עוד סופ"ש =) הפורום ישן...

SILVER LADY

New member
עוד סופ"ש =) הפורום ישן...

הדגש|סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

netapet2

New member
../images/Emo13.gif ילד של אמא ../images/Emo13.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום ראשון
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נראה לי השיעור והרכיבה בראשון
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל השיחות המצחיקות, וזה. התעצבתי מעט כי.. מ-ע-ט? מעט זה כלום לעומת כמה שהתעצבנתי, וכי למה? כי הם babies מעניין מתי הם יפנימו שזה לא ילדים, זה תינוקות. התעצבנתי על.. עליהם, כי הם זבלים. אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי? NEVER התאכזבתי מ... כי... ממנו, כי די הייתי בטוחה שהוא טיפה יותר בוגר... וממנה, כי הייתי בטוחה שהיא תתרכך אבל היא לא! בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, בעצם זה לא מעצב, זה מכעס. כי הם. וכי היא. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחחח הדו-שיח שלהם D= מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. נאמנאמנאמ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי לא עפתי קיבינימאט בראשון בשיעור, וכי הלך ממש טוב עם מייגנולה, וגם כי הצלחתי להגיע למצב שהיא עולה חופשי במדרגות D= לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר אתמול הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי את הסוף של טיטאניק, זה נחשב סרט? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אמממממממממממממממ שומקום משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בורגר? אבל לא שילמתי מהכסף שלי בכלל D= משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אופיר, המדריכה שלי, וג'וסעעעעעעעע התודה שלי השבוע היא ל.. לה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. עם? מאכל השבוע שהיה הוא.. קפה וגלידה D= אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "WTH" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אין אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. נע הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היומיים האחרונים, מלבד הקטעים הטובים בהם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח ואכין את העבודותיכס האלה, ואהנה בארוחת הערב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המדריכה שלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור [כי יש פסח ><"] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מדריכתי, ואופיר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): בן של אמא
למי יש עין מהממת? וצמה מזוויעה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

SapirElias

New member
ממ..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא יודעת.. שלישי, ועד אמצע רביעי? וגם שני היה נחמד..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיוש בבאהה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ..
התעצבתי מעט כי.. לא מעט..
התעצבנתי על.. עליו
ועליה
אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודעת, אדבר איתו שבוע הבא, והיא? מי סולח לה בכלל, היא סתם זונה
.
התאכזבתי מ... כי... ממנו אבל ממש!
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.. בגללו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "האממ גבינה- מקולקלת , חומוס-גם מקולקל, וירקות? אממ" ואממ שלישי בעררב גם היה מצחיק אבל לא זוכרת כלום ><
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אממ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעלות שוב..
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המממ
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לאדעתת, הרבה בגדים ונעליים, ולהורים לא לי P=
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שיוש
התודה שלי השבוע היא ל.. שי
וקרן
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מממ כמה ממתקים ..
מאכל השבוע שהיה הוא.. ספגטי ברוטב שמנתת P=
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "החיים לפי ספיר"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."תגידי מי המציא אותך?" מי הגאון שהמציא אותך? ר=ע=ה כ"כ
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כל מה שהיה איתו, ואת הנפילה, והשיעור כולו בכלל ><
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אאדבר איתו, ארכב שוב והפעם שיעור טוב.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שי, ויקי וכל מי שעודד
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..ויקייייייי
, חווה?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אדבר איתו.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ויקי
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

מלא זמן לא עניתי!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל הימים נראלי:] ראשון שני- טיול, שלישי- בגדים בגדים בגדים:] קפיצות נחמדות.. אבל בכללי בחווה היה כיפ:] רביעי- בבוקר בקיטנה בחווה:] אחר כך לולו אצלי
ואזשוב חווה ורכיבה טובה:] חמישי- שיעור מעולהההה:] והיום כי היה מצחיק בחווה ואוהיו הלך טוב:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. בשיעור אתמול:] בגדים.. ובחווה:] האא וטיול כמובן:] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש? לראות אותו נופל?:p התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על.. ^^ ועל החום המעצבן! אבל בסוף סלחתי כי .. מממ התאכזבתי מ... כי... נוו אותו דבר
בכיתי מעצב/אושר כי.. ממ לא חושבת שבכיתי.. אולי מצחוק
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וויייי:] היום בחווהXD איתי והבוקים שלו
.. עם שחיי
ובטיול עם שגיאאא:p מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ממ לוזוכרת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי אתמול בסווף:] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך ת'מסלולים בראשון שני! הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי רק "נקסט" וגם לא הכל.. אבל הוא נחמד! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון:] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ממ לא לי, ולא מינוס! אבל מלא בגדים ותיק חתיך במיוחד!!:] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אוהיווווו
:] התודה שלי השבוע היא ל.. חתיךך:] פינקתי את עצמי השבוע עם.. שיעור קפיצות טוב:p בגדייים:] מאכל השבוע שהיה הוא.. לחם עם שוקולד?:p אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ממ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Beacuse you live, hate that I love you אלבום השבוע שהיה.. נאו משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלמיני:p הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח, אהיה בבית. אבל יש לי בני דודים:p השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נושנושים למיניהם
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרותתתתתתתתתתתתתתתתת:]]] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה טוב שיהיה טוב שיהיה טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ווייי מלאאא, אנווש, עמיתיי, מיכמיכ, רוני, לי, לולו ומלאאאאאאאא:] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נוו אני אמרת לך שאני אחזור, ודרך אגב בסוף לא הלכתי למיטה!! אז לא בגדתי:]] חחח

את!.. את, שנים לא דיברתי איתך..

תזכירי לי מה שמך.?.. חחח את לא באה איתי במקרה לצ'לנג'?
נוו דבריתי..

למעלה