עוד חידת הגיון, מספר 46

מיכי 10

Member
סליחה. כתבתי לך עוד קודם, ורק עכשיו שלחתי.

מיכי 10

Member
כיוון שזאת כבר הפעם השנייה, אז תיקון קל: אלדד (ולא אלעד)...

בוזוקיא

New member
אל תדאגי אני כנראה עוד אתבלבל הרבה

אז יהיו לך עוד הזדמנויות לתקן אותי בזמן

Eldad S

New member
תרגיש חופשי

זה בסדר גמור...

אני רגיל כבר... לא יודע ממתי, שקוראים לי או כותבים לי "אלעד" (ואני בדרך כלל לא מתקן).
&nbsp

מיכי 10

Member
ואני רגילה שקוראים לי מדי פעם

בשמות של הבנות שלי, ולהן - קוראים בשמי.
לפחות לא קוראים לי בשמו של בְּני. גם זה משהו.
אבל מי שמדברת... אני מחליפה לעיתים קרובות בשמותיהן של הבנות, וזה עדיין מביך אותי תמיד.

בוזוקיא

New member
תודה על ההבנה:)

בכל זאת אני מאמין שאחרי הדיון הזה אני כבר אזכור לכתוב אלדד ולא אלעד

&nbsp

מיכי 10

Member
לי נראה

שזה לא בדיוק לפי כל כללי "ההלכה"
של חידות היגיון, אלא גימיק אישי קצת היתולי כזה, של דורון.

Eldad S

New member
טוב, אז ככה:

הדבר הראשון שחשבתי עליו, כמובן, היה dorno.
אבל זה לא מסתדר לי עם החידה. האם mistera persono הוא dorno?
אם במקרה הכוונה אליך, זה לא מסתדר עם חידות ההיגיון, כי חסרה אות. אבל האם באמת לכך התכוונת?

DoronModan

New member
כן זה זה!

ברכות על הפתרון.
רק שאלה - אם הגעת ל-dorno איפה חסרה אות מ doron ? מה שכן, יש שיכול אותיות. לא כתבתי הפעם konfuzighis או משהו, כי ראיתי שבתשבצי הגיון אפשר גם בלי זה.
אגב, זה לא mistera persono אלא enigma persono, כלומר במקרה זה לא במשמעות 'איש חידתי', אלא 'איש של חידה'.

Eldad S

New member
סוף סוף...

כשדמיינתי לי את dorno, לא זוכר מתי, לפני כשבועיים, באותו רגע שהעלית את החידה, חשבתי על enigma persono, ולא הצלחתי להעלות בדעתי למה הכוונה. אז פסלתי את זה על הסף.
&nbsp
היום, כשחשבתי שאולי הכוונה אליך, אז בטעות דמיינתי את השם dorono (הוספתי לך באופן תת-מודע o לסיום השם...
), ואז משהו לא הסתדר לי, כי כאילו נשמטה אות. אבל כפי שאתה יכול לראות מההודעה שהעליתי אח"כ, פתאום נפל האסימון, והבנתי שזה השם שלך, Doron, רק בשיכול אותיות...
&nbsp
ננעלתי מתחילת החידה על "אישיות מסתורית", כשהכוונה הייתה ל"איש חידות" – ולכן גם כתבתי לך מספר פעמים בפורום שנראה לי שלא אגיע, כי הבנתי שאני נעול על משהו (שגוי) שלא מאפשר לי לפתור.

למעלה