עוד קצת ו2007 אבל בינתיים סופ"ש

עייף לי../images/Emo10.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע הזה היה מדהים! רכיבות מצוינות ואנשים שאני אוהבת
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרכיבות, פשוט איכותי!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נמנמ ששני וגלעד הביאו לי פנקייק!! חח התעצבתי מעט כי.. ביטלו את התחרות התעצבנתי על.. הכל בערך כמו תמיד אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...אף אחד איזה קטע בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בוראט!! ובדואים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..המחמאות מעודד עלה רכיבה אתמול והיום אבל ממש חחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי טוב, מאוד אפילו!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בשש וחצי, אחרי שעתיים וחצי של שינה הסרט הכי טוב שראיתי..בוראט המקום הכי טוב שאליו יצאתי..נמנמ עזריאלי עם סימון, איגור ואנה ואיך לאאאא מפגש נוסטלגי של חוות צח
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נדה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שני, כי ככה
התודה שלי השבוע היא ל..אפולו! פינקתי את עצמי השבוע עם..חוסר שינה מטורף?
מאכל השבוע שהיה הוא..אבוקדו חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מה קורה לבנאדם כשהוא יוצא מדעתו" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."המתוקות האחרונות" אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."אהבה אצלי זה כבר פאסה" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..גשם! בעצם אולי רק יום אחד ממנו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשן, ובאמת אתכונן לכימיה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שירלי
, למרותז את השמש התמידית שלי היא שני
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שאיתי בליס יבוא כבר!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..תחרות..ולקפוץ נורמאלי לפני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את שני קופצת
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

אבל לא נכנסתי למינוס חחח

אבל בטח שהוא שווה את זה, הוא חתיך!! אז מה אם התעללו בו קצת

../images/Emo113.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון, עברתי תיאוריה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. עברתי תיאוריה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. מטומטמים שעוצרים על מעבר חניה ואני צריכה לקבל ברקס בגללם..וסגרו את 4 ו5 אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. נאפיס עם חברים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "בגלגול הקודם היית נהג מונית" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. UP לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. ללכת לצו ראשון ואז לחווה אחרי השטויות שעושים שם הסרט הכי טוב שראיתי.. בוראט המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. סרט ונאפיס עם חברים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תיאוריה.. התודה שלי השבוע היא ל.. מי שהעביר אותי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. סופלה
מאכל השבוע שהיה הוא.. סופלה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. shes like the wind אלבום השבוע שהיה.. loose אולי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצא לאנשו סוף סוף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נראה לכם

SNTQ

New member
אושר מהול בכאב..../images/Emo4.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי,ראיתי את כל החברים,דיברתי עם אחי ופשוט היה יום נחמד מאוד
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הסתדר הכל לטובה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כרגיל-שיחות עם אחי
התעצבתי מעט כי.. אזכרה לסבא
התעצבנתי על.. חברה שאמרה דברים מגעילים
אבל בסוף סלחתי כי .. --
התאכזבתי מ.. כי.. בת דודה,ציפיתי שיותר תתמוך
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב על סבא ותומר היום
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שעה של חיילים מצנחנים שבאו להסביר לנו על היחידה שלהם
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני פה תמיד,מתי שרק תצטרכי"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חזרתי לרכב
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. אימונים מפרכים לקראת פסח
הסרט הכי טוב שראיתי.. סוף כל סוף ראיתי הצלצול2
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עם אמא לירושלים בשני
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא היה משו מיוחד
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נבט,בן כמובן,יעליק על החיבוק של היום ונעיתי על כל השיחות
התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל ובמיוחד לנעיתי שגרמה לי לחשוב שוב על דברים
פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגה של סבתא היום
מאכל השבוע שהיה הוא.. הנ"ל
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אושר מהול בכאב
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. not a day goes by
אלבום השבוע שהיה.. לא משו ספציפי
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ואולי אתה פה חסר לי"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב עם חברה וכמה ימים מיותרים
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה איתו,בתקווה שיקרה באמת
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נעיתי
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סילבסטר ופסטיבל כלשו ביום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא משו ספציפי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ניצן,מתגעגעת

