עוד חודש טסים

just PolPoll

New member
אתה צודק לגבי הכסף אני יודעת שאלף

זה הרבה אבל עדיף שיהיה לי הרבה מאשר שיחסר לי שם.

לא יחסר לך כי יש הרבה מקומות להחליף

הכי טוב זה להחליף כל פעם קצת. באמת שאין שם מה לקנות אני החלפתי בהתלחה 50 $ ואחרי זה עוד קצת ונשארתי עם הרבה עודף <יותר מ200$> ועוד עצה..אם את תחליפי כל כך הרבה לזלוטי, את תיאשרי עם סכום גדול ולא יהיה לך מה לעשות איתו בארץ כך שעדיף לחזור לארץ רק עם דולרים.

just PolPoll

New member
אמ...צודקת.

אני באמת אחליף 50$ לזלוטי והשאר ישאר בדולרים. ומ-קסימום אני אחליף כבר שם באיזה צ'יינג' או משהו

תשובות שממש יעזרו לך....

בקשר לחגורת כסף, אני לקחתי הסתובבתי איתה יום אחד ולא התסדרתי איתה אז פשוט הכנסתי אותה למזוודה מתחת לכל הדברים ונעלתי את המזוודה (ולא גנבו לי כלום ולא בטיח ואם היו מנסים הייתי רואה ששברו לי ת'מנעול) את הדרכון ות'כרטיס טיסה שמתי בכיס של המעיל כי כסף במקרה הכי גרוע חפיף אם יגנבו דרכון זה סיפור אחר ומסובך עדיף לא לקחת סיכונים בקשר אליו פלאפון- אני לקחתי פלאפון עם טוקמן (אם יש לך סלקום את יכולה להכניס טוקמן) של בערך 400 ש"ח נראה לי ולא התקשרתי הרבה הבייתה רק שלחתי להם אסאמאסים באיזה מלון,חדר והם כבר התקשרו למלון רק ביום האחרון התקשרתי להזכיר להם שאני חוזרת חחחחחח וד"א עד היום נשאר לי עוד טוקמן מאותו זמן שהייתי בפולין (והייתי שם במרץ חחחח)

just PolPoll

New member
היום הראש משלחת שלנו ניגשה אליי

ואל כמה חברות שלי ושאלה אם אנחנו נסכים לעבור לאוטובוס של עיר אחרת שיוצאת איתנו [הכוונה ל10 בנות] כי אין מקום באוטובוס שלנו... אני לא יודעת אם להסכים,כי מהעיר ההיא אני לא מכירה אף אחד ולדעתי זה מאוד חשוב שנתגבש כמשלחת,מה אתם אומרים,להסכים או לא?

תסכימי.... וכנסי

המשלחת שלי מהבצפר הייתה לבד באוטובוס יצאנו בערך 29 ובהתחלה שמחנו... למרות שאיתנו היה השבכניכ החתיך שגב בוא לפה... ואיש העדות שהתאהב בנו והיה איתנו גם במלון שהיה יום שהתפלגנו... וכל האוטובסים האחרים (2) היו מעורבבים והם ממש התחברו וזה היה יותר שווה עם היו מערבבים.. הקיצר אני חושבת שכדאי לך להסכים

תסכימי!!

את מימלא תתערבבי עם שאר המשלחת במלון ובערבים ככה שאת תרגישי אחת מהם. כל השלחת תיהיה מגובשת לא רק השכבה שלך...

keds

New member
אני לא יודעת אם החלטת כבר..

אבל אני אישית לא הייתי מסכימה לעבור לאוטובוס של עיר אחרת..

