עוד מקרה,ועוד מקרה,וכל פעם אני מזועזעת מחדש:

schlomitsmile

Member
מנהל
ומה? האם אתה שואל מה היא עושה בנידון? מה אנחנו יכולים לעשות, מלבד לחנך את ילדינו כמיטב יכולתנו? יש הורים שמתנדבים ל"משמרות הורים" שמסתובבים ברחובות, כל הכבוד להם, אבל לא כל אחד יכול לעשות את זה.

בדיוק יש על זה דיון בפורום אחר

זה נוסח התגובה המקורית "אם בחורה הולכת עם הכל בחוץ, נמרחת על גברים וכו'- שלא תתפלא אם אונסים אותה". מה אתם חושבים על כך? האם לפי דעתכם, אנו ההורים צריכים להסביר להתלבש באופן שפחות פרובוקטיבי? או לתת להן יד חופשית להתלבש כרצונן למען שוויון זכויות מוחלט בין גברים לנשים? בהמשך, אני אצרף את הקישור לשרשור, אך כעת אעדיף שלא בכדי שהשרשור לא יהיה מוטה.

schlomitsmile

Member
מנהל
בתור אמא לארבעה בנים תגובה כמו שציטטת מאד מקוממת אותי. הנחת היסוד של מי שכתב אותה, היא שגברים/בחורים הם חסרי שליטה עצמית וחסרי מוסר. שהם סוג של קינג-קונגים מטומטמים, שלא לומר חולי נפש שאינם אחראים למעשיהם. אם יתגרו- יתנפלו באלימות, והם לא אשמים, ככה הם. אילו היתה לי בת, והיא היתה הולכת בלבוש מאד חשוף, הייתי משוחחת איתה על ההשלכות והמשמעויות של זה, ונותנת לה לבחור מתוך מודעות. אין לזה קשר בעיניי לשיוויון זכויות.

../images/Emo41.gif עושה העתק והדבק לתגובתי הראשונה שם

{ נשים לא צריכות ללכת כך‬ בדיוק כמו שאף אחד לא יחנה מכונית יוקרתית בשכונת ג'סי כהן בחולון או בשכונה ד' בב"ש. כמו שנאמר "בכביש אל תהיה צודק, אלא אהיה חכם". המשטרה צריכה לנהוג בכאלה בסובלנות אפס, אך אין לה משאבים לכך ועד שלא תנהג כך, אנחנו צריכים להערך בהתאם ולא לתת לאותם סוטים סיבות להתנהגותם. }

|הדגש|אבא|סדגש| מבטיח |הדגש|אבא|סדגש| מקיים!

אני רואה שאין הענות, אז מצרף לכם את הקישור לשרשור המקורי שבגינו העלתי את הנושא תגובתי הראשונה והלא אהודה שגרמה למחאות רבות נמצאת כאן, אך לדעתי אין להם מושג על מה הם מדברים, כי הם יותר מידי נאיבים. חבל, רציתי לשמוע את דעתכם מבלי שדעתכם מוטה, אך בכל זאת אשמח גם עכשיו לשמוע את דעתכם

Master Stav

New member
האמת היא שלא שאלתי מה היא עושה

אלא מה הרעיון ב...אני כועסת !!! וואלה יפי גם אני ...אז ? אבל מאחר ואני זוכר את התגובה הקודמת שלה משרשור אחר ....איך אומרים נו שויין .... אני לקחתי על עצמי פעם בחודש לשבת לשיחות עם נוער (בנים) על כול נושא המיניות (עברתי הכשרה במרכז לנפגעות תקיפה מינית לפני כמה שנים ) הנוער מופנה אלי דרך בית הספר והתנועה וכמובן באישור וידיעת ההורים .

schlomitsmile

Member
מנהל
זה מה שאני לא מבינה ../images/Emo13.gif מה כוונתך בשאלה "אז?" איזה אז אמור להיות לדעתך? זה פורום, אנשים משתפים פה בכלמיני דברים, בין היתר בדברים שמזעזעים אותם וקשורים להיותם הורים. לא צריך להיות "אז" בהכרח. אתה עושה פעילות מבורכת- ישר כח. האם לדעתך מי שמפאת נסיבותיו לא יכול לעשות פעילות מסוג זה, אין לו זכות להביע את זעזועו מאירועים כאלה?

