עוד הזרעה ועוד שאלות

מרב.

New member
מיכלכלי ../images/Emo23.gif

קראתי שוב ושוב את ההודעה שלי כדי לחפש סימנים של מצה-מצה-מצברוח טוב, אולי באמת הייתי במצברוח טוב אתמול
...(טוב, הייתי אחרי הקרמיקה, אחרי פיסול של עוד אישה בהריון, הפעם שימושית: בתוכה יהיה נר, ובבטן ההריונית היפה שלה עשיתי מלא מלא חורים, שמתוכם יציץ האור. אני אסרוק כשתהיה מוכנה) מצב הדברים אצלי: אחרי כישלון IVF ראשון, מן הסתם לפני הפסקה בלתי נסבלת. ולמפגש- לא, לא אבוא... (האם את באה?) נשיקות ליום מקסים, מרב

מיכל ק-ש

New member
מרברבי,

איזה רעיון מקסים לפסל אשה בהריון זוהרת (ותודה שאמרת שגם אני אהיה כזו). אני מתביישת להודות, אבל עד היום כשראיתי תשובה שלך למישהי, בכלל לא ידעתי שעברת IVF. מתי זה קרה? את דיווחת ואני פיספסתי? איך זה יכול להיות?! אני קוראת כל מה שאת כותבת. ולמה את לוקחת הפסקה? צרכים פיסיים או נפשיים? (או השילוב בין השניים...
) אני גם לא באה למפגש, למרות שאני מאוד סקרנית לראות את ליאור וחנה.

מרב.

New member
אל תתביישי, דובשניה,

אני לא מעדכנת. משחררת מעט מעט אחרי שהתקבל השלילי, אבל השתיקה היא נר למרגלותי במהלך הטיפול. (קורס מזורז בשב"כ
) ההפסקה כנראה תיכפה עלי היות והם חושבים שדרושה הפסקה לגוף, ולא עזרה הסערה ההורמונלית ביותר שהפעלתי אתמול- רוח, דמעות רעמים וברקים, הסירוב עומד באיבו. אז שיהיה יום מנוקד... מרב

מיכל ק-ש

New member
אוווף ../images/Emo123.gif

אני מבינה את הסערה שעוררת. אין דבר יותר מעצבן מהפסקות כפויות. אני מעדיפה לקבל עוד שלילי ועוד שלילי מאשר להרגיש שלא עשיתי כלום ולא ניסיתי. החודש שבו הייתי מושבתת בגלל הגלולות, הטריף לי את השכל. אני שונאת להרגיש חסרת אונים ומעש. אבל אם הרופאים מסרבים, כנראה שהם יודעים על מה הם מדברים. כמה זמן תצטרכי להמתין?

מיכל ק-ש

New member
אופס מרבי,

פתאום שמתי לב שבעצם בכל ההתכתבות הזו לא כתבתי שאני מצטערת נורא על התשובה השלילית שקיבלת. אבל זה היה כל כך ברור לי עד שפרח מהראש (ומהיד). מקווה שזה היה ברור גם לך, כי אני באמת מאוד מצטערת. שנתיים זה כבר יותר מדי זמן. אני יודעת מה את מרגישה, כי אני מתקרבת אליך בצעדי ענק... . אין כבר כוח לכל הכשלונות האלה. רוצים כבר להרגיש את החיים שנוצרים בפנים ולפגוש אותם אחרי 9 חודשים בחוץ. אז קחי
מאוחר (יש לי קצת בעיה עם החיבוק החייכני הזה. לפעמים החיוך שלו לא מתאים). אוהבת אותך מאוד ומקווה לטוב. מיכל.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif מרב ../images/Emo24.gif

קראתי אתמול את השלילי שלך בין השורות, אבל ניסיתי לשכנע את עצמי שזה לא שלילי מוחלט. שרק קיבלת תוצאה גבולית ואת מכינה את עצמך אבל יש סיכוי. התאפקתי לא לשאול, אבל נכנסתי עכשיו לחפש, והדמעות שלי כבר זורמות. אני כבר לא סומכת על התחושות שלי, כי הייתי כל כך בטוחה בשבילכם הפעם. קוראת אותך, ואת מנסה להיות גיבורת הדור
ואני עצובה כל כך. רציתי לראות את ידים בשר ודם עוטפות בטן גדולה וחמה. ובנתיים תמשיכי ללוש רק חומר ולכייר בו. טוב שמכריחים אותך לנוח. זה לא טוב להתיש את הגוף ולסחוט ממנו שוב ושוב. ההריון שלך יחכה עוד חודש חודשיים, אחרי שהגוף יתאושש. והנשמה... גם היא תתאושש. אוהבת אותך
נועם

מרבי, עצוב לשמוע. שקטה, שקטה, אבל

המילים שלך מגיעות רחוק. מאחלת לך שעל החיובי שיגיע אחרי ההפסקה תכריזי בקולי קולות.

