עוד חודש טסים

just PolPoll

New member
עוד חודש טסים../images/Emo69.gif

ואני ממש ממש מתרגשת ויש לי מלא שאלות.
ראשית בעניין הכסף-אני יודעת שבחו"ל מסתובבים עם חגורות כסף על הבטן וכל מיני כאלה,וממש אין לי חשק להסתובב עם אחת כזו במשך כל המסע אך מצד שני אני גם לא כ"כ רוצה שהכסף ייגנב או משהו כזה. אז מה לעשות? איפה אתם החזקתם את כספכם?
המזג אוויר- אנחנו טסים ב18 באוקטובר וסביר להניח שכבר יהיה ממש קר [אני אתעדכן במזג אוויר קרוב יותר לקראת הטיסה].אך השאלה היא האם להצטייד בסוודרים או שמספיק חולצת כותנה ארוכה ומעיל?
החלפת הסף-חשבתי להחליף כ1000 ש"ח לזלוטי,איזה דרך מומלצת יותר:1). מש"ח לזלוטי בארץ. 2). מש"ח לדולר ומדולר לזלוטי. 3). מש"ח ליורו ומיורו לזלוטי.
פלאפון חו"ל- האם כדאי לקחת איתי פלאפון שלי או שההורים יצרו קשר עם המורות המלוות.כי פלאפון זה המון אחריות במיוחד בחו"ל ואני חוששת שהוא יילך לאיבוד או ייגנב. נראלי שאלה הן כל השאלות לעת-עתה. תודה לכל העונים ומסע מוצלח לי

Euterpe

New member
כי אני גם מירושלים

חשבתי שאולי אני מכירה מישו מאיפה שאתה לומד... כנראה שלא

kangaroos

New member
אני מכיר מעוד בתי ספר אז...

את יכולה לשלוח מסר אם נורא מעניין אותך מאיזה בית ספר את אגב?

כמה תשובות:

1.רצוי מאוד להסתובב עם חגורת כסף בחו"ל. אין לך חשק ? קצת מאמץ חח
יש מין גרב כזאת שמתלבשת על הרגל, אם את לא רוצה את החגורה.(אני בכמה טיולים השתמשתי בחגורה וזה מאוד נוח). 2.באוקטובר יהיה קר בטוח..תביאי איתך סוודרים ודברים חמים למקרה חירום. 3.בקשר לכסף,תחליפי בפולין בהתחלה סכום של 100$ ואם תזדקקי לעוד תחליפי כמה שתרצי. 4.אני לקחתי פלאפון.. אבל אני הייתי ממליץ לך שההורים יתקשרו לבית מלון. בהצלחה! אם יש לך עוד שאלות תשאלי בכיף!

just PolPoll

New member
הבעיה היא עם חגורות כסף שהן מסורבלו

ת** נורא. אז נראלי שאת רוב הכסף אני אחזיק במזוודה נעולה. ואת ה"קיצבה" היומים [100 זלוטי בערך..] אני אחזיק בארנק בתיק גב מתחת לכל הדברים. או בכיס המכנססים או המעיל. מה דעתך על פיתרון כזה? בקשר להחלפת הכסף, מה עדיף להחליף לדולר או ליורו [המליצו לי על יורו כי זה יותר מתקבל ואהוד באירופה] למרות שבעיקרון אין ממש הבדל מבחינת שער חליפין. האם בצ'יינג' בארץ יש זלוטי? פחח אני מציפה שאלות

אז ככה :

א.בקשר לחגורת כסף-ממש לא מסורבל..אבל איך שאת רוצה
ב.הכסף כמו הכרטיס טיסה+הדרכון צריכים להיות עלייך תמיד.זה אומר או בתיק גב שלך או בחגורת כסף וכו...אף פעם לא להשאיר במזוודה. ג.אני החלפתי דולרים-יותר נוח..אני מאמין שגם האחרים ימליצו ככה! תפגיזי שאלות בכיף!

just PolPoll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רק עכשיו נזכרתי שבמעיל

שאני לוקחת איתי [אחד מהשניים-למקרה של גשם וכו'...] בכל אופן במעיל ישנם 2 כיסים פנימיים ו2 כיסים חיצוניים עם ריצ'רץ'. שם אני אחזיק את הכסף והמסמכים. למרות שלדעתי את כריטיסי הטיסה המורות המלוות יחזיקו יחד,יותר הגיוני לא?

קבלי קישור לתמונה +הסבר

על החגורת כסף http://shop.lametayel.com/cgi-bin/zap/0561904.html# את יכולה לקנות אותה בכל חנות שקשורה לטיולים כמו ריקושט וכו.. ול-just PolPoll הנה קישור לגרב שרשמתי לך : http://shop.lametayel.com/cgi-bin/zap/500001.html

למעלה