עודכנו הסכמים בת"א!!!

NoOoLa

New member
אני בהלם ../images/Emo10.gif

הסכם השתנה מ 735 ל 730.16 ....... להתיאש כבר

רעם69

New member
רשימת המתנה

שלום, הסכם לי 731.99 לאחר מו"ר,מה שמבטיח כנראה רשימת המתנה. מישהו יכול להסביר מתי הסף דרישה יתחיל לרדת ומתי אנשים מרשימת המתנה יתחילו לקבל הודעות קבלה/דחייה? השאלה שלי חשובה כי התקבלתי לכל שלושת האוניברסיטאות האחרות ואני מפחד להשאר בלי אוניברסיטה בגלל שאחכה יותר מדי לתל אביב...

אם יש לך מקדמות לשלם

אז תשלם אותן, אל תחכה לתל אביב, כי אי אפשר לדעת בדיוק מה יהיה ומתי. יהיו לך כמה שבועות לבטל את ההרשמה למקומות אחרים ולקבל את המקדמה חזרה.

רעם69

New member
רק בשביל לוודא...

את אומרת לבחור אוניברסיטה אחת שאני מעוניין בה ולשלם את המקדמה ובכך אני ארוויח עוד כמה שבועות בתל אביב לגבי תשובה? האמת נשמע הצעה טובה אבל אני תושב המרכז וכל בחירה אחרת שלי דורשת התארגנות מוקדמת מבחינת דיור... מה את ממליצה?

ליתר בטחון

תשלם לפחות מקדמה אחת. מבחינת דיור אפשר להתארגן גם ברגע האחרון אם יש צורך, לא חסרים אנשים שעושים את זה כל שנה.

רעם69

New member
תודה

על ההתייחסות והעצה הטובה.די הרגעת אותי בקטע של מגורים.כנראה שאני אאמץ את הצעתך... נשאר להחליט עכשיו בין ב"ש וירושלים לגבי המקדמה...

kontsy

New member
ירושליים! ../images/Emo6.gif

חם מידי בנגב... סתם, אני צוחקת, אני בהמתנה בב"ש... תבחר מה שעושה לך טוב. בהצלחה!

רעם69

New member
לטינית,עוד שאלה קטנה...

כנראה שהמצב שלי בת"א לא ישתנה עד תחילת הקורס בפיסיקה (שנרשמתי אליו.) האם כדאי לעשותו,למרות שנפשית זה קשה בגלל חוסר הוודאות והעובדה שיש מקומות אחרים שהתקבלתי או פשוט לוותר ולסוע לשלום למקומות אחרים? אני אשמח לתשובות כנות...

זו כבר החלטה שלך

אני לא יכולה להגיד לך איפה ללמוד. אם אתה רוצה ללמוד בתל אביב, אתה חייב לעבור את המבחן של פיסיקה. כדי לעבור את המבחן אתה צריך ללמוד פיסיקה, ואת זה כדאי לעשות בקורס. במקרה הכי גרוע, שלא תתקבל לתל אביב, תרוויח קצת ידע בפיסיקה שיעזור לך איפה שלא תלמד, תאמין לי.

in god we trust

New member
השאלה היא איפה אתה רוצה ללמוד

אם התשובה היא ת"א אז שלם מקדמה לעדיפות השנייה שלך ושיהיה בהצלחה בקורס

יעלד12

New member
היי אושריתי, שאלה

מתי אני אמורה לשלם מקדמות? לא זכור לי שקיבלתי שוברי תשלום הביתה, האם מקבלים אותם אחרי שכבר מתקבלים? אני סנילית, אחרי שני תארים וכבר שכחתי.... תודה!

אחרי שתתקבלי את תקבלי שובר תשלום

בדואר, אל תדאגי. דרך אגב, תתכונני, זה סכום לא קטן לפי מה שהיה בשנה שעברה, 2800 ש"ח...

יעלד12

New member
אז"ש (אז זהו, שלא) - -

אני לא רוצה להתכונן נפשית ואז לראות שנדחיתי... אני עכשיו, לאחר ששככה קצת השמחה, מחליטה להרגיל את הלב לאכזבת הדחיה שכנראה תהיה. נראה לי בעייתי שירד פתאום בכמעט 4 נקודות הסכם... יעל.

הוא ירד ביותר מארבע נקודות

בשנה שעברה, אין שום סיבה שהוא לא ירד ככה או יותר מזה גם השנה. קצת אופטימיות, יהיה בסדר.

יוסי n

New member
מזל טוב לכל המתקבלים לת"א!

ולכל אלו שבהמתנה - שימרו על אופטימיות. כמו שכבר הבנתם, הסכם הנוכחי עוד יירד. המון הצלחה לכולכם!

moranille

New member
מזל טוב למתקבלים!

נתראה בשנה הבאה. בעצם לפני- בטקס החלוק הלבן שאנחנו מארגנים לכם!

Major Thom

New member
732.55 ..

נראה לי שאני אתחיל לחפש דירה בחיפה .. אגב, מישהו עובר לשם ומחפש שותפה? :)

למעלה