טלי2

New member
מרב ../images/Emo23.gif

קבלי ממני חיבוק מכל הלב, כזה שיספוג מעט את הדמעות והכאב על ה"שלילי", תמשיכי לפסל נשים בהריון, אני מאמינה שהיצירה תעזור גם היא במשהו ביצירה של ההריון הגופני , ולמרות הכאב על ההפסקה כפויה, אני מאמינה שאם לא תראי זאת כהפסקה, אלא כחודש מתנה לגוף, יהיה לך קל יותר לקבל אותה. בכל אופן, כאחת שתמיד קוראת את מילותייך בשקיקה, ושואבת מהכוחות שבך, אני רק יכולה לנסות ולתת לך מעט כוח בחזרה.

../images/Emo24.gif מרבי ../images/Emo24.gif

נורא נורא מצטערת על השלילי. מקווה שבקרוב (קרוב מאוד!) תוכלי את בעצמך להסתובב עם אור בבטן ובלב...

הרמוניה

New member
מרבונת ../images/Emo25.gif

אז אני נותנת חיבוק שקט שקט ומוחה איתך דימעה שקטה ושומרת את כל הרעש והצלצלוים להצלחות הרמוניה

yaelhul

New member
מרבי, כתבתי לך הודעה ארוכה ארוכה

ואז גיליתי שהמחשב התנתק מהשרת. עד שהתחברתי ההודעה כבר סרבה להישלח. אם לקצר אז אני פשוט אשלח לך טונות של אופטימיות וכוחות לעבור את הקושי והכאב של השלילי, ולהמתין בראש מורם לטיפול הבא. אולי אולי גם לפוליציסטית כמוך תהיה הפתעת ביוץ + הפריה טבעית? מה כבר ביקשנו??? אני איתך חמודה, ומציעה גם כתף אם עדיין יש צורך. יעל

מיכלי ../images/Emo39.gif

תשובות אין לי, למעט העובדה שבחודש שעבר, עם פרוגסטרון 1.05, כבר לא היה טעם לעשות הזרעה לפי הרופא שלי. אני חושבת שהיית כבר בסוף הביוץ שלך, מה שאומר שאיכות הביצית קצת יורדת, אבל הסיכוי עדיין קיים (לפי כל מיני מאמרים שקראתי באינטרנט גם ביום של אחרי הביוץ יש עוד סיכוי). בכל אופן, מזל ש"גיביתם". מלוא הטנא הצלחה והפתעה. אולי השיטה היא לא לצפות ואז לקבל את ההפתעה הנהדרת... עדיף מאשר כן לצפות ובסופו של דבר להיות מופתעת לכיוון ההפוך, לא?

מיכל ק-ש

New member
סוכריונת,

אני לא כ"כ מבינה בערכים חדשים-ישנים, אבל אני יודעת שבערכי קופ"ח כללית, כל ערך מתחת ל-4.5 הוא טוב, כך שאנחנו כנראה מדברות על נורמות שונות. מה איתך? בחודש שעבר היינו ממש צמודות ומכיוון שהגוף שלי החליט לקצר לי את זמן ההמתנה, אז אם אני לא טועה, עוד שבוע את יכולה לעבור שוב הזרעה.

אלה אותם ערכים לפי דעתי ../images/Emo5.gif

ממה שקראתי, כל ערך מתחת ל-1 אומר שעוד לא היה ביוץ, בין 1 ל-5 אומר שאת מבייצת, ומעל 5 - אומר שכבר היה ביוץ. זה מה שאני יודעת, וזה לא אומר שזה נכון. החודש אני עדיין די בהתחלה (רק התחלתי את האיקקלומין אתמול), ההזרעה שלי תהיה לקראת סוף השבוע הבא. את ממש טסה!!! אני שמחה שאת מקבלת תמיכה של פרוגסטרון, הלוואי, הלוואי שזו היתה הבעיה וזה מה שיפתור אותה.

לפי המדריך המלא לפריון

(שסוכריה עוד לא לקחה ממני ואולי כבר לא תיקח לעולם
) הערכים באמצע המחזור (כלומר בזמן הביוץ) הם 1-2 נ"ג/מ"ל או 3-6 SI. כנראה שבכל זאת יש הבדל בין שתי שיטות המדידה.

למעלה