עוד הפקה מוצלחת של "סָמבּוּאוֹפָן"

talweinberg

New member
יופי של טיול

היה פשוט מושלם !!! להתראות ברכיבות הבאות, טל.

yoffer

New member
איזה כיף!!

בטח לא תאמינו, אבל אני קורא שוב ושוב, פותח את התמונות, עוד פעם ועוד פעם, ואוכל את הלב, אני במערב וליבי במזרח! היום נוסף לקור גם יורד גשם רכבתי כ -55 ק"מ ב - West Side, בהארלם ובפארק, חשבתי שהיה כיף עד שראיתי את התמונות שלכם... תעשו חיים!!

yahadas

New member
פעם אחת אתה אוכל את הלב../images/Emo3.gif

תמיד אנחנו רואים את התמונות שלך מהגולה ומקנאים - יאללה תקנא גם אתה.

RONBIKE

New member
TREK-Fuel השתגעו במחירים לדגמים

של 2004 ניכנסתי לחנות ברחוב החשמונאים ועמדו לתומם כמה טראקים כאלו מהסוג FUEL והמחירים בקפיצות של 16000 שקל ומעלה. שאלתי אם הבולמים לא עשויים מזהב 18 או זהב 24 כי הם היו עולות פחות עם הן היו עשויות מזהב.

dan st

New member
המצלמה חזרה ל-../images/Emo23.gif

אחרי כמה פעולות החייאה, התחיל הבהוב אדום חלוש, ולאחר מכן הזדקרה העדשה החוצה בגאווה
ולכן, באיחור קל ורק מחצית מהטיול (עד שהמצלמה איבדה הכרה) התמונות.

אורנָה

New member
ואני כבר כמעט הצעתי שוב

את האסלה שלי כמקום מנוחתה האחרונה...
אחלה תמונות!

תמונות גדולות כתמיד, דן../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

מנפלאות הפוטושופ - אף אחד לא שם לב איך האופניים של הדס עומדים באויר ללא עזרה - התמונה של דן מגלה את הסוד - רשף מחק את היד המחזיקה באמצעות הפוטושופ. כל הכבוד לשני הצלמים המוכשרים!

dan st

New member
וגם אתה לא טומן ידך בצלחת...../images/Emo8.gif

ולא התכוונתי לגלות את הסוד

yoffer

New member
יש רק בעייה אחת../images/Emo132.gif

יש איזה פרסומת שבה מישהו רץ והצל שלו מתעייף בסוף ונשאר אחריו, כאן הבעייה הפוכה, למעשה האופניים הלכו ליפול אבל הצל הקדים את בעליו ותפס את האופניים. בתמונה מימין רואים גם את בעליו של הצל שהגיע מיד אחריו ויצב אותם סופית. אם זה באמת עבודה של פוטושופ, גם הצל היה צריך להעלם...

dan st

New member
המצלמה חזרה ל-../images/Emo23.gif

אחרי כמה פעולות החייאה, התחיל הבהוב אדום חלוש, ולאחר מכן הזדקרה העדשה החוצה בגאווה
ולכן, באיחור קל ורק מחצית מהטיול (עד שהמצלמה איבדה הכרה) התמונות.

rani71

New member
סיפתח מוצלח ל-2004

שלום לכל הנשמות הטהורות ברצוני להודות לכם על תורת המדבר שהרבצתם בי בשבת האחרונה ועם מורים(וביחוד המורות) אני מת להגיע כבר לשיעור הבא,אסלח לכם הפעם על הסטקים שפיספסתי(אבל רונן לא סולח על דברים כאלו) אבל רק הפעם שוב תודה על סיפתח מוצלח ל-2004 ועל היום המופלא מרונן הרעב ורני הכואב

למעלה