עונה,באיחור. מחשב מפגר..
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שלישי,טיול לצפון. רביעי- היה אחלה יום חח וגם מצחיק. שישי,היה כיף בחווה חוץ מהשיעור כמובן. שבת-ראשון: היה כל כך כיף עם המשפוחה [[= הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הטיול לצפון,הכרתי אנשים מדהימים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..חחחחחחח הפרק היום XD? התעצבתי מעט כי.. היו ימים ממש מבוזבזים...ועל כמה אנשים. התעצבנתי על.. עצמי,על אמא,ועל עוד כמה אנשים...ועל הילדה המפגרת ההיא XD אבל בסוף סלחתי כי .. לא כל כך סלחתי... התאכזבתי מ... כי... עצמי,פשוט בגלל החווה...נמאס. בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק ברביעי, ומבכי..כרגיל. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחחחחח היה הרבה!! "דינה קלמנטינה" "חחחח לא פלא,היא כל כך..." "דוב קאולה"..יש המון! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כל מיני...בעיקר מיום שלישי. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..סידרתי ממש יפה הכל XD חחחח ושהבנתי את השיעור!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לסדר ככה,אני עדיין בשוק מעצמי..אני חתיכת בטטה. ולשיעור..הייתי בטוחה שאני אוותר. אה,וכמובן כל העקשנות שלי.. הסרט הכי טוב שראיתי..סטפ אפ2.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון,צפון,סבתא,חווה? ועוד כמה מקומות... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אמממ כל האוכל הזה? חחחחחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..טללולו,אילתושש,כל אנשי הוועידות,כל האנשים משלישי,משפחה כל כך,כל החווה בשישי.. התודה שלי השבוע היא ל..כולם מיום שלישי,משפחההה. פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכל? וואו,אני שמנה. מאכל השבוע שהיה הוא..ליל הסדר
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אעהאעהאעה" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Open your eyes. ועוד הרבה... אלבום השבוע שהיה..ליודעת. אולי Fallen כרגיל? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."I'm dying, bleeding"... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אנשים מפגרים,זמן שלא התבזבז נכון. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..עבר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טללולו,אילתוש והוועידות XD,כל האנשים שהיו בחווה בשישי!!! כל הוועידות המצחיקות למינהן,כולם משלישי כל כךךךךךךךך,משפחה. וכמובן,הואא,מתה עליו,כפרעליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שפאקינג זה יפסיק. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה אחלה טיול לים המלח :] ליודעת,שמשהו יקרה ואני אמות לפני התחרות בשישי. אני כל כך לא רוצה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..משפחה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): ליודעת,חיפשתי בתקיות וזה מה שהיה לי בא להעלות...דאמ,אני פשוט מתה על הדבר הזה
.