עוד הפרכה לטענת הקשר חיסונים-אוטיזם

הולך לאיבוד בתיאוריות האמונות הדתיות שלך?

אני לא יודע על סמך מה אתה קובע (במרכאות) קביעות שלא נקבעו על ידי, אבל בינתיים היחיד שטען כאן טענה שאני הראיתי שלא ניתן לטעון אותה - זה אתה.
אתה יכול לטפוח לעצמך על השכם עד מחר עם הסיסמאות הפטאתיות שלך על אמונות דתיות שספקנים כל כך אוהבים לזרוק לאוויר, בשורה התחתונה, אתה יצאת כאן עם קביעה שאתה לא יכול להוכיח אותה. אין לך ולו מחקר אחד שמוכיח שאין קשר בין חיסונים לאוטיזם, שאתה יכול להגן עליו, אבל אתה בכל זאת טוען שהוכח שאין קשר. מישהו אמר מנטרות דתיות?!

Markup

New member
אני לא מאמין למקרא עיני..

"אין לך ולו מחקר אחד שמוכיח שאין קשר בין חיסונים לאוטיזם"
לא מוכיחים שלילה, מור!!!! לא מוכיחים שלילה!!!

באמצעות הפרכה, אולי?

תראה, אתה פתחת כאן שרשור שהכותרת שלו: "עוד הפרכה לקשר חיסונים אוטיזם".
הראיתי לך שאותם מחקרים המצוטטים כאילו הם "הפריכו" שלא לומר "הוכיחו" שאין קשר - אינם שווים את הנייר עליו נכתבו (ואני מקבל את האבחנה של חסון וקס שהמילה הוכחה היא חזקה מדי עבור טיעונים מדעיים).
בשורה התחתונה, אין מחקר אחד שבאמת הפריך את ההשערה שיש קשר בין חיסונים לאוטיזם.
אני שואל אותך שאלה פשוטה, שמשום מה אתה מתחמק ממנה בכל מיני התחמקויות והסטות של הפוקוס למקומות אחרים: האם אתה עדין סבור שההשערה בדבר קשר אפשרי בין חיסונים לאוטיזם - הופרכה?
אם אתה סבור שכן - הבא את המחקרים שעשו זאת, והגן עליהם. אם לא - תאמר כאן בפה מלא שההשערה הזו טרם הופרכה!
מעניין כמה עוד התכתבויות פינג-פונג נצטרך לעבור עד שנקבל ממך תשובה פשוטה וישירה - אפשרות [א] או אפשרות [ב]?

למעלה