הוא הצטרף מזמן, כשהכריז שהוא נכנס לעניינים. כבר אז, צריך היה להוציא אותו לנבצרות, על הפרת ההתחיבות, לקיים את הסדר ניגוד העניינים,
אבל ביהמ"ש שלנו מתנהל כמו סחבה רטובה, ללא עמוד שדרה וככה התגלגלנו עד לימינו אנו.
אתה מבין מה המצחיק פה?
א. העובדה שהוא יכול. כשם שכלב מלקק את אשכיו כי הוא יכול וככל שזה לא נראה "נחמד", הוא עושה זאת כי הוא כשלעצמו אינו מבין מה כן או לא נחמד בעיניי בעליו וחברותיו של בעליו.
ב. העובדה שבית המשפט מאפשר זאת, כאילו שבפועל יש בית משחת (במובן שחיתות) במקום שיהיה בית משפט שמתפקד כראוי. ומהו שיא החוצפה? אחרי זה, הנבלים בניצוחו של היריב (לוין) עוד מבקשים לקיים רפורמה משחתית, למרות שמלכתחילה בית המשחת מאפשר למושחת הראשי להתנהל כפי שהוא מעז להתנהל. כי מה? מה הם עוד רוצים? להפוך את המדינה הזו למדינה דיקטטורית חשוכה?
ג. ואני רק תוהה: אם הראש האשם הוא אכן מנהיג כל כך דגול; אחד שכל כך מיטיב עם ע(צ)מו (להבדיל מדאגה לעמו)... איך תסבירו יא ביביסטים, שאדם כה חכם ונאצל, שחצה כבר את גיל ה-75, כשמצבו הבריאותי אינו שפיר במיוחד, כאשר אמבולנס מצויד לעילא ולעילא עם רופא צמוד, מלווה תדיר את השיירה בה הוא נוסע, לא הכשיר (ואין לו גם כוונות להכשיר) לעצמו יורש ראוי? והלוא מורה טוב אינו אמור להתקנא בתלמידיו ובטח שלא בילדיו המוצלחים. אבל אצל הנהנתן זה פשוט הפוך! כל מי שקצת מרים את ראשו ומפגין כישרונות, מודח חיש קל מתפקידו ונכנס לאחר כבוד לתהום הנשיה. כך היה עם כחלון. כך היה עם משה בוגה בוגה (בוגי יעלון). כך היה די לאחרונה עם יואב גלנט ובטוח ששכחתי כמה נוספים. ומי כן מרים ראש בתוך הביצה המבאישה הזו? מי? ההוא שכל הזמן מבאיש את חברי האופו? דודי אמזלג? (אה. סליחה. אמסלם). או מירי שמזמן כבר הוכיחה את אפסותה? או דודי ביתן (שממנו כבר לא שמענו מזה זמן די רב)? או גלית דיסטל עבריין? או טלי גוטליב הצווחנית, שקוראת למי שמפריע לה להפר חוקים שיטפסו על עץ? או ה'כריש' ניר ברקת, שבתור ראש עיריית ירושלים, גזר לעצמו תלוש משכורת של 1 ש"ח, אלא שכעת הוא שיאן הנסיעות לחו"ל ובפועל אינו עושה שום דבר מיטיב עם הציבור? או הפודל ישראל כץ, שרק לאחרונה התמנה לשר הביטחון, כשהוא פוצח בשירה שגורמת רק לאי ביטחון? אז או קיי! תסלחו לי אם שכחתי עוד כמה. כי באמת קשה לזכור את כולם! או היריב לוין, שאינו חדל להפיח רוח במימושה של הרפורמה המשפטית ואיש אינו עוצר בעדו?ועדיין לא הזכרתי בכלל את הליצנים שאינם חברי ליכוד, אבל הם פועלים כעבריינים ללא גבולות ואני מתכוון לשר האוצר שגוזל את כספי הקופה הציבורית לטובת "חבריו" ולשר לביטחון פנים, שפועל כעבריין מצית מהומות, כאשר הראש האשם מעלים עין מההתנהלות הבזויה של שניהם...