עוד מאמר דבילי נגד חולדאי

droriko

New member
עוד מאמר דבילי נגד חולדאי

http://man.walla.co.il/?w=/488/ /2544767
אני שובר את הראש ולא מבין במה רון חולדאי אשם בזה ש"לאנשים המגניבים והיצירתיים בתל אביב לא טוב" כמאמר הכותב . האם חולדאי אמור לממן להם את הקניות בסופר? האם חולדאי אשם בזה שהמחירים של הדירות בעיר גבוהים? כי אם כבר זה מעיד על הצלחה שלו , כי הוא אחראי על עיר כל כך מוצלחת שכל הארץ באה לגור בה וכתוצאה מזה מחירי מזנקים,היצע וביקוש ,חומר של כיתה ט' .

המאמר הזה נראה כאילו נכתב על איזה פחדן חסר עמוד שידרה ששחטף קצת אש מהברנז'ה כשהצהיר שהוא מצביע לחולדאי אז עכשיו הוא חוזר עם מכתב כפירה הזוי לגמרי .

כן חולדאי הוא לא מגניב , אבל חולדאי הוא ראש עיר לא די ג'יי בברקפסט, התפקיד שלו הוא לא להיות מגניב אלא לעשות . גם רוני מילוא לא היה מגניב,גם צ'יץ' להט לא היה מגניב , ולא זכור לי שבשלט של רחוב דיזנגוף כתוב ליד השם שלו בסוגרים"שהיה היפסטר אמיתי"

down under

New member
חולדאי הוא ראש העיר הכי טוב בישראל מאז ומעולם

לא פחות!

להלן תקציר של רשימת השגיו בעיר ת"א ב-13 השנים בהן הוא מכהן:

- שיקום נמל ת"א והפיכתו לפנינה תיירותית ובליינותית של ממש
- שיקום פארק הירקון והארכתו מזרחה עד לקרית עתידים
- סלילת שבילי אופניים בפארק הירקון עד עתידים
- פרוייקט תל אופן
- שבילי אופניים אמיתיים בכל שדרות ת"א
- שבילי אופניים אמיתיים ומופרדים מהכביש וגם מהמדרכה, ועוד על חשבון מכוניות(!!!) ברחובות פנקס, יצחק שדה ומשה דיין
- שיקום ושיפוץ רח' אבן גבירול
- הקמת מתחם התחנה במנשיה
- הזזת בנייני שרונה הישנים על מנת להרחיב את רח' קפלן
- עידוד בניית מגדלי דירות (אני מת על גורדי שחקים)
- שיפוץ שד' רוטשילד בעיקר מהאמצע שלהן ועד לקצה המערבי
- הקמת פארק בדרום נמל יפו (המדרון)
- שיפוץ נרחב של הרבה רחובות ביפו
- הקצאת נת"ץ ברח' אבן גבירול
- שדרוג רח' יצחק אלחנן
- עמידה עקשת על תקני חנייה דרקוניים למגדלי משרדים חדשים בעיר (למרות שרוב הטוקבקיסטים נגד זה)
- שדרוג אזור שד' ההשכלה ומזרח יגאל אלון
- שיפוץ כיכר רבין והפסל שבה
- נסיון לרוקן את דיזנגוף מאוטובוסים (אני בעד שהם יעברו לבן יהודה וגם לירקון ולאבן גבירול)
- שיפוץ מקיף של רח' שינקין
- התחלת שיקום נמל יפו
- שיפוץ רח' בלוך והוספת שביל אופניים אמיתי לאורכו

oschlick

New member
ועם זאת בתקופתו גם

התרחבו הפערים בין צפון ת''א לדרום ת''א
איזור התחנה המרכזית החדשה הפך לסכנה ממשית לבטחון העוברים והשבים בו
מרבית הבניה החדשה הייתה לעשירים בכל מיני פרוייקטים יו דאבל יו וואי איקס ואקירוב
כמות העסקים בת''א המנצלים עובדים בשבתות ובחגים עלתה פלאים
ת''א הפכה לאחת הערים היקרות בעולם

אבל לזכותו יאמר גם ששוקם נחל הירקון משמעותית מזיהום והחשוב מכל - החל שיפוץ חזית המבנה המכוער בעיר - עיריית ת''א בכיכר רבין!

droriko

New member
הפערים בין הצפון לדרום התרחבו?

