עוד אגב אחד....

רנה6

New member
עוד אגב אחד....

אגב, מישהי שמעה היום גלגל,צ....אז ככה...אני הייתי בדרכי לחיפה עם חלק מהמשפחה שלי ופתאום הבן שלי אומר לי : " מי ה....ששר?!...בהתחלה לא זהיתי, אלא שפתאום אני צועקת : " ג'קו!"...אגב ( ותסלחו לי על המלא אגבים שלי, כיוון והן משמשות לי כמילות קישור אם צריך או לא צריך)..לא זיהיתי את השיר. האם יתכן שיש לו שיר חדש?!....

דורית41

New member
WOW,זה באמת נס חנוכה,

ובאמת לא אגב, את רוצה לומר לי שהשמיעו את ג'קו,בגלגל"צ,ועוד עם שיר חדש? בטוחה?

מה את יודעת, דורית...

כנסי ל"ברית העולם" תראי שם עוד נס חנוכה - נסיון להגמל באמצע הלילה של אחת מ"שם דבר" של פורום הזה.... שון, תודה על השיר המדהים, אבל תחזרי בך...לילה עבר...יום חדש, ערב חג ואולי שיר חדש של ג'קו?!...

דורית41

New member
../images/Emo51.gifשהפנית תשומת לבי.

תדירות הגלישה שלי לפורום של יניב פחתה משמעותית,(שילוב של הפיכתנו לפורום,המידע שהולך ומתרחב לנו על הנשוא בשבועיים האחרונים,וזה שיניב כבר לא כותב שם המון זמן.דוקא חסר לי החחחח שלו על נושאים ברומו של עולם כמו הקריירה של הנשוא שלנו). לכן לא ראיתי ראיתי את השיר של המנסה להגמל עד עכשיו.יפה,אהבתי!

shongold

New member
וואי וואי יאנה אני מתנצלת מתנצלת

ושוב פעם מתנצלת...לא התכוונתי ..אתם מבינים מה קורה שיש לך חום גבוה שיעולים צמרמורות..ועוד המון כאלה אוצרות..ואת הולכת לשון בין הערביים וקמה בשתיים. ואינך יכולה להרדם. ואז את מתחילה לשוטט באינטרנט מגיעה לפורום..הכל צץ עולה מחדש..ואז בקטע...של הקריז..עם סמי שיכוך חום ..את מחליטה לכתוב שיר..כי הוא עומד...בעצמותי... וזה היה סופו של לילה הזוי ביותר , שלאחריו הלכתי לישון וגם הצלחתי...! ובבוקר כשקמתי התפללתי שאף אחד לא יכנס ויראה את הבושה, או לחילופין אם היה איזה מחיקון..אחרי השליחה..!!

אני מכירה את ההרגשה...

שרוצים למחוק משהו שכבר אי אפשר, זהו, נשלח, זה כבר לא בידייך.. אבל השיר מאד מאד יפה. תרגישי טוב שון!

shongold

New member
קרן משהו עשה מעשה שלא יעשה. בעקבות

מה שאני עצמי כתבתי כאן, ב- 19.00 על כך שהשיר..נו טוב הייתי מעדיפה שלא יכתב , אבל לאחר שנכתב ואני קוראת אותו הוא באמת לא כל כך נוראה ובסה"כ משעשע! נכנסה משהי לאתר של יניב עכשיו ליל שבת ב - 19.30 גם משתמשת בשם האמיתי של אחת הבנות כאן, כתבה לה ..דברי בשם עצמך..ומה זה השיר המביך הזה..כלומר עד 19.00 זמן בו אני כתבתי את הביקרות שלי על עצמי,הוא היה תקין ובסדר לחלוטין, החליט משהו להמשיך את הביקורת. סחטיין מדינה דמוקטית. אבל למה בשם ...האלוהים..היקר כל כך ליניב החבר של ג'קו לכתוב דווקא שם בשעה זו של שבת. אפשר היה לכתוב כאן או לכתוב בקומונה. אני לא נפגעתי אין לי שום בעיה לא מתיימרת להיות משוררת. אבל כן חוטאת בכתיבה גם של שירים רוצה ללמוד יותר. אבל למה לפגוע בבן אדם שלא עשה לך כל רע...ובעצם נתן את חלק מהאתר שלו כבמה לאוהדי ג'קו. דחילק למה לפגוע בן?! ואני אומרת שזה לא סתם איש מבחוץ, זאת משהי מכאן שמכירה את אחת הבנות טוב!!!!

