עוד סרטון - הפעם יצירה שלי

אבל ספק אם אי פעם...

היא תראה כך ...

python 4

New member
OMG!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מזמן לא בכיתי ככה. סרטון ממש יפה, אור..

junny

New member
יש אפשרות??...

לעלות את זה כקישור לאתר של שחר או לפורום? כולם מדברים כמה זה מרגש ורק אני לא ראיתי...

מוזר

שחר טיגלן קישור אחד לאחד הסרטונים של אור, וכאן זה דווקא נתן לי אופציה לשמירה או פשוט פתיחה בעזרת ה-ווינזיפ. אבל אחרי שזה גמר להעלות את זה ופתחתי את התיקייה - הכל היה ריק! (כמו שאז נאמר לי שהקובץ לא נמצא, כך גם עכשיו לא היה כלום).

אור2221

New member
ממש מוזר..

הייתי שולחת לכם במייל אבל הקובץ פשוט ענק, 10 MB. תנסו לשלוח לי מייל ואני אנסה לשלוח לכם את הקישור ככה, יש אנשים שרק ככה הצליחו לראות. לכולם יש מדיה פלייר?? אור.

python 4

New member
זה היה פשוט.. כזה.. נוגה ללב../images/Emo7.gif

אור, אפשר לבקש בקשות מיוחדות? יש לך את הקטע שניקי בכתה לויקטור אחרי שהיא התחתנה עם ג'ק? היה לי פעם ויכוח עם צ'רמד, הוא טוען שניקי לא בכתה בכלל, ואני זוכר שהיא בכתה מאוד. זה היה אחרי שויקטור הגיע לניקי להינשא לה והיא נאלצה לבשר לו שהיא כבר נשואה לג'ק. ואם כבר... אפשר את הדוננננט גוווווווו מלפני כמה שבועות? אני עושה לי ספריה במחשב של קטעים טובים בצח"מ.

אור2221

New member
טוב, לדונט גו

אני עוד מעט אחפש את הקישור, מצאתי את זה באתר של בחור אוסטרלי, שהם רואים את הסדרה בערך שבוע אחרינו (מבחינת פרקים) - טוב שמצאתי את זה, כי אין סיכוי שהייתי מבקשת מחברה שלי לשבת לראות את זה עוד פעם כדי לעשות את הסרטון. אוי, למה אתם מבקשים דברים כל כך אכזריים??? תבקשו קטעים טובים :) יש לי די הרבה סרטים לשים, במיוחד אלו שראיתם קטעים קטנים מהם בסרטון שעשיתי - אבל אני די מוגבלת מבחינת מקום. ויקטור וניקי שניהם בכו, ההבעת פנים שלה כשהיא סיפרה לו שהיא נשואה לג'ק... WAAAA אין מצב שהמלה שלי מספיקה?? יש לי את זה בבית, אבל אני צריכה לבקש מחברה שלי להוריד את הקטע למחשב. זה גם קטע ארוך מאוד, אני חושבת שהשיחה בינהם (תבינו, ויקטור התחיל להציע לה נישואין, ויקי ירדה למטה עם כאב בטן, הם לקחו אותה לבית חולים, חזרו הביתה, ויקטור הציע נישואין, לקח את השתיקה ההמומה שלה כהסכמה, הביא שופט, ליאנה בתור שושבינה, שרשרת משגעת, דיבר בלי סוף על כמה שהוא אוהב אותה (בלי לשים לב שהיא בשוק חייה, ונראית כ"כ אומללה) וכבר התחיל לערוך את הטקס כשניקי עצרה אותו והסבירה לו שהיא נשואה... הצלחתי לראות את זה בדיוק פעם אחת, זה כל כך מדכא! נו טוב, אני יכולה לעשות את זה, מתי שהוא השבוע אני אבקש ממנה. אור.

junny

New member
אור

השארתי לך את כתובת המייל שלי במסרים האישיים. נכנסתי לאתר של האוסטרלי- איכות ההורדה מעולה!!! היה כל כך כייף, 2 הקטעים שפיפסתי, המוות של טוני ודונט גווווווו של ניקי. המון תודה!!! ג'ני

באמת איכות מעולה ../images/Emo171.gif

למרות שגם ב"איכות לא איכותית" ניתן היה אפשר לראות בבירור את הפנים העגלגלות של ניקי ואת השפם-קוטל חרקים של ויקטור :p יש דברים שלא משתנים, לא בסרטון של שנת 2000 ולא בסרטון של שנת 80 ו.. והאימייל שלי (לסרטונים ושאר ירקות) - [email protected] יום מקסים לכולם

אור2221

New member
אני כל כך מרוצה

שהוא שם את הפלשבק הקטן של ויקטור על NYE 1981. זו כזו סצינה נהדרת: you dirty stinker! you can kiss like that and you've been holding out on me הם היו כאלה חמודים. אור.

junny

New member
צהובני אני מבקשת סליחה...

שהתנתקתי במפתיע.. אפילו המחשב לי התרגש ממך כל כך עד שהוא החליט שלא בא לו לעבוד יותר ופשוט נתקע...

למעלה