Master Stav

New member
ואענה בשאלה על שאלה

האם מי שכן פעיל בפורום לא רשאי להביא את דעתו על מי שרק מביא לינקים ? הרי זה :זה פורום, אנשים משתפים פה בכלמיני דברים, בין היתר בדברים שמזעזעים אותם וקשורים להיותם הורים לא ? ואם להיות עניני..... כל אחד שיעשה מה שבא לו ....אבל כמוש זכותה להביא את הלינק ובז נגמר ....[ זכותי לומר נו שויין ...

schlomitsmile

Member
מנהל
אף אחד לא מערער חלילה על זכותך ../images/Emo13.gif כל מה שאני אומרת, זה שיש כלמיני דרכים לאנשים להתבטא. אחד כותב בלוג, השני לא מרגיש חזק בניסוחים ומרגיש נוח יותר לבטא את מחשבותיו ותחושותיו באמצעות קישורים. ואולי אחר מעדיף להתבטא באמצעות תמונות וללא מילים- גם בסדר בעיניי, וכמובן שזכותך לחלוק עליי. לי נראה ששווה להקשיב למה אנשים אומרים, לא משנה באיזה תדר הם משדרים.

Master Stav

New member
אין לי בעיה עם הקשבה

האם את הקשת למה שאני שידרתי ? אני בספק אחרת לא היית כותבת את שכתבת ... מאחר וזה סוג של שייח חרשים שלא באמת מוביל אלישהו מקום בואי נסכים שאין אני חולק עליך שזכותו של כולא דם להתבטא ובכללו של כול אדם גם אני נמצא ובא לציו גואל כל עוד אין זה גואל רצון ...

מסכים עם סתיו

עושה רושם שבעלת הניק נכנסת מדי פעם מזועזעת, שמה לינק והולכת... קצת מרגישה לי כמו טרול. אני בעד שאם היא כבר נכנסת מזועזת ושמה לינק לפחות תרשום כמה מילים ותבטא את עצמה... סתם הרגשה שלי...

schlomitsmile

Member
מנהל
טרול בא להרוס, ללכלך, לפגוע היא לא טרול. היא משתפת בדברים שקשים לה, בדרך שלה. מי שלא מתאים לו, שלא יפתח ויקרא. אבל למה לתקוף?

אולי

טרול זו מילה קצת גדולה, אבל בכל-זאת אם היא רוצה לעורר דיון שתעלה אותו ותיתן קצת יותר מלינק. את יודעת, אני יכול עוד 5 דקות לפתוח שרשור חדש עם כותרת: "אני פשוט באטרף" ולצרף לינק לכתבה מסויימת. האם הזה עשיתי משהו? תרמתי משהו? העליתי משהו מהמחשבות שלי (מלבד הזעזוע שלי)? לא ממש אבל ככה אני חושב.. אולי אני טועה

Master Stav

New member
כלומר כול תגובה שאינה עולה בקנה אחד

עם .....פוצ'י מוצ'י ...הינה תקיפה ? צר לי לא מסכים איתך זכותה להתבטא איך שהיא רוצה גם בלינקים ללא שום דבר למרות שכבר בשירשור הזה היא הוחיכה שניתן לכתוב דברים ובצורה איכותית לטעמי מצד שני זכותו של אדם להרים גבה כאשר צורת ביטוי של אדם אחר אינה נראת לו או לוקה בחסר לטעמו ..... זו לא תקיפה זו הבעת דיעה....

למעלה