favory

New member
סופ"ש..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום רביעי כי שלג!! חוחו... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- ששינץ כבר לא צולע! ( אני שמחה בשביל נעית!!1!!!) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע-סוףסוף שיעור ראשון עם אבא.
התעצבתי מעט כי הוא לא החזיר לי תשובה!!11!!! התעצבנתי על- הפוסטמה. אבל בסוף סלחתי כי .. - האמת שזה סתם עבר. התאכזבתי מעצמי..לא אפרט..רק הטובים מביינכם יודעים =[ בכיתי מעצב/אושר כי.. - בהחלט בכיתי!! מאורטל ועומרי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- היום ,השיחה עם אורטל ועומרי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: " וואו כמה זמן לא ראיתי אותך..התגעגעתי. " הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :הלך לי פשוט טוב היום. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ללכת לחווה הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה בחמישי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- כלום... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..- פריקצה כמובן , שמנצה ועומרי. התודה שלי השבוע היא לאף אחד. פינקתי את עצמי השבוע עם- שיינההההההה מאכל השבוע שהיה הוא-לא היה לי תאבון =\ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Keep holdin on..פוף לגמריי. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה את העייפות =\\\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..- אנוחח.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פריקצה!
ושמנצהה... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב בשלישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע- לא להיות מוטשת כ"כ. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע- נעה,עומרי ויהב ואפילו את האנשים באושה!! כןכן אני כנראה מגיעה! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, ושנה (חדשה) טובה לכולם כמובן.. מזל טוב לנייטע על יום ההולדת badboy1995,יאנה,אוהבת סוסים אששששש ברוכים הבאים לפורום ושתהיה השתלבות נעימה מזל טוב ליעלי על הפורום החדש (מייפל סטורי-1694) כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

PinkHorse

New member
כמה חיכיתי ליום שישיP=.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. היום בחווה כי השבוע לא הייתי ביום רביעי אז ממש התגעגעתי לזה ודווקא היה יחסית טוב.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שמנו עץ וזה היה כיף
[אני אוהבת^^], רכיבות בודדות והיציאה ביום רביעי
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נזכרתי בכלב די הרבה השבוע.. התעצבתי מעט כי.. ירד גשם וביטלו את התחרות
. התעצבנתי על.. הגשם!!!
ועוד על אנשים מגעילים שבכלל לא יודעים שאני חושבת שהם מגעילים אבל הם כן.. אההה אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת!! גשם מגעיל!! התאכזבתי מ... כי...עצמי כי לא למדתי למבחן במתמטיקה.. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב בגלל הכלב.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום רביעי ועוד צחוקים בחווה
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אבל נראה לי שהעונש הזה עושה טוב לאנה'לה" ציטוט של היום שגרם לי לצחוק הרבה..הוא פשוט קורא אותי.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השגתי היום כמה דברים ברכיבה על חמורי(=. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא יודעת. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה כמובן
ועזריאלי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מחר אני אוציא קצת כסף.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הכל(= אבל העזריאלי והחווה. התודה שלי השבוע היא ל..כל מי שהייתי איתו השבוע, אם זה לאהודי על המכתב המתוק ועל התמיכה
, לנרקיס המדהימונת על החיבוקים והמברשת ההלונדית
, לסימון שהועיל בטובו לבזבז את זמנו איתי (כנ"ל מורן ואיגור), איגור שאכלת איתי פיצה (שכן הייתה טעימה!!|פיצה) ולמורן שחיכתה לי ברכבת
, למאיוש המתוקה!!
, לדארלינג המדהימה שלי שאני נורא נורא נורא אוהבת!!
, למדריך המדהים שלי.. ולכולם.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. פיצההההP=. מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה!! חח לא אכלתי שום דבר מיוחד.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אין לי כוח לחשוב חח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כל מני.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. סיפורים מיותרים ובמיוחד את הגשם!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרה
. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל האנשים הנחמדים מלמעלה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הווו רכיבות ואני אנסה שיהיו כמה שיותר והתחרות כמובן!!
. וחג המולדדדד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. תחרות מוצלחת(=. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא אגלה לכםP=. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): העין שלי..

עונה......

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי כי..... ככה...... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השלג
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השלג.... התעצבתי מעט כי.. יום שישי היה יום חרא.. התעצבנתי על.. ---- ו..----- אבל בסוף סלחתי כי .. רק ל----- סלחתי בינתיים.... התאכזבתי מ... כי... ונוס כי...... קשה לי להסביר.... בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.... יום ושיעור גרועים
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מה הקשר את אוהבת את הידיים שלך?! ---- אמרתי עיינים!!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. וואו השבוע קיבלתי מלא מלא מלא מחמאות.. מה את מפגרת?! את יפה!!!!! את ממש השתפרת.. כולנו אוהבים אותך....!!!!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קיבלתי מחמאות..! ~שיא~
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... יום שישי הסרט הכי טוב שראיתי.. צופן דוינצ'י המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יוני..!!!! פיצי.....! ו.... בר..! התודה שלי השבוע היא ל.. יוני... פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא.. סוכריות גומי חיחיחי....
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בסופו של דבר..... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. וואלקם תו דה בלקברייד.... אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ככה באו לי צרות טובות.... שתיים הן ולא יודעות... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שישי.... (אבל לא את כולו)....
~סוד~... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אישן הרבה..!!!!!!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יוני... פיצי... בר.....! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לפגוש את ----
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שירד שלג!!!!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ----

