עוד קצת ו2007 אבל בינתיים סופ"ש

SNTQ

New member
עוד קצת ו2007 אבל בינתיים סופ"ש../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
ושנה (חדשה
) טובה לכולם כמובן..
מזל טוב לנייטע על יום ההולדת
badboy1995,יאנה,אוהבת סוסים אששששש ברוכים הבאים לפורום ושתהיה השתלבות נעימה
מזל טוב ליעלי על הפורום החדש (מייפל סטורי-1694)
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SILVER LADY

New member
ראשונה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..נראלי שהיום למרות הכל.כי הייתי עם האנשים הכי חשובים לי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..היום בהחלט הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחות עם האנשים המדהימים האלו התעצבתי מעט כי.. לא היה שיעור התעצבנתי על..הגשםםםםםםםם אבל בסוף סלחתי כי .. כי הכל קורה לטובה . ובהחלט קרה לטובה=] התאכזבתי מ... כי...אין תחרות=\ בכיתי מעצב/אושר כי.עצב =[ג'ס הלכה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הכמעט נפילה מהרקולס
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."תיזהרי מלחשוב יותר מידי יעלה לך עשן " חחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..יצאתי מרוצה מהשיעור עם תותקי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...ליום שני הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..היוםם=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נאדהה.אבל שבוע הבא יהיו כמה וכמה=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גלי נפרי לאונה ומורקה התודה שלי השבוע היא ל..ארבעת האנשים המדהימים האלה
פינקתי את עצמי השבוע עם..אמבטייה אחרי החווה מהקור המקפיא הזה מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ת'אמת..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יראה את גלי נופרי ולאונה שוב חחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שלושתן ומורקה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..תחרות=] ושיערים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..התחרות כבררררררררר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כמו תמיד :] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, ושנה (חדשה) טובה לכולם כמובן.. מזל טוב לנייטע על יום ההולדת badboy1995,יאנה,אוהבת סוסים אששששש ברוכים הבאים לפורום ושתהיה השתלבות נעימה מזל טוב ליעלי על הפורום החדש (מייפל סטורי-1694) כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SkAzi w

New member
כזה שבוע מגעילל

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום רביעי כי הייתי אצלו הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שהם היו שם לצידי כשהייתי צריכה התעצבתי מעט כי.. כי הוא רב איתי על שטויות התעצבנתי על.. אסף אבל בסוף סלחתי כי .הוא לא סלח לי . התאכזבתי מ... כי...ממנו כי חשבתי שהוא קצת יותר בוגר בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב כי מה שהוא אמר לי פגע בי מאוד הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אל תדאגי הכל יסתדר אבל את יודעת שאנחנו תמיד לצידך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור תיום הזה בלי להתאבד הסרט הכי טוב שראיתי..המשלח 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ירדן התודה שלי השבוע היא ל..ירדן פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא..פנקייק עם שוקולדד יאממיי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הטמטום בהתגלמותו / היום הכי רע בחיים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..unbreak my heart אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..unbreak my heart say you love me again הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הטמטום שלי ואת הריב האידיוטי הזה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יחזור לדבר איתו יראה אותו יחבק אותו ינשק אותו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..איזה שמש?? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הסלבסטר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שנשלים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אספוש

ווינגז

New member
סופ"ש../images/Emo99.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, מפמ"ח והיה כיף.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. גם, אני מניחה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הממממ גם.
התעצבתי מעט כי.. שחף, אני מצטערת. התעצבנתי על.. מישהי. אבל בסוף סלחתי כי .. ... התאכזבתי מ... כי... עצמי, אני פחדנית וביישנית מידי. בכיתי מעצב/אושר כי.. ההורים מזלזלים בי ובמה שאני עושה בחיים שלי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היה מפמ"ח מצחיק! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. נשאיר את זה חסוי. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. באתי למפמ"ח! באתי באתי באתי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ^ הסרט הכי טוב שראיתי.. אני לא חושבת שראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עזריאלי.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. No Money. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שחף, טוריעלי, נוּשי, דניאל, ניצן. התודה שלי השבוע היא ל.. טוריעלי שתמכה בי עם הפורום החדש
, דניאל שאיימה להרביץ לי אם לא אבוא, נוּשי כי היא נוּשי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. וופלים! מאכל השבוע שהיה הוא.. הממ. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? .... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. My Name Is James - James and The Giant Peach soundtrack אלבום השבוע שהיה.. אף פעם אין לי אלבום. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אני לא חושבת שהיה, וזה טוב. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הימים שלא הגעתי לבצפר, את הטמטום שלי בלשכת-גיוס בשני. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמשיך לחייך.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המפמ"ח, ברור! והחיבוקים מנוּשי, דניאל וניצן. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להשלים את כל החומר שהפסדתי, ולדבר עם המורים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה בסדר עם זה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שחף. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

