עוד סרטון - הפעם יצירה שלי

../images/Emo101.gif../images/Emo53.gif../images/Emo101.gif

ב ב ק ש ה ! ! !
אני לא מצליחה לשמור אף תמונה באף אתר, מישהו יודע במקרה למה זה קורה???

אור2221

New member
לא הבנתי את השאלה

מה זאת אומרת לא מצליחה לשמור תמונות, את נכנסת לאתר, לוחצת קליק ימני, בוחרת בשמור, שומרת במקום כלשהוא (נניח שולחן העבודה) אבל אז לא מוצאת את התמונה? אור.

אני יסביר לך....

נכון, אני לוחצת על הקליק הימני בעכבר אבל לא מופיע לי החלון הזה שאני אמורה לשמור באמצעותו את התמונה.... ואין לי מושג אם זו בעיה בעכבר...

גם לי לא מובן העניין

מז"א לא מצליחה לשמור? בכל מקרה, הנה תמונה (שלא עברה ליטושים
) שתוכלי לשמור כשהכל יסתדר נ.ב - אוהבי "לחיות" - יש פרק משנת 92 שתוכלו למצוא כאן. אני לא אוהב את האתר הזה כי תמיד הסרטונים נתקעים לכמה שניות כל דקה, ובין כה אין לי זמן לבזבז על זה עכשיו. אבל תודיעו לי אם זה פרק שווה

../images/Emo45.gifממש פצצה בריטני..../images/Emo59.gifבכל מצב

ובקשר לבעיה שלי, אז הבנת? אני לוחצת על הקליק הימני בעכבר ואין לי את החלון שבאמצעותו אני שומרת את התמונה... זה לא קרה אף פעם לאף אחד ???!

כן, האמת שקרה לי פעם

תעשי ריסטארט ואני מאמין שהכל יסתדר. לעיתים רחוקות יש כאלה פאקים קטנים...

יופי ! זה באמת פתר את הבעיה...

ועכשיו, מה אתה אומר צהוב, נכון שניק מזכיר בתמונה הזאת (קצת) בהבעת פנים את ג'ון טרבולטה בימים של "גריז"...?!

מה אתם יודעים?! הגלריה של קאסי

ש ו ד ר ג ה ! איזה חמודים הם בתמונה...! זה נכון שקאסי זכתה בפרס על משחקה בצח"מ? נראה לי שקאסי היא הדמות היחידה בצח"מ שהתחילה בגיל צעיר וגדלה עם הסידרה... את ויקטוריה הקטנה החליפו וכך גם את בילי, ניק ופיליפ הבן של נינה... ותרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה...

אור2221

New member
כן!

אוי, קיבלתי על קלטת את האמי הזה, וזה היה נהדר... היא היתה בת 10, ופתאום קוראים את השם שלה, והיא היתה מועמדת יחד עם שחקניות מבוגרות ממנה ב 10 ו15 שנים, כי הקטגוריה של younger actress מתפרשת מגיל 0 - 25 (והת'ר טום (שזכתה 3 פעמים דרך אגב) היתה מועמדת יחד איתה. ופתאום קוראים את השם שלה, וכל הקאסט של צעירים חסרי מנוח על הרגלים, והיא כמו זומבי עולה לבמה, עם פרצוף בשוק מוחלט, אפילו לא עצרה לתת חיבוק לאף אחד, עלתה לבמה (המיקרופון היה גבוה לה מידי אז הורידו לה אותו) מסרה נאום בדמעות וירדה למטה.

הייתי רוצה לראות את זה...../images/Emo85.gif

בכלל הייתי רוצה לראות את כל טקסי האמי בכל שנה. זה מעניין... מתי יהיה השנה? או שכבר היה... ובכלל מפרסמים אצלנו את הזוכים בכלל? מידי פעם אני קוראת ב"פנאי פלוס" אבל אין לי מושג אם הם כותבים באופן קבוע או כשבא להם...

Dawn12

New member
קאסי היא באמת מקרה מיוחד ../images/Emo58.gif

וממש עכשיו בארה"ב היא משתלבת בסיפורים של הטינז האחרים בסביבה (לילי, קולין, סיירה, דניאל) שהם כולם שחקנים צעירים וחדשים שלוהקו לתפקידים קיימים לאחר התבגרות מואצת. אם שום דבר לא יקרה בדרך, אני חושב שקאסי תהיה לא רק הראשונה שגדלה עם הסדרה, אלא גם הראשונה שהתבגרה בקצב הגיוני!

python 4

New member
מי זאת סיירה?../images/Emo9.gif

אל תגיד לי שבעקבות אירועי 11.9 בצח"מ החליטו להיות פוליטיקלי קורקט ולהכניס משפחה ערבית? אני רואה כבר אותה אחרי נישואיה לבילי - סַיַירָה אבוט.

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif LOL

מבטאים את זה דווקא כך: Siera ומדובר בדמות זניחה, מתעלקת ומשעממת שהסיבה היחידה שהיא נמצאית בסדרה היא שאבאל'ה (שכותב את הסדרה) רצה לסדר לבת שלו תפקיד. מעניין... התרחיש הזה נשמע לי מוכר... בתמונה המצורפת זו לילי מימין, קולין באמצע וסיירה הפרה משמאל

והדבר הכי מפחיד ומדהים פה זה ש...

היא הולכת ונעשית דומה יותר ויותר לשרון....

למעלה