עוד קצת ו2007 אבל בינתיים סופ"ש

עדימ

New member
מסכמת פעם ראשונה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..הים כי סוף סוף רכבתי ומג'יק היה בונבון הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרכיבה היום ורייקי שקטי עשתה לי אתמול! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ וואלה לא זוכרת התעצבתי מעט כי.. ירד גשם ברביעי אז לא רכבתי ולא נהגתי:( התעצבנתי על.. חייל הפרשים משגעים לי תשכל! אבל בסוף סלחתי כי .. עוד לא! הם צריכים לעבוד קשה בשביל זה! התאכזבתי מ... כי...אממ וואלה לא זוכרת בכיתי מעצב/אושר כי.. כל הסיפור של חייל הפרשים רק מביא אנרגיות רעות לבית הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..סיפורים של אימא שלי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..it's raining men halloya קטי צוחרת על הגשם שירד עלינו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אממ תמיד מרגישה טוב עם עצמי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לתת לחייל הפרשים צ'אנס הסרט הכי טוב שראיתי..וואלה לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לקטי לרייקי!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אממ את הרייקי! היה מדהים! התודה שלי השבוע היא ל..אימא שלי שתמיד נותנת לי סיבה להתגאות בה פינקתי את עצמי השבוע עם..רייקי!1 מאכל השבוע שהיה הוא..עוגת פרג! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כרגיל שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS אלבום השבוע שהיה..אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אין הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לא מוחקת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אוכל ללמוד קצ תאוריה בשקט השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אממ גם קטי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור נהיגה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יותר רכיבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אממ האמת שאני ממש מתגעגעת לשתי חברות שלי אין לי מושג אם ניפגש נקווה! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):איןן

שירלי317

New member
אני בנאדם פשוט בנאדם?

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שני, כי רכבתי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחה עם בנאדם שהתגעגעתי אליו מאוד, הרכיבה על קים והמייפל סטורי עם יעלי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שאנשים התגעגעו אלי
התעצבתי מעט כי.. נגמר החופש.. וכי ירד יותר מדי גשם ואני רוצה שלגגג התעצבנתי על.. חברות, כי נמאס לי שמזלזלים בי אבל בסוף סלחתי כי .. זהו, אני מפסיקה לתת את הנשמה, מ שרוצה את האהבה והאיכפתיות שלי צריך מעכשיו והלאה להתאמץ! התאכזבתי מ... כי... מעצמי, שאני ממשיכה עשטויות שלי ושאני עדיין טיפה חיה באשליות. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים, שנמאס לי שרומסים אותי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום שני במקלט מוזיקה עם כל הבנים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. We’re never gonna be any good הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני יודעת מה אני רוצה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את היום קניות הזה עם אמא שלי ואחותי- אני שונאת לקנות בגדיםםםםםם
הסרט הכי טוב שראיתי.. ואז הגיעה פולי, בפעם המליון וחצי
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ארץ לעולם לא? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שני מכנסיים, חצאית מיני(
) ושתי חזיות סופסוף!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לונג' לקים בגשם
התודה שלי השבוע היא ל.. לעצמי, שהפסקתי להגיד תודה על כל שטות
פינקתי את עצמי השבוע עם.. כמה ימי מנוחה והרבה פלמנקו =] מאכל השבוע שהיה הוא.. דש''י (דנה-שירלי
) מאכל מגניב שאמא שלי המציאה.. חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פשוט סתמו את הפה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Average Ordinary Everyday Super Hero- Smash mouth משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I'm a little bit of everything all rolled into one הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום חמישי, מיותר לגמרי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחייך באמת ואולי אפילו ארכב? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא הייתה שמש
אבל אולי דווקא עידו..? - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סילבסטר, נראה לי
ושאחותי תסיים סופסוף את הקבע הזה שלה ותעזוב את הצבא
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. סופ''ש הבא בחרמון, ולרכב על קימי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. גיא, אורלי, עדי, אני?

נעם212

New member
סוף שבוע ....

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום הייה כיף ^^ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לבוא לחווה... זה שיחרר את כל הלחצים... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..השיחה עם שיר... :( התעצבתי מעט כי.. אני שונאת את רבקה!! התעצבנתי על.. רבקה!!! אבל בסוף סלחתי כי .. נראה לכם שסלחתי למורה הסתומה הזאת(?!) התאכזבתי מ... כי...שיר כי ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. שיר.. השיחה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הנפילה של רועי מהכיסאXD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני ושירה נפלנו למלכודת של השלוליות" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מצאתי זמן ללמוד למבחן בהיסטוריה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...עשות את השיעורים במתמטיקה ולעבור את המבחן הסרט הכי טוב שראיתי... פשוט מאוהבת המקום הכי טוב שאליו יצאתי..היום למתן משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שוקו חם-הרבה שוקו חם משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...אממ דניאל התודה שלי השבוע היא ל..טל שבזכותה יצאנו היום פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקו חם-הרבה שוקו חם חחח... מאכל השבוע שהיה הוא..שוקו אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?השבוע המפוצץ בהיסטוריה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..השיר של חברים אלבום השבוע שהיה..לא הייה משו מיוחד משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.................. הייתי מוחקת מהשבוע הזה... הרבה דברים:המבחן, יום ראשון!!, ו... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אור השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע... יום שדה(?) ולחווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...שאני לא יקשל באף מבחן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע... שיר

