מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
אז על מה אתה רוצה שיקשקש איתנו על מאוריציוס?אני עזבתי לפני כמעט עשור, גם לי יש משפחה בישראל. מי שעזב מדינה כי היה לו רע בה לא מחפש חדשות ממנה באופן יומיומי, זה מוזר.
אז על מה אתה רוצה שיקשקש איתנו על מאוריציוס?אני עזבתי לפני כמעט עשור, גם לי יש משפחה בישראל. מי שעזב מדינה כי היה לו רע בה לא מחפש חדשות ממנה באופן יומיומי, זה מוזר.
כן, שיספר קצת על מאוריציוס, זה יהיה יותר מעניין מהקיטורים שלו.אז על מה אתה רוצה שיקשקש איתנו על מאוריציוס?
כבר אמר,אבל מה יש כבר יש להגיד על מקום כ"כ משעמם יחסית אלינו.כן, שיספר קצת על מאוריציוס, זה יהיה יותר מעניין מהקיטורים שלו.
למה אתה חושב שמשעמם במאוריציוס? היית שם פעם? בעצם כתבת בסיפא דבריך שלא היית, אז איך אתה חווה דעה על מקום שאתה לא מכיר?כבר אמר,אבל מה יש כבר יש להגיד על מקום כ"כ משעמם יחסית אלינו.
חוץ מזה אנחנו לא נבין ממש כי אף פעם לא היינו.
הגזמת,בשטחים בצפון ובדרום מסוכן אבל במרכז?בישראל מסוכן
היית פעם בטורונטו? קשקשן.הגזמת,בשטחים בצפון ובדרום מסוכן אבל במרכז?
יותר בטוח מטורונטו.
אז מה היה הסיפור שניטפלו ליהודיה באיזה עיר מרכזית בקנדה?היית פעם בטורונטו? קשקשן.
בישראל לא קרו דברים כאלה? האם "נטפלו" זה לא פחות מסוכן מחטיפה או רצח? אין לך פרופורציות?אז מה היה הסיפור שניטפלו ליהודיה באיזה עיר מרכזית בקנדה?
למה, אין פשע אלים בקנדה?בישראל לא קרו דברים כאלה? האם "נטפלו" זה לא פחות מסוכן מחטיפה או רצח? אין לך פרופורציות?
אתה חי באשליות. בישראל יש הרבה יותר מקרי פשע אלים לנפש מאשר בקנדה.למה, אין פשע אלים בקנדה?
בישראל נדיר שיש,זה יהודים בכל זאת.
רק אם כוללים ערבים...אתה חי באשליות. בישראל יש הרבה יותר מקרי פשע אלים לנפש מאשר בקנדה.
אתה משעשע, ברור שכוללים ערבים, למה ציפית?רק אם כוללים ערבים...
מה לעשות שערבים הם אתה יודע...אתה משעשע, ברור שכוללים ערבים, למה ציפית?
זה לא משנה את העובדות. הסיכוי להיות קורבן לפשע אלים בישראל גדול מבקנדה.מה לעשות שערבים הם אתה יודע...
צ'חצ'חים...
אם אתה לא מסתובב בכפרים הערבים/לא מעורב איתם אז... לא.זה לא משנה את העובדות. הסיכוי להיות קורבן לפשע אלים בישראל גדול מבקנדה.
תפסיק לדבר שטויות. אפשר לחשוב שיהודים לא מעורבים באלימות או שערבים לא יוצאים מהכפרים שלהם.אם אתה לא מסתובב בכפרים הערבים/לא מעורב איתם אז... לא.
יהודים מעורבות באלימות פחות מגויים.תפסיק לדבר שטויות. אפשר לחשוב שיהודים לא מעורבים באלימות או שערבים לא יוצאים מהכפרים שלהם.
כן, בטח...יהודים מעורבות באלימות פחות מגויים.
ערבים הורגים בעיקר ערבים על רקע מאבק של כנופיות.
ב'ישראל הקטנה', כלומר זאת שממערב לקו הירוק לרבות באזור שאתה מכנה "המרכז", היו יותר נרצחים מטרור מאשר "בשטחים". סתם להשכלתך הכללית.הגזמת,בשטחים בצפון ובדרום מסוכן אבל במרכז?
יותר בטוח מטורונטו.
או אפשרות שלישיתחשוד מאוד הפירוט שאתה מביא על ענייני האקטואליה הישראלית בשרשורים שאתה פותח, מופיע בהם מידע שמי שלא מתעדכן בחדשות מישראל מדי יום לא ידע, כמו למשל "3 אנשים מתו בפיגוע", "טלי גוטליב הודיעה שהיא לא מתייחסת למשטרה", אלה לא דברים שקורים כל יום. לא היגרת (בין היתר) כדי להתנתק מכל הבלגן בישראל? כדי להשיג חיים שקטים ושלווים? אתה ממש אובססיבי בחיפוש חדשות מישראל, חדשות שברור לך מראש שיפרו את שלוותך. אני מתחיל לחשוד שלא באמת היגרת למאוריציוס ושאתה משקר לכולנו. הרי במאוריציוס לא משדרים חדשות מישראל בטלוויזיה או ברדיו, וכשאתה בודק את תחזית מזג האוויר לא מופיע פופ-אפ של חדשות בישראל. אז יש שתי אפשרויות, או שאתה חי בישראל ומשקר לכולם (כי מי שחי בישראל לא יכול להתחמק מהחדשות גם אם הוא רוצה) או שאתה סובל מOCD קשה. אז איזו מבין האפשרויות נכונה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.