קניה 1

New member
היי שון! ../images/Emo13.gif

לדעתי אין מה לדאוג מבחינת הפגיעה ביניב, עושה רושם שלאחרונה הוא כלל לא נכנס לפורום... אני מניחה שהתינוק החדש גוזל את כל זמנו..
וראיתים מה כתבו ב 7 לילות, בכתבה על דור הרוקיסטים של שנות ה-90? משהו כמו: שעכשיו הם כ"כ לא מעניינים שאפילו ג'קו לא טורח ללכלך עליהם... עושה רושם שאי אפשר לכתוב כתבה היום בלי להזכיר את שמו!

shongold

New member
הי קניה קודם כל ג'קו הוזכר די הרבה

בכתבה..רוחו גם שרתה בחלקה כך אני מאמינה..ואולי לא בכדי נכתבה! אבל זה לא הענין. נכון יניב לא מתארח לאחרונה בדף..של ג'קו. אבל יש לו מהות..והמהות היא אמונתו וזה חלק בלתי נפרד ממנו. ולי אין ספק שהאיש יפגע.!

קניה 1

New member
האינטרנט הוא מקום שבו אנשים יכולים

לכתוב מה שבא להם, מתי שבא להם, והכי חשוב: ללא צורך להזדהות. אי לכך יש מספיק כאלה שמנצלים את זה כדי לכתוב דברים מגעילים או למשל לכתוב בפורום של אתר של להקה דתית בערב שבת. חבל על האנרגיות בכלל להתייחס לזה, ובטח ובטח שיהיה מיותר לחלוטין להיפגע מזה. נראה לי שליניב יש מספיק עניינים בחיים ואין סיבה שהוא ייפגע מדבר שכזה.. ככה נראה לי בכל אופן....

shongold

New member
קניה חביבתי בעניינים הקשורים באמונה

זה גדול וחזק ממך. ואל לנו לשפוט את הזולת אלא לכבדהו. וחלק מהענין לשמור על הכללים שהוא עצמו טרח לא פעם להזכיר לאנשים כאן. כמו גם שמאד חבל לי שהגברת שכתבה היא משהי מכאן..!

קניה 1

New member
לא שפטתי אף אחד...

רק אמרתי שאין טעם להיעלב מכאלה דברים... אחרת רק נשב כל היום ונעלב.. והאמת, עכשיו שאני חושבת על זה, אז זה מתקשר לי לכל מיני דברים... כפייה דתית וכאלה.. מצטערת אבל זה מתקשר לי.. אמונה? סבבה, רוצה לשמור שבת? אחלה בחלה, למה צריך להעלב אם מישהו בחר שלא לעשות כמוך?? (אגב, זה לא מה שהתכוונתי בהודעה הקודמת, סתם פתאום קפץ לי לראש). ואולי זאת יפעת הללי???? חחחחחח שון קחי דברים יותר באיזי, חבל על האנרגיות שלך את צריכה אותן בשביל להבריא!

shongold

New member
היי קניה אני לא נעלבתי אם אני

מבינה אותך נכון. שהנעלבות בדבריך חלקית מכווננת אלי. גם כתבתי על כך. אם את כבר מעלה..כפיה דתית וכו'. אין כאן שום כפיה דתית. בדלת אמותיך תעשי כרצונך. או בכל מקום אשר מקבל אותך כמו שאת ואת אותו. אבל במקום שחלק ממהותו הוא לכבד דברים מסויימים, ואנו נכסים לרשותו של אותו המקום עלינו לכבדו ואת הכללים שהוא מציב בפנינו. זה מה שנקרא לכבד את הזולת. גם אם אינך מסכים עם דרכו, כפי שאני מצפה שיכבדו אותך ואותי כחילוניות במקומות ששייכים לכלל הציבור היינו רשויות מסוימות, ולא יכתיבו לי או לך איך להתנהל.

בנות, חג שמח ומזל טוב!

לא מזמן נכנס אלינו טרול ראשון! והנה - התברכנו (ועוד זשבת, בערב חג) בחפרפרת משלנו!! באמת פורום שלנו מתקדם בצעדים ענקיים. שון, אני בהזדמנות חגיגית זאת, קראתי עוד פעם מה שגמגמתי לך בבוקר, הכוונה היא: "את, כנראה, הזמרת היחידה שמותר לך לשיר איתו דואט - כי את שרה מהלב..." האשר לחפרפרת - עזבי, על תתמקדי בזה...

shongold

New member
היי יאנה תזכרי מה שאת אומרת..כן

אני רשמתי זאת לפני...בדברים מסויימים יש לי זכרון טוב..! ואני מצטטת בערך..אני הזמרת היחידה שמותר לי לשיר עם ג'קו דואט...ואני מקווה שתעמדי בדבריך ברגע הנכון.. ואכן את צודקת..חפרפרת משלנו..

shongold

New member
ג'קו ו'היהודים' בנשימה אחת אצל

אצל הבלוגרים של 'ארץ נהדרת' שהולכים נגד הזרם. כבוד ג'קו כבוד!

למעלה