כי בא לי.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, כי שלג!
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השלג והחלטות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שלג [?]. התעצבתי מעט כי.. נמ. התעצבנתי על.. הפוסטמה החשה. אבל בסוף סלחתי כי .. היא סתם יצורה מסכנה? התאכזבתי מ... כי... מהשיחה, כי ציפיתי ליותר. בכיתי מעצב/אושר כי.. היה לי רע. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. האגס המרושע
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. נמנמנמ :|. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אשכרה הלך לי טוב. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים ללמוד למבחן. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אין. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הומ, גם אין. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. השלג!!1!!!1!!!!11!!1. התודה שלי השבוע היא ל.. אף אחד. פינקתי את עצמי השבוע עם.. טונות של תה [?]. מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק עדשים נמ. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? המ. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Keep holdin on, כ"כ. אלבום השבוע שהיה.. TBP. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Keep holding on". הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום שני. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחיל ליישם כמה דברים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פושטקית ורעותיק. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לעבור טוב את המבחנים:X. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. פושטקית הפרחה! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): [אז מה אם חרשתי עליה?].

לפני שאני הולכת לחווה!חח...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.ראשון. כי..היה שיעור מושלם ומור דאג לי לפנסיון=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור בראשון והפנסיון חח=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..הטיול אתמול!!!היה מפחידדד... התעצבתי מעט כי..לא לפה... התעצבנתי על..לא לפה אבל בסוף סלחתי כי ..לא סולחת.. התאכזבתי מ...רוני כי...היא לא הבינה אותי בהתחלה אבל אח''כ כן... בכיתי מעצב/אושר כי..מצחוק אתמול עם אוריאן בתא של רומאו...חחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול הטיול+אוריאן מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..את תתחרי עוד חודש! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..היה שיעור מושלם יש פנסיון ובקרוב תחרות לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לסבול מיש'ו... הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי=[ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..השבוע לא קניתי!חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מור,נוי,יסמין מאיה אוריאן ונוע'וש! התודה שלי השבוע היא ל..מור!חחח על האחזקה כ''כ!! פינקתי את עצמי השבוע עם..גלידה אתמול באמצע הקוררר מאכל השבוע שהיה הוא..ספגטי של אמא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ממממ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. get up-ciara אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..ממממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המבחנים,בחנים והעבודות! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ינוח!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..רונקיייי....את מצחיקה אותי תמיד! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. -לסיים תמבחן כבר!!ולדעת מה תהיה ההחלטה ב-5.1 חוחו משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -שאני יצליח במבחן ולרכב הרבה! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את כל הבננות מהחווה! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, ושנה (חדשה) טובה לכולם כמובן.. מזל טוב לנייטע על יום ההולדת badboy1995,יאנה,אוהבת סוסים אששששש ברוכים הבאים לפורום ושתהיה השתלבות נעימה מזל טוב ליעלי על הפורום החדש (מייפל סטורי-1694) כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MC sApiR

New member
חח זה נראה כמו תמונה ממגזין או משהו

אני צריכה לדבר איתךךך...=]

shirli0811

New member
חיים מגעילים

סיכוום השבוע כ"F כואבב :(( היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון כי.. לא היה בו כלום רע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יצאתי היום לטיול רכיבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ה' נתן לי ולאחי את החיים במתנה התעצבתי מעט כי.. סבתא נפטרה אתמול והכי עצוב לי בעולם התעצבנתי על..אמא שלא נתנה לי להתשחרר אבל בסוף סלחתי כי .. עודד שכנע אותה לתת לי קצת חופש ולהתפרק התאכזבתי מ... כי... סבתא, כי בפעם אחרונה שראיתי אותה, יום שני היא לא זיהתה אותי :'( בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כי היא לא תחזור הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. קבלתי 33 בפיזיקה..:|| מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא בכיתי בלוויה, הצלחתי להיוות חזקה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לחבק אנשים בלוויה ולעצור את הדמעות שלי הסרט הכי טוב שראיתי.. "חברים?" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עודד, שחיזק אותי והיה איתי 5 דקות אחרי שאמרו לי שסבתא נפטרה, , שניס, ומאיה שנתנו לי את החיבוקקים.. התודה שלי השבוע היא ל.. ה',שנתן לי ולאחי את החיים במתנה, שוב . פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה טים-תם מאכל השבוע שהיה הוא.. טים-תם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? געגועים שרק מתגברים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "לחיות בלי אמא" אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לב זהב שאהב ועכשיו כבה לעד, אור לבן מסנוור שעכשיו עוף אותך, איך הלכת והשארת אותי בודד לבד, את הבטחת שתמיד, תמיד ניהיה יחדיו, מדבר אלייך ואת לא עונה רק רוצה שוב לחבק פעם אחרונה.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ההרגשה הרעה שהייתה לי יום חמישי בבוקר, בשעה 9 ורבע, שבשעה הזאת סבתא נפטרה ז"ל הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם סבתא, יצליח לשמרו שבת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שניס, [כן שנתת את החיבוק שהייתי צריכה] מאיה, ספיר, ובעיקר הסוסיים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..סבתא ואבא יחזרו :'( - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. סבתא ואבא יחזרו :'( -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הסוסים.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): כ"כ כואבב הלב, אומרים שהכול קורה רק לטובה, רק רע.. זה אשליהה :'(

