עוד מקרה,ועוד מקרה,וכל פעם אני מזועזעת מחדש:

שוב, חוזר לדוגמת ה-BDSM שסותר את דברייך

כנ"ל לגבי טקס דרגה בצבא, או כל טקס חניכה אחר שמקובל כנורמה ועל כן הינו בהסכמה. בהחלט מסכים איתך בעניין המוסר ואחנך את ילדיי כך, אך אין לי שליטה על ילדים של הורים אחרים וסביר להניח שגם במקרה דנן התפוח לא נופל רחוק מהעץ.

schlomitsmile

Member
מנהל
טקסי חניכה הרבה פשעים נעשו תחת עלה התאנה של טקסי חניכה. לגבי BDSM - אני לא מומחית בעניין, אבל נראה לי שזה משהו לגמרי אחר. קודם כל, מדובר בשני בוגרים. חוץ מזה, ההשפלה שם אינה השפלה באמת, הצד המושפל או המוכה אינו באמת מושפל או מותקף. חייו אינם נהרסים. שני הנוגעים בדבר משתפים למעשה פעולה

Master Stav

New member
אתה טועה ומטעה בנוגע לBDSM,

גילוי נאות :העדתי בבית משפט פעמים מטעם הפרקליטות בנדון ואני נחשב לעד מומחה בתחום הסכמה במהלך אקט BDSMי שהינו עבירה על החוק אינה תקפה נקודה כל שכן ברגע שנאמרה מילת הביטחון מהותה הינה שלילה של האקט והפסקתו במידית אי הפסקה מהותה אונס .

תקן אותי אם הבנתי את מה שאתה אומר

אם אחד מבין הצדדים למרות שהיתה הסכמה מלאה מחליט למחרת בעקבות ריב להתלונן במשטרה, אז הצד השני יהיה אשם ויורשע למרות שהוא שומר חוק מיסודו ולא רצה לעבור על החוק, אלא זה פשוט סטיה שלו שהוא מצא פרטנר זהה לחלוק איתו את זה.

Master Stav

New member
בדיוק כמו בכל מערכת יחסים

היום אתה פוצ'י מוצ'י עם בת זוגך מחר היא מחליטה לטעון שסטרת לה גם אם אין סימנים ושהיא מרגישה מאויימת למרות שלא היו דברים מעולם אתה תורחק מיידית ל7 ימים מהבית בצו מינהלי עלידי חוקר המשטרה ..... ולצערי במקרה דנן אני מדבר מנסיון אישי .

Master Stav

New member
** אגב

BDSM זכה להכרת המוסדות הפסיכולוגים ואיו מוגדר כסטיה פריפילית יתרה מכך אקט הS&M מוגדר כנטיה מינית בדיוק כמו הומוסקסואלית BDSM אינו בניגוד לחוק או סוטה על פי הגדרתו כמו כול דבר החיים פשוטים זה האנשים שעושים אותם ....מוזרים

אם הוא אינו בניגוד לחוק או סוטה על פי הגדרתו

אז, מה הבעיה עם הסכמה מלאה של 2 הצדדים מבחינת החוק?

Master Stav

New member
הסכמה משמע חוזה

חוזה בעל פה במקרה דנן אלא שחוזה אינו יכול להיות תקף באם הוא נחתם על פעולות שמוגדרות לא חוקיות ולדוגמא אם נמובל/תץ יסכימו עם המוביל/ה שאלו יחנקו אותם עד אובדן הכרה , אם יגרם נזק כלשהו למובל/ת תחול האחריות המלאה על המוביל/ה למרות ההסכמה למרות החוזה בעל פה מאחר ומדובר בפעולה למעשה לא חוקית שמהותה עלולה להוות קיומו של נזק בילתי הפיך .

Master Stav

New member
אם כך ההתיחסות היא

כפיש אמרתי כמו כול מערכת יחסים ואכן ניתן להעליל הכל על כול אחד הכותב חווה זאת על בשרו ממש לאחרונה .

Master Stav

New member
אתה טועה

החוק בהחלט מתייחס למי ששכנע אדם לקפוץ ולהתאבד כמי שתרם לפגיעה ויאשימו אותו בהתאם פגיעה בהריגה פגיעה ועוד ....

Master Stav

New member
חבר טוב היה מעורב במשהו כזה

אדם עמד על חלון בקומה השביעית ואיים לקפוץ החבר שנימאס לו צרח לו קפוץ כבר חתיכת חרא והאיש קפץ הוגש כתב אישום שנגמר בעסקת טיעון ועבודות שירות *מתנצל אין לי כוונה לחשוף את האיש מאחר והוא מוכר .

מוזר מאוד

כי זה אחת הטכניקות להראות למאיים שלא אכפת לך שהוא קופץ ואז הוא יירד מזה.

Master Stav

New member
באמת מוזר

זו הפעם הראשונה שאני שומע על טכניקה כזו .... ועברתי איזה קורס או שנים ...ויותר בתחום .

iris51

New member
למה לא לפרסם את שמם?,בגלל שהם קטינים?,

הם צריכים לשבת בכלא,לשלם פיצויים (למרות שזה לא יפצה על הנזק הנפשי),אך אולי יעזור לממן לילדה טיפולים פסיכולוגיים או אחרים. צריך פעם אחת ענישה הולמת.

Master Stav

New member
צריך ענישה הולמת תמיד !!!

ומסכים איתך יש לפרסם את שמם ותמונותיהם אין מחילה לתועבה הזו .

למעלה