עוד סופ"ש =) הפורום ישן...

snoeyka101

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif,

" לאן הולכים? לבית של דורה! , לאן הולכים?? לבית של דורה!!" This moment is perfect, please don't go away, I need you now And I'll hold on to it, don't you let it pass you by אוהבת אותך הכי בעולםםם מושלמת!! מחר את באה אליי לדפוק ת'ראששש?

2STRIPE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לאלאלא!! אבל החלק השני זה בקול של ההומו עם התחתת!!
בשבילך הכל
You are the strength That keeps me walking You are the hope That keeps me trusting You are the life To my soul You hold me in your hands You won't let me fall מוקדש לך
~פשוט שיר יפה
(Lifehouse - Everything) אם יהיה איך לחזור בשני אז בארור

stary1

New member
מים

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום, טיולים. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..טיולים עם אחי והחבר הגרמני. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמ לא יודעת. התעצבתי מעט כי.. לא מעט, מלילו. התעצבנתי על.. נהג שדרס גור מול עיני. אבל בסוף סלחתי כי .. לא. התאכזבתי מ... כי... עצמי, לא הולך לי. בכיתי מעצב/אושר כי.. כמעט, לא הצלחתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחה עם מישה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "זאתי איתך היא מגרמניה??" חחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי הרבה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד על חשבון החופש. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טיול מקיף גליל עליון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אחי והחבר שלו. התודה שלי השבוע היא ל.. סטאר. פינקתי את עצמי השבוע עם.. טיול כיפי. מאכל השבוע שהיה הוא.. אממ עוגת גבינה שהכנתי? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Love like a fountain. אלבום השבוע שהיה.. החדש של איאן בראון. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לילו:( הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמשיך לטייל. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סטאר. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לפגוש מלא אנשימים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שליאור יסתדר עם שוקה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ליאור, מיכאל, אלינור, נועם(אולי יעל??)

snoeyka101

New member
אללה סופשבועע

הדגש|סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום רביעי חמישי שישי אני חושבתת:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: היא השתפרה בצורה מפחידה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: היא מדהימה ואני כלכך אוהבת אותה
התעצבתי מעט כי מאיוש לא תבוא\= אבל אני חולה עלייההה ררר מושלמת
התעצבנתי על: מי לא.. אבל בסוף סלחתי כי : אני לא בנאם ששומר טינה=] לפחות לא לכולם חח.. התאכזבתי מ: ממני בעיקר. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, כלכך. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יואו יום חמישי עם החולדות והנחשים בחווה, עם צ'וצ'י והשוטר ההומו, שיחות עם הבננות המהממת שלייי=]] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: " היא לא אוהבת אף אחד, חוץ מאת עצמה ואת רוני " חחחח .. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היא הייתה מדהימה, באמת=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח" לעלות לעוד שעה ומשהו אחריי חצי שעה שנקרעתי... הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי:] המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, קניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: מתנה לאמאא=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בהחלט צ'וצ'י,מאיוש,זורקה,קפלןן,גלושש,ברבי,יהב:] התודה שלי השבוע היא ל..צ'וצ'י ויהבב:] פינקתי את עצמי השבוע עם: רכיבות כל יום על הדבר הכי מושלם בארץץץ. מאכל השבוע שהיה הוא..חחחח תפוחי אדמהה מוקרמים=] אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כל המריבות עם האנשים, וכל מיני דברים.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח ואהנה בדרך כלשהי=] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אבא
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לנסוע לאהבות שלייי, יהיה כיףף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיצא לי לנסוע עם עמיתו והנסיכה לצ'לנצ':]. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כולןן
. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

2STRIPE

New member
../images/Emo23.gif

הינה אילתוש' היתוששששששששששששששש!!!
~מה עם השיר הזה?XD~ חח אכן השוטר ההומוXD ~"היי מוריה את מצלמת?
~ שמעי שטיפות מוח וחפירות עושות טוב לאנשים
תלוי למי חח אני כ"כ אוהבת אותךך
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה
|נשיקה

snoeyka101

New member
גם אני מתהההה עלייך וגם את לא עונההה../images/Emo25.gif,

רואים אותך בשני או שגם את מפקירה אותייייי?

gili600

New member
שבוע באאאאן זונה!

הדגש|סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שישי כי.. יום סטלנייי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממ לא יודעת.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. אפילו לא אחד? =\ התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק היום
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום בחווה, בשיעור, רוני אוכלת סרטיםם , יש לבנאדם הזה צ'אפס ונעליים לכל יום בשבוע!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "פונית, אפור תפוחים, אנדלוס, עם צעד בדיוק כמו של טוסטוס!" , "פפראצי קפלן!" , "אחד והואווווו" , "רכבתי על אופניים, רמפות ועניינים ופתאום נפלתי! ותפסתי לאבא שלי את היד!"
, "בפסח אוכלים פיתות!" , "אבל התערובת לא כשרה!" , "חג שמח מותק, לא שמעתי.. הייתי עסוק בלעשות גלופ
" , וסמסים חמודים של חגשמח
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד בחמישי
הסרט הכי טוב שראיתי.. חח לא התקרבתי לטלוויזיה בכלל בשבוע האחרון המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה! כ"כ
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פחיות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קפלן, זהר, ספיר, רייצ'ל, כאפות, נונייייי! התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל
פינקתי את עצמי השבוע עם.. 14 וחצי שעות שינה
מאכל השבוע שהיה הוא.. עוף עם אורז של אמא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."הייתי כה רגוע" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את עכשיו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. קפלן, נועם, רייצ'ל, נוני השבוע שבפתח (מראשון) סדגש| - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. התנחלות אצל קפלן בשני עם הסנוביות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אימון טוב =\ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אין תמונה =\

למעלה