עוד הזרעה ועוד שאלות

מיכל ק-ש

New member
עוד הזרעה ועוד שאלות ../images/Emo3.gif

בוקר טוב, ביום שישי אחה"צ קיבלתי זריקת כוריגון ואתמול עברתי הזרעה. לצערי התנאים לא היו אופטימליים: התחלתי להרגיש את כאבי הביוץ ביום שישי בבוקר ואת ההזרעה עברתי רק ביום שבת בסביבות 12:00, כך שנראה לי שהביוץ פוספס. בנוסף, הפרוגסטרון שאמור ע"פי ערכי קופ"ח כללית להיות עד 4.5, היה ביום שישי 5.6. כך שאני לא בונה יותר מדי על ההזרעה ועל החודש הזה . יש לי 3 שאלות: 1. הרופא רוצה שהחל מהיום אני אקבל 2 נרות של אוטרוגסטן (מקווה שכתבתי נכון) בבוקר ועוד שניים בערב. רציתי לדעת אם יש להם תופעות לוואי ומהן. 2. האם מישהי יודעת עד כמה פרוגסטרון בגובה 5.6 מוריד את הסיכוי להרות? 3. מכיוון שההזרעה נפלה על הסופשבוע, עברתי את ההשבחה ב´אסותא´ (170 ש"ח) ואת ההזרעה אצל הרופא שלי (500 ש"ח!). אני חברת קופ"ח כללית ויש לי ביטוח משלים. האם מישהי יודעת מה גובה הזיכוי שאני זכאית לו ומה הפרוצדורה? שיהיה לכולנו שבוע מצוין ומלא בחדשות טובות. מיכל.

אוראושר

New member
מיכל יקרה

קודם לכל - שיהיה לך הרבה
תהיי אופטימית ואז תתיאשי מראש! לגבי הנרות למיטב זיכרוני אין להם תופעות לוואי למעט ההפרשות שיש אחרי שמחדירים אותם. לכן אני מעדיפה את הגסטון (בזריקות) (אם אני לא טועה זה אותה הפעולה בסוף)ואני מקווה שאני לא לגבי הפרוגסטרון - אין לי מושג בערכים האלו. בנוגע להזרעה ולתשלום אני יודעת שיש החזרים של קופ"ח למבוטחי משלים עד 6 פעמים בשנה - אם הלכת לרופא פרטי כלשהו.צריך פשוט להגיש קבלות (אם לקחת מהרופא שלך) ולגבי אסותא - לא היית צריכה להביא טופס 17 - למרות שלדעתי זה היה עולה לך גם כסף אבל פחות.תשאלי במזכירות קופ"ח הם יתנו לך את התשובות הכי מדויקות. כשאני עברתי הזרעות אני שילמתי לרופא כסף ולצערי אף פעם לא לקחתי קבלות לתומי חשבתי שאם זה יהיה פרטי ההצלחה תהיה יותר בטוחה - טעיתי. שיהיה לך המון המון המון בהצלחה!

מיכל ק-ש

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif עוד שאלה

ראיתי שמישהי כתבה שצריך לשכב אחרי שמחדירים את הנרות. כמה זמן? עם רגליים מורמות?

אני כתבתי. וכתבתי גם לגבי הזמן-

לי אמרו חצי שעה. נועם כתבה לי שמספיק 10 דקות. לא צריך להרים רגליים, למרות שקיים סיכוי שזה מה שיגידו לך בבית מרקחת. לי אמרו להרים רגליים, לשים כרית ושטויות כאלו. אין צורך, או כמו שהאחות אמרה לי: "סיפורי פוגי". בהצלחה!

