אני לא טובה בהקלדה רבה מידי,אבל דעתי:
הנושא פתח את כל מהדורות החדשות היום,דובר שהילדה טופלה בשירותי הרווחה בגלל בעיות משפחתיות ורגשיות ,דובר שהחבר שלה ניצל את תלותה המוחלט בו,ומנגד דיבר עורך הדין של החבר שלה שטען שהכל היה בהסכמה. הקריין סקר את כל מקרה פרשיות המין בקרב נערים שקרו השנה,בינהם אונס של ילדה בת 10 בידי ילדים בכיתות ה-ו,(בהמשך לחלק מהתגובות כאן:האם גם היא הלכה בלבוש לא צנוע?,פיתתה את הילדים?,),עוד מקרה של ילד בן 13 (!!), שאולי אנס בת 30 (!!),מה קורה כאן? האם כל ילד יכול להיות אנס בפוטנציה?, מניין הם מקבלים את הרעיון ,האומץ לזה?,הרי לא כל אחד ,גם אם תלך מולו מישהי בעירום,יתנפל עליה ,.... היום בדרכי לעבודה בעודי מהרהרת בעצב בעניין,וחרדה גם לגבי ביתי בת ה-7 שהולכת וגדלה,ובעצם גובהה הוא כשל ילדה בת 10,מה יהיה אם מחר כשתהיה בגיל 13 ,יחשוב איזה שמיניסט שהיא בת 17,ינצל את תמימותה (והיא תמימה),גם לביתי בעיות רגשיות והיא מטופלת מגיל צעיר אצל פסיכולוגית קלינית,ואף יש לה קשיים חברתיים . נכון שהיא משתפת אותי בכל דבר,אך האם גם בעתיד זה יהיה כך?. את רצף מחשבותי קטעה אחת מהעובדות איתי,שסיפרה לי בהתלהבות על תוכנית רדיו מצחיקה ששמעה על הבוקר,שאלתי אותה אם שמעה על מקרה האונס,היא לא התרגשה במיוחד ופטרה את העניין בכך שהנערה בטח איזה "פריחה"..... ואני חשבתי בעצב,האם הילדה בת ה-10 יכולה להיות פריחה?.. זהו,שיתפתי אותכם. אשמח לשמוע.