אני החזקתי את הכסף שלי בשתי ארנקים בתיק גב מתחת לכל הדברים ככה שהיה סיפור להוציא אותו בשעת צורך (גם שאני רציתי.. חה חה) היו ימים שהלכתי עם מגף והמגף שלי היה עד הברך כמו גרב כזה אז שמתי שמה את הדרכון ואת הכסף.. חגורת כסף ממש מומלצת.. רק בבקשה עצה ממני אל תורידי אותה... רק כשאת הולכת לישון וגם אז תשימי אותה עלייך לידך כי אצלנו החדרנים במלונות נכנסו לחדרים ואפילו גנבו כמה דברים (לא כסף..) ואפילו ילדה איבדה חגורה ועד שמצאנו יצא לנו המיץ מה שנקרא.... פלאפון חול לא ממש שווה מכוון שזה ממש יקר וההורים יכולים להתקשר למלון ואת יכולה לקנות כרטיסי חיוג שזה כמו טלכראד.... מסע מהנה ומוצלח...
כי אז אני אצטרך לחפש טלפון ציבורי ונראלי שזה עלול לעקב את הקבוצה כל השיחות [אימא של מאוד מגזימה במיוחד בדיבורים בטלפון]. האם אני טועה?כי אני לא ממש יודעת איך עובדים כרטיסי חיוג.
לפולין בגלל הנוחות כמו שאמרת, אבל שראיתי את החשבון נחנקתי חח...600 שקל ל-8 ימים.. אותו הדבר קרה לחברים שלי מבחינת הכסף. עדיף להתאמץ ולשלם הרבה פחות חחח
את לוקחת את הכרטיס ומקלידה בטלפון מהמלון קוד ואז זה מחבר אותך למספםר שחייגת... משו כזה בערך.. תבררי וגם יש פקסים של המלון אני קיבלתי כמה פקסים היו כאלה שקיבלו כל יום.... זה נחמד... לקבל משו כתוב מהבית....
הוא שימושי מאוד אבל ברוב הפעמים קשה לתפוס את המרכזייה בגלל העומס.. ובמלון אחד לא יכולנו להתקשר הביתה מהטלפון בחדר אז נאלצנו לחכות שהפקידים בקבלה יהיו נחמדים ויתנו לנו להשתמש בטלפון בקבלה.
אחת לפני הטובה ביותר...אחלה תמונות יצאו לי!! יש לי מצלמה של אולימפוס 3.2 מגה פיקסל, דגם C-760 אם את מעוניינת לצלם הרבה מאוד תמונות,אז עדיף לך לקחת כרטיס זיכרון גדול של 512. בהצלחה!
אני מעוניינת לצלם בכל ה5מגהפיקסל שלי כך שאפילו כרטיס זיכרון של 512 יספיק כנראה רק לקצת יותר מ160 תמונות [על ה256 שלי אני יכולה לצלם +-80 באיכות הכי טובה]... תודה רבה
כסף....זלוטי את לא יכולה להמיר בארץ...אין ולפי דעתי 1000 שקל להחליף זה מוגזם אחרי הכל אין כל כך מה לקנות שם. יש ימים של קניות וגם אז המציאות לא כאלה גדולות.אז אם את רוצה לקנות אני מציע לך לבזבז את רוב הכסף בדיוטי פרי(יש לך מזל שאת שואלת עכשיו כי אם הית שואלת לפני שנה בערך היתי יוצא עליך בטירוף...מה את נוסעת בשביל קניות ופה ושם...אבל כמה אנשים לימדו אותי להיות מתון יותר בתגובה שלי כל אחד ודעתו שלו) אני יודע שאני יהיה שם עד ה19 ויהיה שמה די קר זאת תקופה של ביניים סתיו אז יכול להיות ממש קר ויכול להיות גם יום מאוד נעים. וביעקרון כסף מומלץ יורו כמו שאמרת אירופה מעריצים את היורו ולא אוהבים את הדולר בקשר לפלאפון כדי לך לקחת פלאפון לפתוח אותו לחו"ל וכל היום להיות איתו אבל שיהיה סגור ובערב תקבעי עם ההורים שאת חוזרת את שולחת להם הודעה והם חוזרים אליך ולעשות שיחות קצרות לא צריך לחפורלא לשכוח שזה רק שבוע ולא מומלץ לדבר בפלאפון(חבר שלי דיבר בחו"ל ושכח שזה חול וקיבל 5000 שקל אחר כך לא מומלץ!!!) מסע מוצלח וטוב