפיזיקה (שרק היום נרשמתי אליו... אירוני)? אחרי פרסום ציון המו"ר שלי עוד היית אופטימית אבל עכשיו... איזו אכזבה.

אני באמת לא יודעת

בקשר לפיסיקה, אם את מתכוונת לנסות להתקבל גם בשנה הבאה, אולי עדיף לך לעשות את זה כבר עכשיו ולהיפטר מזה. יהיה טוב

סבT

New member
סימן שהשנה אין שום סיכוי אה...

ואני מעריכה את התשובה הכנה. בקשר לקורס - האם צריכים לקבל איזשהו אישור על הביצוע שלו והציון אם רוצים לנסות ולהתקבל גם בשנה הבאה? או שזה מתועד אוטומטית. והאם הקורס נותן פטור מלימודי פיזיקה גם באוניברסיטאות אחרות/ מסלולים אחרים באת"א? פשוט כרגע אני לא ממש יודעת מה אני אחליט לעשות בסוף. האם לנסות ולהתקבל בשנה הבאה או להתחיל ללמוד כבר השנה באחת העדיפויות האחרות שלי... כל התוכניות שהיו כל כך ברורות עד לא מזמן נהרסו ברגע אחד.

אני לא ממש יודעת את כל הפרטים

הטכניים, אני מניחה שלפחות חלק מהתשובות פנינה תדע לתת לך. לגבי הקבילות של הקורס במקומות אחרים, זה מאוד תלוי במקום ובקורס הספציפי שממנו את רוצה פטור. כדאי לשמור את הסילבוס של הקורס, למקרה שירצו אותו אם תבקשי פטור איפשהו. אני מכירה את ההרגשה הזאת, זוכרת מאוד טוב את הרגע הזה בשנה שעברה שהבנתי שאני לא מתקבלת לאף מקום. זה הלם, זה מכעיס, מאכזב, מבלבל ומה לא. אבל אני בטוחה שתוך זמן קצר את תקחי את עצמך בידיים ותתחילי לחשוב ולהחליט מה הלאה.

סבT

New member
ואת נרשמת לקורס קיץ?

כנראה שאני אעשה את הקורס בפיזיקה בסוף, אפילו שזה בטח יהיה ממש ממש מתסכל.

לא נרשמתי כי נראה לי

הסיכויים קלושים..ולא חושבת להירשם מקסימום מקסימום רק אם יקרה נס ואתקבל אני אלמד למבחן בעצמי

dimiorr

New member
chapeau!

כל הכבוד לכל המתקבלים! עם 729.51 כנראה שאני מחוץ למשחק, ואולי ציוני שנה א' יעלו לי בכמה נקודות את הסכם למקום של (מעט) תקווה... אבל, אכזבה אישית בצד, נראה שהפקולטות הולכות לקבל חבורה של אנשים נורא מוכשרים. בהצלחה לכולם!

rosa4

New member
יש מישהו שמעל הסכם באת"א אך עדיין..

לא השתנה אצלו הסטטוס??

Carla12

New member
יצאתי פראיירת ../images/Emo6.gif

למה למה למה , אבל למה ? שונאת אותם

Baffa

New member
אנשים !!

האתר של את"א לא נכנס אצלי, מישהו יכול לעדכן אותי עם החתך עכשיו ?!?!?

למעלה