עוד יום רגיל בישראל...

lemner40

Well-known member
חשוד מאוד הפירוט שאתה מביא על ענייני האקטואליה הישראלית בשרשורים שאתה פותח, מופיע בהם מידע שמי שלא מתעדכן בחדשות מישראל מדי יום לא ידע, כמו למשל "3 אנשים מתו בפיגוע", "טלי גוטליב הודיעה שהיא לא מתייחסת למשטרה", אלה לא דברים שקורים כל יום. לא היגרת (בין היתר) כדי להתנתק מכל הבלגן בישראל? כדי להשיג חיים שקטים ושלווים? אתה ממש אובססיבי בחיפוש חדשות מישראל, חדשות שברור לך מראש שיפרו את שלוותך. אני מתחיל לחשוד שלא באמת היגרת למאוריציוס ושאתה משקר לכולנו. הרי במאוריציוס לא משדרים חדשות מישראל בטלוויזיה או ברדיו, וכשאתה בודק את תחזית מזג האוויר לא מופיע פופ-אפ של חדשות בישראל. אז יש שתי אפשרויות, או שאתה חי בישראל ומשקר לכולם (כי מי שחי בישראל לא יכול להתחמק מהחדשות גם אם הוא רוצה) או שאתה סובל מOCD קשה. אז איזו מבין האפשרויות נכונה?
או אפשרות שלישית
אני כל יום קורא לפחות פעם אחת, חדשות מישראל, ארצות הברית, מהעולם, CNN, בלומברג, חדשות כלכליות,
חדשות טכנולוגיות, וגם חדשות במאוריציוס (לא שיש הרבה, פעם בשבוע בממוצע יש משהו מעניין חדשותי, מה גם שהחדשות האמיתיות מתפרסמות בצרפתית ואני לא שוטף כל כך , כמו באנגלית), ולפעמים גם מאוסטרליה,
יש כ20 אתרים שונים מתחומים שונים וממדינות שונות שאני עובר על כל מה שנכתב ב24 השעות האחרונות
מכל מני סיבות
1. זה מעניין
2. זה קשור לעבודה שלי
אני מתעסק בהשקעות ואני צריך לדעת מה קורה, כל יום, כל הזמן, בהרבה נושאים
אני מסוגל כל יום כמו כל תוכנת בינה מלאכותית לתמצת מה קורה בישראל ובארצות הברית ובשלל מקומות אחרים
אני יכול להגיד לך חדשות כלכליות מהעולם.
או לספר לך על ההתפתחויות המענינות בפוליטיקה הקנדית מהיום האחרון אני די מעודכן בהתפתחויות

נערך לאחרונה ב:

Cranio

Well-known member
או אפשרות שלישית
אני כל יום קורא לפחות פעם אחת, חדשות מישראל, ארצות הברית, מהעולם, CNN, בלומברג, חדשות כלכליות,
חדשות טכנולוגיות, וגם חדשות במאוריציוס (לא שיש הרבה, פעם בשבוע בממוצע יש משהו מעניין חדשותי, מה גם שהחדשות האמיתיות מתפרסמות בצרפתית ואני לא שוטף כל כך , כמו באנגלית), ולפעמים גם מאוסטרליה,
יש כ20 אתרים שונים מתחומים שונים וממדינות שונות שאני עובר על כל מה שנכתב ב24 השעות האחרונות
מכל מני סיבות
1. זה מעניין
2. זה קשור לעבודה שלי
אני מתעסק בהשקעות ואני צריך לדעת מה קורה, כל יום, כל הזמן, בהרבה נושאים
אני מסוגל כל יום כמו כל תוכנת בינה מלאכותית לתמצת מה קורה בישראל ובארצות הברית ובשלל מקומות אחרים
אני יכול להגיד לך חדשות כלכליות מהעולם.
או לספר לך על ההתפתחויות המענינות בפוליטיקה הקנדית מהיום האחרון אני די מעודכן בהתפתחויות
למה אתה מתנצל? אתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
גם לא למח"פ?
לא באתי בחשבון אחר כדי שלא ידעו מי אני. באתי בחשבון אחר כדי לעקוף את ההתעלמות שלו וכדי שיקרא את הדברים.