מי קבעת את זה ? דב חנין?

להפך חולדאי השקיע בשכונות הדרום יותר מכל ראש עיר שלפניו. הוא לקח שכונות מצוקה כמו נווה צדק וכרם התימנים והפך אותן לשכונות הכי טרנדיות בתל אביב. היום אתה רק יכול לחלום על לקנות שם בית.

זה שהביטחון ירד בחלק משכונות הדרום זה משני סיבות:1.בעיית הסודנים שהאחרון שאפשר להאשים אותו בה זה חולדאי. 2.המשטרה בזמנו גירשה נרקומנים וזונות מלוד והם עברו לגור בתחנה הישנה .

oschlick

New member
כרם התימנים ונווה צדק היו במצב טוב גם לפניו

יחסית לשכונות נווה שאנן/שפירא/פלורנטין שבתקופתו התמלאו במסתננים ורמת הפשיעה בהן עלתה. זה שהממשלה אשמה בזה לא פוטר את חולדאי מאחריותו שישן והתעורר רק אחרי פרשת האונס

droriko

New member
הוא האיץ את תהליך השיפור שלהם

וסביר להניח שגם שפירא ונווה שאנן היו הולכים בדרכם לולא הסודנים. אגב חולדאי גם מתכנן להרוס את התחנה הישנה ולהפוך אותה לשכונה מודרנית .

לגבי המסתננים, כמו שאמרתי, לחולדאי אין שום נגיעה לא משנה מתי הוא "התעורר".

oschlick

New member
מה זה "אין לו נגיעה"? הוא ראש העיר החזק ביותר

במדינה. חלק נכבד מהכלכלה של המדינה נמצאת בעיר שלו. יש לו מנוף לחץ ענקי על השלטון המרכזי במדינה לפתור את בעיית הפליטים. הוא לא השתמש בו

droriko

New member
תל אביב זה עיר, לא קיבוץ

אתה לא יכול להקים סביבה וגדרות , ומי שירצה לגור בה יצתרך לעבור ועדת קבלה. חולדאי לא יכול לעשות שום דבר כנגד שיטפון הסודנים בעירו.

oschlick

New member
חולדאי יכול לדפוק לנתניהו על השולחן ולומר לו

שאם הוא לא יוציא את המסתננים מהעיר הוא לא מאפשר יותר לאף שר להגיע למשרד שלו בתל אביב. למשל

droriko

New member
איך בדיוק ביבי יכול להוציא אותם מתל אביב?

ואיך ביבי יראה יקח את כל הסודנים של תל אביב וישים אותם בשדרות נגיד?

והתרחיש שחולדאי יאיים על הממשלה שהוא לא יתן לאף שר להגיע למשרד שלו הוא הזוי . חולדאי הרי צריך את הממשלה לא פחות ואולי יותר משהיא צריכה אותו.

oschlick

New member
יש לצה''ל מחסני חירום ענקיים בנגב. אפשר לפתוח

אותם ולהוציא מהם אוהלים לשיכון המסתננים בערי אוהלים בקרבת הגבול. זהו מצב חירום.

droriko

New member
לא זה לא

מצב חירום יקרה כאשר יפלו לפה אלפי טילים ביום . אני מעדיף שאת שאת האביזרים למצב חירום יתנו לישראלים שנמצאים במקלטים מאשר לסודנים.

amit1270

New member
אני בעד.

בשביל מה שרים בממשלת ישראל צריכים משרדים בתל אביב?

droriko

New member
כי רובם גרים באיזור תל אביב

כנראה שגם הם ,שכל יום מספרים כמה ירושלים זאת עיר חשובה וכמה שאסור לחלק אותה לא מסוגלים לגור בעיר המכוערת הזאת.

amit1270

New member

droriko

New member
אני לא רוצה

כמה סמים עישן האדריכל שקבע שצריך לבנות את כל העיר באבן ירושלמית

למעלה