עוד סרטון - הפעם יצירה שלי

אור2221

New member
עוד סרטון - הפעם יצירה שלי

אתם הראשונים שרואים, אפילו לא שמתי את זה באתר שלי עדיין... יצרתי מעיין מקבץ פלשבקים על סיפור ההתמכרות של ניקי ואיך ויקטור שכנע אותה לעבור את הניתוח... פעם ראשונה שאני משחקת עם הmovie maker של הXP. כיווצתי את זה כי הקובץ גדול
<a href="http://www.angelfire.com/or3/orlevy_1/Nikkiaddiction.zip">Nikki's addiction</a> אור.​

אור2221

New member
אוף, נסיון חוזר

<a href="http://www.angelfire.com/or3/orlevy_1/Nikkiaddiction.zip">Nikki's addiction</a>​

אור2221

New member
גררר

תעתיקו ותדביקו לשורת הכתובת. צריך אופציית עריכה בפורום הזה.

Dawn12

New member
וואו אור!! זה ממש יצא יפה! ../images/Emo45.gif

זה ממש משתלב יפה עם השיר ששמת ברקע, והסצינות... משהו-משהו!
בקרוב יעלה גם באתר עם קרדיט מתאים כמובן

אור2221

New member
תודה תודה

אני ממש מרוצה מאיך שזה יצא, למרות שהיו המון סצינות ממש יפות ורגעים קסומים שלא שמתי כי השיר נגמר!!! הפרצוף של ג'ק כשהוא נכנס לחדר היה גדול!! אור.

SupeRonit

New member
אז עכשיו אני אשמע חראית

שאומרת לך מה לעשות כאילו אין לך חיים, אבל זה רק בגלל שאני מאוד (מאוד מאוד) רוצה בכך: אולי תעשי עוד קליפ-נניח שמרכז את כל סצנות הכאב *קורעות הלב* של ניקי,או משהו כזה-אני כבר סומכת עלייך

אור2221

New member
זהו

שאני עושה את הקליפים, אבל מי שמעביר מהקלטות זו לא אני...וזה יהיה לשגע את חברה שלי, כי הבעייה היא שכל האירועים האלו הם די בעייתים מבחינת איתורם על הקלטות, זה לא אירוע גדול כמו "ניק מוצא את ניקי בשלג" או "ויקטור מבקש לניקי לצאת לרכב וכשהיא מסרבת הוא מבין שיש לה גם בעייה פיזית (זה הקטע שראית בסרטון, איפה שהיא לובשת את הגולף הורוד)... זה מתפרש על כל אורך הסיפור, אבל אני אראה מה אני יכולה לעשות. אור.

סופי!!

מניין צצת?
כבר חשבתי שנסעת לחופשה בסיילם או משהו...
לא פייר, אפילו סופי רואה ואני לא. ממתי מקפחים אשכנזים?

dviridit

New member
לא ייוצא ללי כלון. אנסה יותר מאוחר.

זה נ שנע אחלה, תודה לאור

SupeRonit

New member
אור,כנסי ../images/Emo26.gif

מדהים..החזקתי את הלב עם השיר..לא עמדתי בזה..ואיך שהיא נפלה בשלג יצאה לי צווחת בהלה ודאגה מהפה.. יש עוד סרטונים,איפשהוא
אני חייבת עוד (כמו מכורה)..

SupeRonit

New member
אור,מה עשית לי../images/Emo35.gifאני לא עומדת בזה

אני רואה את זה ללא הפסקה..וכבר כואבת לי הבטן כי זה קשה ריגשית לצפייה..

אור2221

New member
הסצינות של ויקי וניקי

יותר קשות לעיכול בעיני, כי בסרטון שיצרתי די חתכתי את כל הסצינות של ה"כאב", יש איזה רגע שהיא בבית חולים אחרי הנפילה בשלג, וכמובן - בבית חולים הם לא נותנים לה אלכוהול וכדורי הרגעה, וההשפעות של הכאב מתחילות לחזור והיא מתפתלת על המיטה וג'ק וויקטור מסתכלים עליה עם דמעות בעינים, לא יודעים איך לעזור לה. אווץ, היא שיחקה את זה כ"כ משכנע שבא לי לבכות איתה. בסופו של דבר זה קליפ די שמח, כי בסוף רואים את ההחלמה... למען האמת רציתי לסיים אותו עם הנשיקה שלהם בבית החולים, אבל לא נשאר לי מקום :( אור.

SupeRonit

New member
יש איפשהוא שהיא מתפתלת מכאבים../images/Emo35.gif

מסכנה.המשחק שלה באמת קורע לב

אור2221

New member
לא באתר

זו סצינה עם ג'ק, ואלא אם כן הוא יוצא מניאק בסצינה (כמו בקטע שהוא מספר לג'יל שויקטור מת ב1993) - הוא לא נכנס לאתר. יכול להיות שאני אשים את הסרט, אבל לא כרגע. אור.

באסה!!../images/Emo7.gif

כתובת האתר לא נפתח אצלי, מופיעה לי הודעה שהדף לא זמין! לעומת זאת צפיתי בסרטון עם ניקי וויקי...והוא מרגש מאוד! כל הכבוד אור...
... פעם בעבר החמאתי לך שביקרתי באתר שלך ושהוא נפלא..... אז שוב...את וגם האתר שלך מקסימים. שבוע טוב

SupeRonit

New member
אור../images/Emo70.gifעכשיו עם התמונות נוסטטלגיה

אני בדמעות (אני באתר המצוין שלך) *עכשיו אני ב-Baby Nicholas' first Christmas

SupeRonit

New member
כעת אני גם בוכה וגם יש לי צמרמורות

בסיפור מותו של ויקטור..

למעלה