Ontario R Z Y H

New member
אני=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול.... יואווו כיף להשתכר ככה בקטנה=] חברים טובים=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ממממ לא יודעת.. קרו כל כך הרבה דברים... ואוו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שדיברנו.. והוא אמר לי הכל.. איך אני שמחה!!!=] התעצבתי מעט כי.. הממ התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי .. הוא אבא.. התאכזבתי מ... כי... ממנה.... כי היא תולה אותו ככה... ידעתי .. =/ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.. כי הממ.... ואושר... מממ יש מצב שאתמול מהצחוקים XD הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול, איזה אנשים שרוטיםםם... וצתוחל תעשי לי אוההל! חחח היה קורעע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. פחדתי להגיד לך כי פחדתי שתתרחקי.. אני לא רוצה שתתרחקי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא התגברתי על זה... אבל אני בכיוון חיובי עם עצמי ... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את היום.. יוואו איזה סטלללה הסרט הכי טוב שראיתי.. הפסנתרן :S סרט מלחיץ המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חברים אתמול=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. וואי לא אומרתתת בכללללל אף פעםםם משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אותו, ואת זה שהוא אמר לי התודה שלי השבוע היא ל.. אליו.. ולשאסיי שעוזרת כל כך הרבה=] וכמובן לצתוחל שלא נותנת לי להיות בבאסה אפילו לשניה=] פינקתי את עצמי השבוע עם.. בירה יאממ מאכל השבוע שהיה הוא.. המממ לאיודעעת הבורקסים מהבוקר? חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "?!" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. גו גו אימו ריינג'רס! חחחחחח ובודיס ששמעתי בפול ווליום.. באוזן.. אוווווווצ' אלבום השבוע שהיה.. ממ?! משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. i miss you הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את זה שהם דיברו.................... ואולי לא? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. נגמר הסוף שבוע=/ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולם=] מה הייתי עושה בלעדיהם בדוגרי? פפפפ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להיות איתו הרבה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אנחנו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את כולם.. בעיקר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, ושנה (חדשה) טובה לכולם כמובן..

ram ram

New member
השבוע שלי...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ... נראה לי היום... אקשן..! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכיבות על דייגו וג'ונה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ... שיחות מסוימות....
התעצבתי מעט כי.. דווקא לא... התעצבנתי על.. הראסקל..! שניסה להעיף אותי..! אבל הוא לא הצליח! אבל בסוף סלחתי כי .. כי קיבלתי כל כך הרבה מחמאות שזה השכיח את העצבים.. התאכזבתי מ... כי... עצמי... שלא באתי ביום שני לחווה כי היו לי עבודות באנגלית... וביום שלישי היה גשם.. ומסער שלא הצליח להשתחרר מהעבודה ולבוא.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח... דברים הזויים ביותר... לא לפה..! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חחח... וואי הרבה.... כמעט הכל מהיום..!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי הראסקל לא הצליח להפיל אותי!
!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת היום לחווה... הייתי כל כך עייפה בבוקר!! הסרט הכי טוב שראיתי.. אושן 12, ילדות רעות... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הבית של רז...
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי כלום... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את אורי שהכי עזר לי היום!!! התודה שלי השבוע היא ל.. אורי ה-
פינקתי את עצמי השבוע עם.. 3546789 שכבות מתחת למעיל..
מאכל השבוע שהיה הוא.. אגס... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? למה צריך בצפר?!! למה?!!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Smack That אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. מממ... תשמיעי שוב...
... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השעון המעורר:-@ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי להיות בחווה.. והייתי! רציתי שסער וקובי יבואו... וסער לא הצליח להשתחרר מהעבודה... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מממ... אורי? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סופ"ש פינוק..! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. תל-אביב ביום שישי וירושלים ביום שבת! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סער, סבתא ודוד/ה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): כמה שהוא קטן כמה צרות הוא עשה לי היום... הבן ראסקל..

