עוד אגב אחד....

shongold

New member
היי טלי תודה תודה לך על המחמאות

ואכן אני עושה הכל כדי להרפא...בית מרקחת..קטן לידי! וחג שמח גם לך ולבני משפחתך

רנה6

New member
כמעט מוכנה להשבע..

אני כמעט מוכנה להשבע...נכנסתי עכשיו לקאזה וחיפשתי אולי יש שירים חדשים. יש שם משהו מוזר...כתוב שיר בשם " הבלדה שלי עליך" האומן : ג'קו אייזנברג, אלא כשהשמעתי לעצמי את השיר, זה בכלל לא הוא. מוזר.

הבלדה שלי עלייך זה מ"השיר שלנו"

בביצוע רן דנקר/אושרי כהן ממש אין קשר לג'קו
(ואגב, כתבת שהורדת את זה אז אזהרה קטנה בקאזה/אמיול הרבה פעמים בקבצים במיוחד מסוג כזה יש וירוסים אז תיזהרי.. שבת שלום לך ולכולם!

רנה6

New member
מצטערת...

מצטערת, ממש לא רואה את " השיר שלנו" ולכן הפגנתי בורות. על כל פנים השיר הזה מופיע בקאזה כשיר של ג'קו...כמובן שאחרי ששמעתי אותו, הבנתי שזה לא הקול שלו....

talytal

New member
שיר, את בטוחה?

זה נשמע לי מאוד מאוד לא סביר שייצא שיר חדש של ג'קו לרדיו בלי שום מילה לפני זה בתקשורת, ובלי שאף אחת פה שמעה שום דבר מראש... אמרו את השם שלו או משהו? יש מצב שזה מישהו עם קול מאוד דומה לו? ועוד בגלגל"צ, מכל התחנות... הם עדיין מחרימים אותו למיטב ידיעתי, לא?

רנה6

New member
הסיפור בגירסה ב'

טליטל, מה שקרה הוא כך : נכנסנו לרכב והבן שלי חיפש את גלג"צ...פתאום אני שומעת קול מוכר...זה היה באמצע שיר...הבן שלי אומר לי : זה ג'קו ה....שלך" ממש לא רוצה להגיד מה אמר ...לא לעיניין:)....אני צועקת...בטח , זה ג'קו. אפילו לא יכולתי להיות מרוכזת במילה אחת...לא יודעת אם יש דרך לבדוק את זה בכלל.

דורית41

New member
אה....אז אולי מצאתם תחנה אחרת,

ואולי זה רק מישהו עם קול דומה..(יש כזה דבר? ).

אסתילי

New member
קשה לי להאמין

אגב אני זוכרת ששמעתי איזה שיר של זמר עם גוון קול דומה לשל ג'קו, וגם אני הרהרתי לעצמי ושאלתי מי הוא... אין לי מושג מה שמו. אבל זה לא ג'קו. יכול להיות אולי, שהכוונה לאותו אחד?!

דורית41

New member
כוחה של תקווה...

תקווה יוצרת גם אמונה,אצלי לפחות. הם החרימו אותו,אבל זוכרות שמאידך הם אמרו שכאשר הוא יוציא חומרים מקוריים חדשים הם ייבחנו כשלעצמם משיקולים מקצועיים? אז אולי...אבל טליטל אני מסכימה אתך בכך שלא ייתכן שהיה יוצא שיר חדש בכזה שקט הס...

היי שיר,נשמע קצת לא ריאלי אולי שמעת

זמר עם קול דומה (לי סינרגיה קצת מזכיר) איזה שיר זה היה, שקט/רוקיסטי?

רנה6

New member
אז ככה....אה וחג שמח לכולן.

אז ככה...התיעצתי עם עוד בן שלי בקשר לשיר שנדמה היה לי כאילו ז'קו שר אותו....אמרתי לו ששמעתי אותו בסביבות עשר ורבע בלגל"צ...הבן ( האחר) שלי טען שגם הוא שמע שיר מסויים והיה בטוח שהוא שומע את ג'קו, אבל זה אינו ג'קו....טוב, חושבת שדשנו בזה מספיק....כנראה שטעיתי, אבל זה מה שקורה כשנורא מצפים למשהו...מדמיינים שעות נוספות

למעלה