עוד אגב אחד....

שונית 7

New member
בהחלט כבוד הם ממשיכים באותו קו

של תמיכה בו לעומת ירידות אינסוםיות על קרן פלס

כלומר...

כלומר... זו שכתבה בשם הכינוי: "חסוי" יודעת כביכול שזו שכתבה בשם הכינוי: "שיר" היא בעצם מירי.. (ולכן את מסיקה שזה מכוון כי היא ידעה את שמה האמיתי)... ? או שגם מה "שיר" כתבה הפריע לך? (כי זה גם היה כבר בזמן שבת?) רק עכשיו שמתי לב שכתבת את השיר ב3 בלילה, את כנראה בשיאך בשעות האלה

shongold

New member
קרן חומד התשובה לשאלה הראשונה

חיובית.! זה הרי הקש ברור..לא צריך להיות...אניינשטין כדי להבין זאת. שיר כתבה מה שכתבה בצורה החיובית..הממ..יכול להיות שהיא כתבה כאשר השבת כבר נכנסה. לא יודעת את השעה המדויקת. ואם תקראי כמה תגובות מעליך תביני ...מה גרם לי לעשות את אשר עשיתי בשלוש לפנות בוקר...!

רנה6

New member
אולי פיקששתי בדקות....

גלית, אני כתבתי בדקה לפני חמש....ממש לא היה בכוונתי לפגוע ובגלל שאני לא שומרת שבת, יתכן ולא נתתי מספיק תשומת לב. כל מה שהיה לי בראש , להביע את הערכתי לשיר של שון לפני שאני יוצאת מהבית לארוע משפחתי כלשהו....היו לי כוונות טהרות לחלוטין. אגב, ברור שהמגיבה היא מישהי מכאן שיודעת את שמי האמיתי...יש לי הערכות משלי, אלא שאנחנו כאן, לא כדי לסגור חשבונות.חושבת שזה מעשה מכוער, רע....ועל זה אמרו חז"לנו " הקנאה היא אם כל חטאת"...אולי המצאתי את זה.

אני ממש מתנצלת

!! אני לא ראיתי טוב משום מה, את כתבת את ההודעה לגמרי לפני לפני כניסת שבת. (לא שזה משנה לי באופן אישי - אבל לצורך העניין והדיון זה רלוונטי). אז סלחי לי!

רנה6

New member
נסלח...

סתם נכנסתי ללחץ בגלל עצם האזכור של שמי....מה גם שכוונתי הייתה טהורה והחסויה בברית עולם, פגעה לא רק בשון, אלא בי...נכון יותר, רצתה לפגוע...אולי באמת כדאי להעלם מכאן ודאי....

שבוע טוב.. מעשה מכוער, והבהרה קטנה

לפני שאני מגיבה, אם נעמיד דברים על דיוקם כשומרת שבת אני בטוחה ששבת נכנסה ב4:15 במרכז, כך ששתיכן קצת התבלבלתן.. לא נורא.. אבל בלי קשר,מה שראיתי שעשו זה מעשה ממש מגעיל, גם נכנסו בשבת כשיניב ביקש בפירוש לא להגיב בשבת, גם ירדו על השיר החביב של שון וגם חשפו שם של מישהי.. אולי בגלל זה עדיף להישאר אנונימיים..

היי כפית אולי עדיף לא לפרם דבר אישי

בפורומים חופשיים כמו של יניב ,את לא חושבת? שם כל אחד יכול להגיב באין מפריע וגם דברים לא נעימים (בדיוק מזכיר את עניין הטוקבקים) ,דווקא פה בגלל שצריך להכניס שם משתמש אנשיםיחשבו פעמיים לפני שהם משמיצים/חושפים פרטים...

kapit5

New member
הסיבה שמפרסמים באתר של יניב היא

שכניראה ג'קו ניכנס לשם או לפחות הדברים מועברים אליו ע'י יניב.לדעתי עד אתמול לא ניכנסו לשם אף פעם טרולים. אבל בואי נקווה שזה ארוע חד-פעמי.

רנה6

New member
מעשה מכוער....

אני מאמינה שאת לא ממש מתכוונת שאני עשיתי מעשה מכוער, כיוון ולא עלה בדעתי לפגוע בקדושת השבת. אני לא ממש מודעת לכל החוקים לגבי האתר, כיוון ואני לא פוקדת אותו באותה תדירות כמו הפורם. מעשה מכוער אומרים על משהו שנעשה במתכוון כדי לפגוע במישהו. אני בטוחה שמטרותיי היו טהורות ואין בכוונתי לעורר כאן כל ויכוח..... אני מרגישה שלמה עם עצמי ומאחלת לכן שבוע נפלא וחג שמח.

לא הבנת אותי.. התכוונתי למה שכתבו

באתר ל"שיר" וכמדומני את שיר, לא? (אני לא עוקבת מרוב שיש פה כינויים ושמות) חזרתי עכשיו והשעה מאוחרת אבל חשוב לי להסביר. .כוונתי הייתה שמי שנכנס והגיב לך על השיר של שון בצורה שהגיב ועוד בשבת הוא שעשה את המעשה המכוער.. מצטערת שהבנת משהו אחר. (ולגבי שבת- פשוט תשתדלו בשביל יניב, כי הצעתי לו פעם לסגור את האתר בשבתות אבל הוא מעדיף ככה אז לפחות שלא יהיה חילול שבת שהוא מודע אליו באתר שלו.. לילה/בוקר טוב

שבוע טוב לכולן../images/Emo8.gif שון-מובטח לך דואט

עם ג'קו..פשוט מדהים! כל פעם את ועוד בנות מכאן מפתיעות מחדש.. ולגבי יניב אני באה ממקום של חברה דתית ואני בטוחה שהוא כן נפגע בצורה מסויימת..בכל זאת הוא נותן לנו במה לאוהדי ג'קו ובעבר הוא גם עידכן אותנו לגביו...וסה"כ הוא יכול לסגור את האתר בשבת ולא, הוא נותן בנו אמון וזאת לא פעם ראשונה שזה קרה-וכל פעם כוויכול מנסה מחדש...טוב,אני לא יכולה לשפוט אף אחת ואני לא יודעת גם מי כתבה... בכל זאת הוא כתב כמה פעמים לא לכתוב בשבת..אני חושבת שאפשר להתחשב...-אז בנות קחו את זה לתשומת לבכם...

שונית 7

New member
שון הג שמח ורםאה שלימה../images/Emo184.gif

התגעגעתי לדברי החכמה שלך וגם אני ראיתי ת השיר בבוקר ונדהמתי כי הוא בהחלט משקף את הרצון לגמילה גם אצליואולי אצל עוד כמה חג שמחטלי

למעלה