אוראושר

New member
שכבתי בדיוק דקה

הייתי כ"כ ממהרת לעבודה שלא היה לי זמן לחשוב כמה זמן לשכב... לכן עברתי לגסטון

עמית@

New member
מיכל, רצוי לשכב בערך רבע שעה

אבל אם לא תשכבי אז זה לא ממש ילך לאיבוד.. אני מקווה ש"גיביתם" את ההזרעה בסקס טבעי (הרי אין בעיית זרע וכבר הוכחת שזה אפשרי גם ככה, כך שאם עשיתם כן זה לא קריטי זמן ההזרעה) הפרוגסטרון לא יפגע בהריון, אחרי ביות הוא במילא עולה וממשיך לעלות גם בהריון. בהצלחה מיכל עמית

מיכל ק-ש

New member
עמיתי

גיבינו, בטח שגיבינו. אבל שנה ו-9 חודשים הגיבוי הזה לא עובד...
ולגבי הפרוגסטרון: ברור שהוא עולה אח"כ, אבל הרי יש תנאים אופטימליים ליום הביוץ ואני קצת חרגתי מהם
-(זה האימוטיקון הכי שימושי עבורי). דסק החדשות התאושש מהנצחון?
את יודעת מה הלך אצלי בבית?!

עמית@

New member
הדסק בתהליכי התאוששות-

אמות הסיפים רעדו. אני בכל זאת מקווה שהגיבוי לא יכזיב, תינוקות לאו דווקא נוצרים בתנאים אופטימליים
&lt
שימושי להחריד..) עמית

פנינה ו

New member
מיכל

אני קיבלתי אותם בפעם האחרונה 3 פעמים ביום אז בבית שכבתי בערך חצי שעה ובעבודה ישבתי עם הרגלים על השולחן (מה לא עושים שיצליח
) פנינה

מיכל ק-ש

New member
וואו, למה 3 פעמים ביום?

ולמה אפילו פעמיים? אין נר חזק מספיק בשביל לעשות את זה אחת ליום וזהו?

פרוגסטרון זה פעמיים.

ותגידי, אין איזה משהו חזק חזק שיכול לעשות את זה בבום אחד, ולהכניס את כולנו להריון? סבלנות, סבלנות ועוד פעם סבלנות. את ממש בסוף המסלול. שתשברי לנו בקרוב משהו טוב.

פנינה ו

New member
אז ככה...

קיבלתי כדור אחד 3 פעמים ביום כל רופא והגישה/שיטה/שגעון (או איך שלא תקראי לזה) שלו אם זה עזר לי בנתיים לא
שיהיה בהצלחה

yaelhul

New member
../images/Emo32.gif פיספסתי ונלחצתי

בוקר טוב לכולן (כן, התעוררתי לא מזמן). הלכתי לישון אתמול ולא התעוררתי בזמן להשחלת הפנינים של 24:00 בלילה. התעוררתי מבוהלת בבוקר והשחלתי בשעה 8:00. זה אומר שבמקום מרווח של 8 דעות היה מרווח של 15 שעות בין הפעמיים האחרונות. עכשיו כמובן אני בטוחה שבאשמתי ילך הטיפול הזה לפח. אני מקבלת 2 פנינים 3 פעמים ביום. מה דעתכן? ההשפעה נמשכת גם אם מפספסים? יעל.

עמית@

New member
יעל- גם אם מפספסים זה לא נורא

מלבד מקרים שהוכך חוסר פרוג´ או תפקוד לקוי של הגופיף הצהוב התמיכה הפרוגסטרונית היא בבחינת "לכסות את כל האופציות" זה בוודאי לא יהרוס טיפול.

אוראושר

New member
אין כל קשר

כבר קרו לי מס´ פעמים (לא יותר מידי) שפספסתי בזמן או בכלל והרופא טען שזה בסדר

מרב.

New member
מיכלכל,

לנרות של הבוקר את יכולה לכוון שעון 30 דקות מוקדם יותר, לשים מתוך שינה את הכדורים ולהמשיך לנמנם, ואפילו להספיק מקלחת בריאה, ובערב כשאת חוזרת מהעבודה לעשות שוב מנוחה ל-20-30 דקות בשכיבה. דווקא לא רע בכלל, העסק הזה... מרב

מיכל ק-ש

New member
מרברב, ../images/Emo15.gif

אני קולטת מהודעותיך היום מצב-רוח-טוב
, מצב-רוח-טוב
, מצה מצה מצה מצה, מצב-רוח-טוב
תו| תמשיכי כך! ואם בא לך עדכני איפה את עומדת החודש. שיהיה יום מצוין. מיכל

למעלה