ש נ י ס

New member
וואי...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שלישי עם תול בגלל הפנקיק
ויום חמישיי +שישי (שזה דיי היה יום אחד) בגלל האנשים,המקומות, ההמשך עם ענברי וניצקוש לצב"ח...אחח..אני אוהבת את החברים שלי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..המפגש הנוסטלגי..והרכיבה על בריזזז
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שירלי
התעצבתי מעט כי.. שירלי..לא מגיע לה!
התעצבנתי על.. הגשם!!!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי טובו!?!?!?!?! התאכזבתי מ... כי...מזה שלא היה תחרות...
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי ניראה לי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום חמישיי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא היה משהו מיוחד... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ארגנתי עם תול את המפגש המצויין הזה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסופ"ש הזה..ישנתי אולי 5 שעות בשלושה ימים!!!!!
הסרט הכי טוב שראיתי..ג'ק, ובוראט
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סרט-באולינג-ארומה-ניר עם אנשים מושי מושלמים
וצב"ח!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל היציאה ודלק בעיקררר...אבל עדיין לא מינוס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את כולו..אחלה שבועעע
התודה שלי השבוע היא ל..תול, מורני, ענברי, שבי, להלוש, ניצקוש, עידו, ניר
פינקתי את עצמי השבוע עם..ארוחה בבית הפנקיק
וגם ארומה
מאכל השבוע שהיה הוא..סנביץ סלמון ופנקיקקק..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חרא של שבוע.פאוזה.NOTTTTTT
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..if it makes you happy...אני לא יודעת אם קוראים לו ככה באמת.. אלבום השבוע שהיה..לא היה...אבל בא לי את של ג'סטין!!
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. If it makes you happy It can't be that bad If it makes you happy Then why the hell are you so sad? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..גשםםםם..וחוסר רכיבות!!!!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..הוא נגמר...ורציתי לנוח..אבל זה לא קרההה!!!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כל המצויינים למעלה...
וכמובן תולי ומורניייי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ה-ת-ח-ר-ו-ת..לראות את כל האנשים...ושתול יחזור מחול!!!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה רכיבות טובות
ושינמשיך למורני כזה מעולה
ושתולי יהנהה|אשוח||גרב|
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כל האנשים החמודים מהתחרות (גל..האמהאמ) והרבה יותר את מורני!
וגם את ענברי ושבי

סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: חמישי, שישי שבת - אילתת!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: אילת, והחברים שלי שאני כל כך אוהבת..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: נסעתי רק לשלושה ימים והחברים כתבו לי כזה מכתב שעשה לי את השנה!! התעצבתי מעט כי..: קטמן החמודי צלע, ולא רכבתי עליו השבוע..
התעצבנתי על..: אף אחדדדד! אבל בסוף סלחתי כי..:
התאכזבתי מ... כי...:
בכיתי מעצב/אושר כי..: שלושת האחים שלי עשו לי לינץ' באילת וזה כאב, אויי כמה שזה כאב! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: ההולנדים האלה.. 17 ילדים?!? לאן הגענו.. שיחת טלפון עם רונן. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: יהיה טוב =]
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: סיימתי הכל לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לסיים הכל הסרט הכי טוב שראיתי..: השוטר אזולאי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: מסעדה באילת - רק אני והאחים, היום לחברים, וחווה כמובן! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: בגדים, משקפי שמש, נעליים ומחשבבבב!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: האחים השקסים שלי שהזכירו לי כמה כיף להיות בת יחידה! התודה שלי השבוע היא ל..: אמא ואבא ששלחו אותנו לאילת, לחברים המדהימים שלי..
פינקתי את עצמי השבוע עם..: שעה בג'קוזי במלון.. מאכל השבוע שהיה הוא..: מקדונלד'ס.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אני אתה והוא וקטמנדו הקנגורו!
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: pump it אלבום השבוע שהיה..בלק אייד פיז.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: "יהיה טוב, יהיה טוב כן.." באמת מתחיל להשתפר, והכל בזכות שתי המילים האלה שלה!
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: כלום.!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: הוא כבר נגמר, ומה שרציתי עשיתי! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: ליעד מאור ודור - כי הם האחים הכי הכי שיששש!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: חווה כמובן, אימונים טובים, ולעבור את 3 המבחנים האחרונים בסמסטר הזה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: שיהיה טובב.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: צילינגס(שתיהן) , רונן ואת חגית שלא ראיתי 3 ימים!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): ההולנדים בהרכבה חלקי, 17 ילדים פור גד סייפ.. שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, ושנה (חדשה) טובה לכולם כמובן..

gili600

New member
תתחדשי על הכל

יום חמישי את באה לראות אותנו? גם עדי מבן שמן (היא הייתה בתחרות על אנג'ל) באה איתנו דרך אגב... לא קוראים לנו צילינגס

Vintage Queen

New member
טוב נו

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
המממ אימון רכיבותת הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
גם רכיבותת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
אנברסריי התעצבתי מעט כי..
יורד גשם התעצבנתי על..
הגשם אבל בסוף סלחתי כי ..
חורף זה כיף חוץ מכל עיניין הרכיבה! התאכזבתי מ... כי...
מאיזה פוסטמה בכיתי מעצב/אושר כי..
לא בכיתיי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
נראה לי אתמול עם בבה וההסנפת סוכר LOL ילד כאפות חמודי! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הממ לוידעת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
בלי סיבה מיוחדת ^^ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
אוונגרד אתמול משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
כל מיני דברים מסתוריים P= משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
אתמול, בלי קשר ליציאה בערב פינקתי את עצמי השבוע עם..
חזיות חדשות חח מאכל השבוע שהיה הוא..
תותיםםםםם הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
את הגשםם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
אתחרה ולא אמות, ב 110 השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
אולי וליאור השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
אימון+תחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
שיהיה מזג אוויר נחמד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
חבר... כבר מתגעגעתתתת

למעלה