או אפשרות שלישיתחשוד מאוד הפירוט שאתה מביא על ענייני האקטואליה הישראלית בשרשורים שאתה פותח, מופיע בהם מידע שמי שלא מתעדכן בחדשות מישראל מדי יום לא ידע, כמו למשל "3 אנשים מתו בפיגוע", "טלי גוטליב הודיעה שהיא לא מתייחסת למשטרה", אלה לא דברים שקורים כל יום. לא היגרת (בין היתר) כדי להתנתק מכל הבלגן בישראל? כדי להשיג חיים שקטים ושלווים? אתה ממש אובססיבי בחיפוש חדשות מישראל, חדשות שברור לך מראש שיפרו את שלוותך. אני מתחיל לחשוד שלא באמת היגרת למאוריציוס ושאתה משקר לכולנו. הרי במאוריציוס לא משדרים חדשות מישראל בטלוויזיה או ברדיו, וכשאתה בודק את תחזית מזג האוויר לא מופיע פופ-אפ של חדשות בישראל. אז יש שתי אפשרויות, או שאתה חי בישראל ומשקר לכולם (כי מי שחי בישראל לא יכול להתחמק מהחדשות גם אם הוא רוצה) או שאתה סובל מOCD קשה. אז איזו מבין האפשרויות נכונה?
אני כל יום קורא לפחות פעם אחת, חדשות מישראל, ארצות הברית, מהעולם, CNN, בלומברג, חדשות כלכליות,
חדשות טכנולוגיות, וגם חדשות במאוריציוס (לא שיש הרבה, פעם בשבוע בממוצע יש משהו מעניין חדשותי, מה גם שהחדשות האמיתיות מתפרסמות בצרפתית ואני לא שוטף כל כך , כמו באנגלית), ולפעמים גם מאוסטרליה,
יש כ20 אתרים שונים מתחומים שונים וממדינות שונות שאני עובר על כל מה שנכתב ב24 השעות האחרונות
מכל מני סיבות
1. זה מעניין
2. זה קשור לעבודה שלי
אני מתעסק בהשקעות ואני צריך לדעת מה קורה, כל יום, כל הזמן, בהרבה נושאים
אני מסוגל כל יום כמו כל תוכנת בינה מלאכותית לתמצת מה קורה בישראל ובארצות הברית ובשלל מקומות אחרים
אני יכול להגיד לך חדשות כלכליות מהעולם.
או לספר לך על ההתפתחויות המענינות בפוליטיקה הקנדית מהיום האחרון אני די מעודכן בהתפתחויות
נערך לאחרונה ב: