עוד הפקה מוצלחת של "סָמבּוּאוֹפָן"

viczan1

New member
../images/Emo46.gifנו,כנראה שבזמן הקרוב, אסתפק ..

לראות אותכם רק בתמונות. הדס,
על TREK החדשים.

רֶשֶף

New member
אם שרדת כידון בבטן ../images/Emo5.gif

הרי שקנית לעצמך מקום של כבוד בקרב 'אבירי הגלג"ש העגול'
התאוששות מהירה.

yahadas

New member
ולא לשכוח קרדיט להוגה הטיול../images/Emo4.gif

רונן ג.
שוב הגדרנו מחדש את המושג "אינטימיות"
תודה בשמי ובשם אופני הנאנו שלי. ירדתי אפילו דרופון קטן, איזה אושר. מה אומר- אחד הימים היותר טובים שעברו עלי. תודה לטרק, תודה למדבר, והכי חשוב - תודה לכל החברים שלי (ולאימי שהביאתני עד הלום...)- אתם עושים אותי שמחה

רֶשֶף

New member
אכן, מגיע לו הקרדיט../images/Emo70.gif

במיוחד אחרי שבאתי עם "הצעצוע"
שלי וגזלתי ממנו את ההובלה
היה טיול משובח, עם מזג אויר מדהים, עליות מאתגרות, ירידות מלאות אדרנלין וחבורה של אנשים שכיף לרכב איתם. נהניתי מכל רגע.
ולאיתי, אתה צדקת, אני טעיתי. אכן היה סינגל לאורך הנחל במקור ובדיעבד נזכרתי למה לא הזנתי אותו ב-GPS. אבל אני לא מצטער על המסלול שעשינו בפועל. בכל מקרה, אני חייב לך סינגל וכמו שאתה יודע חובות אני מחזיר עם רבית. הפעם שווה לך לקחת את הרבית

bikemor

New member
רשף תודה לך ולכל החברה על הטיול

שרף שמחתי להכיר אותך תודה על הנווט על התמונות ועל התה מה שחשוב זה שכולם נהנו אז להתראות בטיולים הבאים BIKEMOR - אבי מור 052338986

yahadas

New member
פשששש תמונות ב%$# ז$&@כן|

וגם, בהודעה הקודמת יצא לי סמיילי מבואס בטעות

../images/Emo85.gifזה לא טיול, זו מסיבת פיג'מות

סתם, היה נהדר - או כמו שהגדירו את זה - 'יום ממצה'. תודה להדס, לרונן גולן ולרשף על ארגון הטיול, המסלול וההובלה, גם אם התבצעה באמצעים אלקטרוניים. היה גדול. דרך אגב, למי שלא היה בטיול - הגדרנו מחדש את המושג 'פאנאש' - אלה ראשי תיבות של המילים "פטישי נחשון" (C) זכויות יוצרים לטל ב"ס - שזה בערך מה שאתה רואה שאתה מנסה לסובב את הרגליים בעליות בלתי אפשריות ומעליך אתה רואה את איתי "הפטישים" נחשון מדווש כאילו הוא בירידה - פלג הגוף העליון לא זז, רק שרירי התאומים העצומים שלו עולים כמו בוכנות של ספינה. החיים טובים כשאתה מוקף בין חברים אוהבים...

S h u g i

New member
והנה הוכחה חותכת לכך

שהעיראקים כבר מזמן ירדו מהפסים ! נראה אחלה טיול ..כל הכבוד ! הדס מזל טוב על האופניים יאללה לכרמים של יוסף ..

ומה העניין הזה עם הסטייקים

אזהרה: תגובה זו אינה מיועדת לצמחונים ו/או רוכבות פרירייד עם מדבקות 'בשר זה רצח'. בערך בשעה 15:00, לפני סיום המסלול, ישבנו לנו באיזה ערוץ, בזמן שרשף ואיתי מקיימים 'דיונים' על הדרך הנכונה, ואז טל ב"ס החלה לדבר על הסטייק שהיא חולמת עליו. כולם החלו לצעוק עליה שתפסיק עם העינוי הזה כי כולם רעבים ומתים לאכול. כולנו התחלנו להרגיש את מיצי הקיבה מתחילים לעבוד שעות נוספות וריח הסטייק עלה באפנו. מי האמין אז ששלוש שעות אח"כ ננעץ את מזלגנו הרעב בפיסת בשר משובחת במסעדת 'אסא' באשקלון? כמובן שהדס, שנכנסה למצב של צחוק היסטרי, שפכה אותנו בארוחה זו עד שהחזקנו את הבטן. אכן החיים טובים כשאתה מוקף בחברים טובים...

tal bs

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כהנוביץ' אתה קורע אותי מצחוק.... תודה לכולכם על הרעיון, הארגון, ההובלה, העוגיות, התה (המעולה), הטרק הנוצצות, הארוחה המצחיקה בהיסטוריה , על באגדד,פאטמה, הדגים, ושלא נדבר על טרומפלדור ושאר יהודים... היה משובח,
אוהבת אותכם כמעט כמו את מפגש מזרע
, טל

dan st

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולם

ולצערי, נראה לי שהמצלמה שלי מסרה את נשמתה לבורא באחת מהירידות, ולכן לא פירסמתי תמונות
שבוע טוב לכוווווולם

למעלה