LordHorse

New member
קר../images/Emo186.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי,כי סופסוף באתי לחווה,והיה שיעור קפיצות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא דברים מיוחדים,הדברים הקטנים האלו,שמראים שאנשים מעריכים אותך. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סקיפי בסדר סקיפי בסדר!
התעצבתי מעט כי.. סקיפי. התעצבנתי על.. אמא טבע. אבל בסוף סלחתי כי .. רק ביקשתי שתוריד גשם בימים שהם לא שלישי וחמישי. התאכזבתי מ... כי... התאכזבתי כי לא היה שיעור בשלישי,כי זה היה עצוב. בכיתי מעצב/אושר כי.. היו חסרים לי סוסים,ושמעתי על סקיפי ): הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. טעויות של אנשים "הלוואי ויהיה עשרה לעשר לנצח" , "אבל עכשיו תשע חמישים". מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. *חיוך* "הוא בסדר!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מעריכים אותי@; לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לביצפר. הסרט הכי טוב שראיתי.. אני קוראת הלוחש לסוסים,זה,מן סרט כזה בראש שלי עכשיו,אני לא רוצה לראות את הסרט. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הלוחש לסוסים זה ספר לא זול. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אנשים טובים. התודה שלי השבוע היא ל.. אנשים טובים. פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא ללכת לביצפר בחמישי. מאכל השבוע שהיה הוא.. קציצות וקוסקוס. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הלוחשת לסוסים 2. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר הזה של אבריל לאבין "Keep Holding On"..זה לא יוצא לי מהראש. אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Keep holding on",וכל השאר. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשם הארור! המגרשים היו חלקים,ובקאנטר הרגשתי איך יסעור מנסה לא להחליק,סוס אמיץ שלי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אנשים טובים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לשיעור בשלישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שנעבוד קצת על המבחנים של א'. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עוד אנשים טובים:) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שבוע טוב! שנה חדשה טובה,תמצו אותה עד תום:) ואמנם ביטלו את התחרות בצח,אבל שיהיה בהצלחה בכל השאר!

השבוע שלי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום רשון- היה שיעור טוב וממש מצחיק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כנ"ל הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. יש אנשים מעצבנים בעולם- כולכם מכירים כאלה התעצבנתי על.. אנשים מעצבנים אבל בסוף סלחתי כי .. אפשר לסלוח לאנשים מעצבנים? התאכזבתי מ... כי...רציתי לרכב קצת אינגליש אבל גיליתי שבלת ברירב אני צריכה לדחות את זה בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק, אתמול היה ממש מצחיק במועדון הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. קרו המון דברים מצחיקים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. דקה אחת של עצב תופסת שישים שניות של אושר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא זוכרת... אולי שהצלחתי במבחן במתמטיקה- היה ממש קשה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... או את היגע להצליח במבחן הזה הסרט הכי טוב שראיתי.. בוראט המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המועדון אתמול משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. השתדלתי לחסוך השבוע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אני לא זוכרת מה היה אתמול אתם רוצים שאזכור משהו מהשבוע? חח התודה שלי השבוע היא ל.. גל חברה שלי שדואגת להצחיק אותי כל פעם מחדש פינקתי את עצמי השבוע עם..שום דבר מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד, המון שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? קצת סנילית שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. slow down של the academy is אלבום השבוע שהיה.. מי יודדע.... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא חושבת שהיה לי משהו רע השבוע הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יצא לטיול רכיבה נחמד השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא הייתה שמש כל השבוע קור אימים וגשם חחח השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור רכיבה ביום ראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהלך ביום שיש הבא לחווה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה חברים גם מהקיבוץ, מהחווה ומבית ספר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה