טוב, לדונט גו
אני עוד מעט אחפש את הקישור, מצאתי את זה באתר של בחור אוסטרלי, שהם רואים את הסדרה בערך שבוע אחרינו (מבחינת פרקים) - טוב שמצאתי את זה, כי אין סיכוי שהייתי מבקשת מחברה שלי לשבת לראות את זה עוד פעם כדי לעשות את הסרטון. אוי, למה אתם מבקשים דברים כל כך אכזריים??? תבקשו קטעים טובים
יש לי די הרבה סרטים לשים, במיוחד אלו שראיתם קטעים קטנים מהם בסרטון שעשיתי - אבל אני די מוגבלת מבחינת מקום. ויקטור וניקי שניהם בכו, ההבעת פנים שלה כשהיא סיפרה לו שהיא נשואה לג'ק... WAAAA אין מצב שהמלה שלי מספיקה?? יש לי את זה בבית, אבל אני צריכה לבקש מחברה שלי להוריד את הקטע למחשב. זה גם קטע ארוך מאוד, אני חושבת שהשיחה בינהם (תבינו, ויקטור התחיל להציע לה נישואין, ויקי ירדה למטה עם כאב בטן, הם לקחו אותה לבית חולים, חזרו הביתה, ויקטור הציע נישואין, לקח את השתיקה ההמומה שלה כהסכמה, הביא שופט, ליאנה בתור שושבינה, שרשרת משגעת, דיבר בלי סוף על כמה שהוא אוהב אותה (בלי לשים לב שהיא בשוק חייה, ונראית כ"כ אומללה) וכבר התחיל לערוך את הטקס כשניקי עצרה אותו והסבירה לו שהיא נשואה... הצלחתי לראות את זה בדיוק פעם אחת, זה כל כך מדכא! נו טוב, אני יכולה לעשות את זה, מתי שהוא השבוע אני אבקש ממנה. אור.