כל-כך הרבה קללות ולכלוכים על ישראל. כל-כך הרבה הטפה נגד המדינה, נגד האנשים. כל-כך הרבה רעל. כל-כך הרבה מאמצים להוריד מורל, להוריד מוטיבציה ולהקשות נפשית. ועוד מתי? באמצע מלחמה ומשבר כלכלי.

זה מובן לי שזה בן-אדם שיש לו בעיות, אבל בכל זאת, כל-כך קשה ועצוב לראות את כל מה שהוא עושה. הכול מתוך סיבותיו האישיות, שאין בהן הצדקה מספקת להתנהגות כזאת.

בוודאי שהוא מעורר אנטגוניזם. בוודאי שהוא מעורר רצון להגיב לו ו"להיכנס בו".

לפחות כינויי ה"חלש" וה"נמושה" שאני מטיח בו כולל הסבר ללמה הוא נוהג כפי מה שהוא נוהג הם נכונים, בניגוד לקללות "הנכה פיזית", "הנכה נפשית" וה"נאצי" שהוא מטיח בסובבים אותו (ולא רק אני), שאלו לא רק מילים מנותקות מהמציאות, אלא קללות חמורות בהרבה.

באשר לכל מילותיו נגד המדינה, הקטע הכי גרוע זה שאין לזה סוף. אני לא נרגע? הוא לא נרגע. יום-יום. שרשור אחרי שרשור. עשרות שרשורים. מאות שרשורים. אלפי מילים נגד ישראל ואזרחיה. עשרות אלפי מילים נגד ישראל ואזרחיה. הכול בשנים מן הקשות בהיסטוריה של המדינה שלנו.

פעילות אקטיביסטית בלתי פוסקת נגד המדינה והאנשים, בזמן מלחמה ומיתון, ממש כאן בפורום ישראלי, מתוכנו, עוד נותנים לו במה וסופגים את זה.

נשבר הלב.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא באתי בחשבון אחר כדי שלא ידעו מי אני. באתי בחשבון אחר כדי לעקוף את ההתעלמות שלו וכדי שיקרא את הדברים.

כל-כך הרבה קללות ולכלוכים על ישראל. כל-כך הרבה הטפה נגד המדינה, נגד האנשים. כל-כך הרבה רעל. כל-כך הרבה מאמצים להוריד מורל, להוריד מוטיבציה ולהקשות נפשית. ועוד מתי? באמצע מלחמה ומשבר כלכלי.

זה מובן לי שזה בן-אדם שיש לו בעיות, אבל בכל זאת, כל-כך קשה ועצוב לראות את כל מה שהוא עושה. הכול מתוך סיבותיו האישיות, שאין בהן הצדקה מספקת להתנהגות כזאת.

בוודאי שהוא מעורר אנטגוניזם. בוודאי שהוא מעורר רצון להגיב לו ו"להיכנס בו".

לפחות כינויי ה"חלש" וה"נמושה" שאני מטיח בו כולל הסבר ללמה הוא נוהג כפי מה שהוא נוהג הם נכונים, בניגוד לקללות "הנכה פיזית", "הנכה נפשית" וה"נאצי" שהוא מטיח בסובבים אותו (ולא רק אני), שאלו לא רק מילים מנותקות מהמציאות, אלא קללות חמורות בהרבה.

באשר לכל מילותיו נגד המדינה, הקטע הכי גרוע זה שאין לזה סוף. אני לא נרגע? הוא לא נרגע. יום-יום. שרשור אחרי שרשור. עשרות שרשורים. מאות שרשורים. אלפי מילים נגד ישראל ואזרחיה. עשרות אלפי מילים נגד ישראל ואזרחיה. הכול בשנים מן הקשות בהיסטוריה של המדינה שלנו.

