עוד הזרעה ועוד שאלות

לפני שנסעתם

ואין לי אותו אפילו שמור במחשב כי החליפו לי מחשב... אני אתיישב שוב לכתוב ואשלח. מקווה שהפעם יגיע.

מרב.

New member
מיכלי מקסימית,

אולי הביצית הזדחלה לאיטה רק בכניסת שבת ואז ההזרעה בכל זאת תתפוס אותה בזמן? הלוואי, הביוץ הרי נמשך 24 שעות, אז בואי לא נלך על התסריט הפסימי
בערכים של קופ"ח כללית אני לא מבינה, אבל לגבי הנרות, השימוש הוגינלי אינו גורם כמעט לתופעות לוואי, פרט להפרשות מוגברות של מה שנשאר (תחתונית פותרת הכל), ולי זה גרם באחת הפעמים לכאבי צימצים. כואב נורא! גם הפעם כאב, אבל הכאב הפעם היה מהכוריגון ולא מהאוטרוגסטן. אז מתוקה שלי, בבקשה תביאי בשורות טובות החודש, את תהיי מדהימה בהריון שלך, אני מדמיינת אותך קורנת לכל עבר, עם בטן אלגנטית ולא גדולה כל כך (טפו טפו טפו), מחזיקה שמונים אצבעות,
מרב

yaelhul

New member
מרב, האמנם יתכן שהפנינים אשמות?

כבר 3 ימים כואבים לי הציצים בבוקר (אבל רק בבוקר). הכאבים הללו התחילו רק אחרי שבוע שלם של השחלות. יכול להיות שזה מהפנינים? ואם כן - למה? תודה מראש יעל

נועם@בת

New member
בטח מהפנינים יעל

זה פרוגסטרון- הורמון ההריון. הוא מדמה מצב הריון בגוף- וזה כולל ציצים של פמלה אנדרסן לפני החליטה להוריד אותה. מה שבעלי קורא- שני היתרונות הבולטים של הטיפולים
נועם

yaelhul

New member
אני אהבלה, איך לא חשבתי על זה ???

בעצם, ברור לי לגמרי איך לא חשבתי על זה. הרי לגבי כל דבר חדש בחיים, אנו משתמשים בידע קודם שצברנו, ואני, מה לעשות, מעולם לא צברתי ידע מעשי בלהיות הריונית
לעומת זאת, אני יודעת טוב טוב מי זאת המכשפה ואיך מרגישים כשהיא עומדת להגיע (ציצים כואבים), ולחילופין - אני יודעת היטב כמה אני מקווה להריון, וחושדת בכל סימן קטן שאולי זה זה. עכשיו אני לא יודעת אם להגיד לך
על שהחזרת אותי לקרקע המציאות הבטוחה, או לנבוח
עלייך על ניפוץ האשליות.... אני אקח את נתיב המילוט - כמו שאמרת, אני בהריון עד שיוכח אחרת (הוכחה לכאן או לכאן תתקבל בקרוב, אם לא אצא מדעתי קודם).
יעל

נועם@בת

New member
זה לא אותו כאב ../images/Emo3.gif

תאמיני לי - בדקתי. אמרנו כאן פעם שאם רואים מישהי הולכת ברחוב וממששת את הציצים שלה, היא בטח מחכה לבטא
חוצמזה זה גם הכוריגון, גם הוא תורם את שלו לגודש בציצים. וחצמזה את בהריון- עובדה
ועם עובדות לא מתווכחים
נועם

מרב.

New member
יעלונה

בהפריה הזו, ההפריה ראשונה, כאבו לי הציצים מהכוריגון, אבל כאבו בטירוף, באופן שלא הכרתי בעבר. בלילה כשהייתי קמה לעשות פיפי הייתי מרגישה את כובד כאבם תלוי על בלימה. אבל, למודת נסיון מפעמיים שבהן התאכזבתי קשות בשל כאבי העטינים
ידעתי שאני לא מתייחסת לשום סימן שמגיע משם כאל אינדיקטור להריון. ובכל זאת, כשהם הפסיקו לכאוב, זה היה הסימן שזהו, אפילו אין יותר אשליות. כך ש- never belive your tzitzi הם זוג בוגדנים קטנים
מרב

yaelhul

New member
מרברב

קודם כל - הלוואי והם היו רק זוג בוגדנים קטנים... שנית, וזה מה שמוזר, בהזרעה האחרונה, אחרי הכוריגון, הם כאבו לי קשות למשך כשבוע וחצי, ממש כמו שאת מתארת, ושלושה ימים לפני המחזור הפסיק לכאוב. הפעם הם התחילו לכאוב רק כשבוע אחרי ההפריה, ורק בבקרים, אז אני ממש לא יודעת מה לחשוב
כמו שאמרת - תעתועי ציצים. אני מסירה את מועמדותם מרשימת המקורות האמינים לאלתר !!!
יעל

..נעמה

New member
לי גם לקח הרבה זמן עד שתפסתי את

הברוך עם הכאבים בציצי. הייתי בטוחה שזהו אני בהריון! בדיוק מה שכולם אומרות שזה הדבר הראשון שקורה. אבל לא - אצלנו זה משהו קבוע. מס´ ימים התהלכתי גאה וזקופה עד שהגיעה המכשפה והכל חזר למימדים הרגילים... (לא שאני מתלוננת) נעמה

אולה *

New member
הי מיכלי!

הבנות כבר ענו על כל השאלות. מה שנותר לי - זה לאחל המון המון המון בהצלחה!
אולה

מיכלי העיקר שיהיה בהצלחה !! ../images/Emo45.gif

אני אחרי השאיבה לא כ"כ נחתי ואחרי ההחזרה נחתי יום -יומיים

הרמוניה

New member
לתשובות כבר מאוחר אבל לאיחולי

הצלחה אף פעם לא אז מלאנת´לפים בהצלחה הרמוניה

רונצי

New member
מיכלי

רק הבוקר קראתי את ההודעה שלך ומאחר ואת כל התשובות כבר קיבלת, כל שנותר לי הוא רק להחזיק לך המון אצבעות (את כולן ויותר) שהחודש יצליח. בכל אופן אנחנו שוב די מתואמות החודש (לי הייתה הזרעה ביום רביעי), אז כמו שסיכמנו ... הריון ביחד? החודש? אני מקווה שאולי התמיכה תעשה החודש את הנס
, אמן. רוני

רוני@30

New member
המון המון בהצלחה !!!

אין לי את הידע והנסיון כדי לענות על שאלותייך, אבל אני חייבת לאחל לך המון בהצלחה ולהחזיק לך את כל מה שאפשר Go Get Them !!!
רוני

למעלה