קודם כל בהצלחה../images/Emo104.gif

את הכסף שלי אני שמתי על חגורת כסף כזו בדיוק כמו שאמרת, שם גם היה הדרכון וכל שאר דפים ומסמכים חשובים(רק לידע כללי זה ממש לא מפריע) לגבי מזה"א אינלי מושג, אני טסתי באפריל האחרון ורוב המסע היה חם, רק ב-3ימים האחרונים התחיל לרדת גשם (קטן, מעצבן, אבל בכל זאת מציק.) בנוגע להחלפת כסף: עדיף להחליף את ה-1000 ש"ח האלה לדולרים, בשדה להחליף 20 דולר לזלוטי, ואת השאר להחליף בפולין (כל פעם כמה שתרצה). לא שווה להחליף הכול ישר לזלוטי כי לא תשתמש בהכול ובארץ לא מחליפים זלוטים (לי לפחות היה ממש קשה למצוא מקום שמחליפים בו זלוטים אז השארתי לי כמה מטבעות כמזכרת) כל מה שקשור לפלאפון חו"ל- לא שווה
אני במקומך הייתי עושה פלאפון חו"K ולוקח איתי כרטיס שיחות לארץ, ככה שאם ההורים רוצים לדבר איתך תהיה זמין כל הזמן ואם אתה רוצה לדבר איתם תוכל להתקשר על חשבון הכרטיס (קונים אותו ממש בזול ויש בו הרבה דקות שיחה) חבל שתעשה את הטעות הזאת, אני לא לקחתי כרטיסף התקשרתי מהפלאפון והתעריפים ממש גבוהים, אז יצא לי חשבון שקרוב ל-1000 ש"ח (בפלאפון חו"ל כל שיחה - יוצאת ונכנסת עולה כסף, אז חבל). דבר אחרון שיהיה מסע מעניין
(ספר חוויות הא?)

just PolPoll

New member
מאיפה משיגים את הכרטיס הזה?

ויש אפשרות גם לסגור את היוצאות כך שרק ההורים יוכלו להתקשר ואני לא אוכל להתקשר אליהם...זו גם אפשרות. נ.ב אני בת

אז סליחה, תתיחסי לזה כאילו לבת../images/Emo104.gif

אי]פה משיגים את הכרטיס הזה- לוידע אבל תבדקי במקומות שמוכרים כרטיסי חיוג (אולי אפילו במקום שמוכרי בו טלכרט וכאלה) לגבי לסגור את היוצאות- לא נראה לי טוב בגלל שאם תרצי להתקשר להורים באמצע היום כשאת לא ליד טלפון זה יהיה די מבאס אז בכל מקרה תשאירי את האופציה הזו פתוחה (חבל שתבזבזי כ"כ הרבה אם אפשר לחסוך גם ככה המסע הזה יוצא לא זול) ושוב, בהצלחה

dark dumb

New member
במיוחד אם החשבון הוא אותו חשבון,

של ההורים ושלך, ואז אתה משלם כפול, לדוגמא: ההורים משלמים על זה שהם מתקשרים ואתה משלם על זה שאתה עונה, וההפך, יוצא כפול...

Pukipsey007

New member
|מזל"ט| ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif חודש..

קחי פליזים כי יהיה לך קר. מסע מוצלח

dark dumb

New member
בקשר לטלפון,

תקחי, כי זה יסור דאגה, הורים דואגים פחות כשהם יודעים שאת זמינה, אבל אל תשתמשי בו הרבה, מקסימום שלחי SMS פעם ב... או שתגידי להם באיזה מלון+חדר את תהיי ואז הם יתקשרו לשם, אבל אני ממליצה בכל זאת לקחת. אני למשל, אם אני אסע (אצלנו בוחרים תלמידים, לא כל אחד יכול לסוע) ההורים שלי לא יתנו לי אם אני לא אהיה זמינה, הם נורא דואגים, כשאני נוסעת לבלות לעיר הם דואגים, אני אהיה במדינה אחרת הם לא ידאגו?

just PolPoll

New member
נכון,אבל הבעיה היא שזה יצא ממש

המון כסף!!! והמסע גם ככה יקר ואני לא רוצה להעמיס על ההורים שלי גם את חשבון הפלפון . אז לדעתי אני אשתמש בכרטיסי חיוג שהמליצו לי עליהם.

dark dumb

New member
אל תשתמשי בו, אבל תכחי בכל זאת

פשוט אל תתפתי להשתמש בו, כי את לא יודעת עד כמה זה מסיר דאגה

למעלה