פעילות אקטיביסטית בלתי פוסקת נגד המדינה והאנשים, בזמן מלחמה ומיתון, ממש כאן בפורום ישראלי, מתוכנו, עוד נותנים לו במה וסופגים את זה.

נשבר הלב.
מה שאיש לא מצליח להבין, זה איך משתמט שכמותך מעז לדבר על הזולת ללא כל שמץ של בושה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה שאיש לא מצליח להבין, זה איך משתמט שכמותך מעז לדבר על הזולת ללא כל שמץ של בושה.
יש הבדל בין לא לתרום לבין להזיק כמו מה שהוא עושה.

אז הוא שירת בצה"ל בשעה שאני לא, נכון, אבל מה זה מה שהוא עושה עכשיו, אם לא לבעוט בדלי החלב לאחר שמילא אותו?

אתה חושב שאתה צריך לצאת להגנתו כי שניכם שמאל ולכן אתה חושב ששניכם באותו צד, אבל עדיין יש סוגים שונים של שמאל שיכולים להיות מאוד נבדלים זה מזה.

ההבדל בינך לבינו זה שאתה שמאל ציוני, הוא שמאל לא ציוני.

אתה רוצה מדינה פלסטינית, הוא רוצה שנחזור לגלות.

אז עכשיו למה שלא תשאל את עצמך פעם נוספת האם אתה והוא באמת באותו צד כפי מה שנדמה לך, והאם הוא באמת ראוי להגנתך.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
יש הבדל בין לא לתרום לבין להזיק כמו מה שהוא עושה.

אז הוא שירת בצה"ל בשעה שאני לא, נכון, אבל מה זה מה שהוא עושה עכשיו, אם לא לבעוט בדלי החלב לאחר שמילא אותו?

אתה חושב שאתה צריך לצאת להגנתו כי שניכם שמאל ולכן אתה חושב ששניכם באותו צד, אבל עדיין יש סוגים שונים של שמאל שיכולים להיות מאוד נבדלים זה מזה.

ההבדל בינך לבינו זה שאתה שמאל ציוני, הוא שמאל לא ציוני.

אתה רוצה מדינה פלסטינית, הוא רוצה שנחזור לגלות.

אז עכשיו למה שלא תשאל את עצמך פעם נוספת האם אתה והוא באמת באותו צד כפי מה שנדמה לך, והאם הוא באמת ראוי להגנתך.
איני מסכים אתך כלל ועיקר. כשההוא היה בארץ, הוא מילא את חובותיו למדינה, לטוב ולרע.
זאת להבדיל ממך, שלא תרמת מאום למדינה: לא במסים (כי לא עבדת עד עצם היום הזה), ולא בשירות צבאי, שנחוץ כל כך למדינה. בעיקר כעת, במהלך מלחמה לא נגמרת. מילא, אילו היית נכה, אבל אתה טוען שאינך נכה, פרט למום מולד וקשה בראשך.
מעבר לזאת, אל לך לשכוח, כי עליך לקחת בחשבון, שמעבר ל-למנר, יש מאות אלפי ישראלים שירדו מהארץ, כשהם אמרו שהם נוסעים "רק" לשנה שנתיים ונשארו בחו"ל עד יומם האחרון. אז אל חשש, אני מכיר באופן אישי כמה שכאלה.
לכן, אם אתה כבר נטפל ל-למנר, למה אתה מתעלם מההוא, שכל הזמן כותב הוראות הפעלה לראש הממשלה, לרטכ"ל, לכל הקצונה הבכירה בצה"ל, לשרים, לאזרחים ולכל חברי הכנסת? למה מעולם לא כתבת שמץ של ביקורת כלפי הקוץ האחד והמיוחד? ומסופרמן אתה בכלל מתעלם. אז או או. או שתתעלק על כל אלה, מנקודת המבט שלעומתם, אתה דווקא כן תרמת והרבה לטובת מדינת ישראל, או שתניח לאחד ההוא שאתה כל כך מרבה להיטפל אליו בניגוד לכל חוקי הפורום.

למעלה