Vintage Queen

New member
~ברחתי לרגע מהטירוף למעלה~

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. חמישי! כי.. היה אימון טובבבב
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. האימון =] הרבה זמן לא קפצתי כזה גובההה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..הממ 11 חודשים עם החבר
(_??) התעצבתי מעט כי.. ביטלו תתחרות
התעצבנתי על.. הגשם!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. אני אוהבת חורףף
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול בלילה חחחחחחח
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. המהמהממהמהמהמממ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא קשור לעצמי, סתם לא הרגשתי משו כי הייתי חולההה ממש
הסרט הכי טוב שראיתי.. המממ ג'יפרס קריפרסססס חחחחחח
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. השבוע זה היה ~סטיי אין וויק~
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו שלא מפרטים עליו חחחח
אבלל נאי מתה להשתמש בו כבררר,
ומתנה לחבר ועוד מלא דבריםםם
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אימון עם מור כמובן
ואפילו מאיוש רכבה איתנווו אז בכללל
התודה שלי השבוע היא ל.. הממממ לוידעתת פינקתי את עצמי השבוע עם.. משהו מגניב ביותררררר
מאכל השבוע שהיה הוא.. ~פונדו שוקולד~
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? נקמת הסוס הזועם LOL
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שירים ממולאן רוג'
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשםםם
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרהה
וילך טוב ב 110 בלעעע
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. רולי פולי אוליבר!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות/אימון
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברר...כמו תמיד, כל הזמן!

SILVER LADY

New member
רולי\פולי\אוליבר או בקיצר שמוליק../images/Emo6.gif

חחחח הרגת אותי גלגול נשמות

Vintage Queen

New member
נו מה אפשר לעשות

רולי פולי אולי זה על שם הסדרה שהייצתה פעם או עדיין, בערוץ 6! ושמוליק, טוב נו הסברתי לך אוליבר+שמוק=שמוליבר--> שבסוף אחרי עיוותים הופך לשמוליק ^^ והוא כזה שמוליקקקק שאי אפשר להתכחש לזה בכלל!!

PinkPony

New member
=)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום ויום שני . הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור היום וביום שני . הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כמה דברים . התעצבתי מעט כי.. כי אמא שלי מעצבנת וכי אין תחרות =[ התעצבנתי על.. אמא שלי . אבל בסוף סלחתי כי .. עוד לא סלחתי . התאכזבתי מ... כי... אמא שלי כי היא לא רוצה להסיע אותי לאנשהו . בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי אולי מצחוק חחחח
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא זוכרת היו הרבה ניראה לי .. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לאדעת . הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היום רכבתי יותר נורמאלי מפעמים אחרות . לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא יודעת . הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי . המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה . משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום . משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כמה דברים . התודה שלי השבוע היא ל.. כמה אנשים ולפיורה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא יודעת . מאכל השבוע שהיה הוא.. סלטטטטטט אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת .. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת . אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. . הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כמה דברים . הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרה . השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל מיני . השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות , ורכיבות טובות . - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות ותחרות . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כמה אנשים . סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

gili600

New member
שבוע טוב

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי.. בחווה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השלג, השיעור, השיחה וכל מיני הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שהארכובות היו שוות? חח. שיר הפסדת את זה!! התעצבתי מעט כי.. ככה התעצבנתי על.. אפחד. שבוע נטול התעצבנויות
אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... דוזי
חשבתי שהוא יברח לפחות עד העשב. לסוס אין טיפת כבוד!
בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מצחוק שהוא ברח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הבריחה, האטון והפלפל הסופר חריף, הקפיצה של דוזי מעל השלולית, הביס שגוך נתן לשגב, הדחיפות של קטמן, המכות של נעם ואבי ועוד הרבהה (כל זה קרה ביום חמישי) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני צריכה עזרה דוזי ברח!! לא משנה הוא הלך לחציר" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא אמרתי לו "אמרתי לך" לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד למתמטיקה!!!!! בעע הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי סרטים אבל אני הולכת לראות מחר עם נגה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רותי, דוזי, גוך, קטמן וחגית התודה שלי השבוע היא ל.. רותי שגרמה לי לבכות מצחוק
ולחגית על הפרגון פינקתי את עצמי השבוע עם.. תותים?
מאכל השבוע שהיה הוא.. ושוב.. תותים?
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לצחוק עד דמעות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. away from the sun אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לימודים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים קצת שעות שינה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה.. ובעיקר דוזי שהיה כוסון כמו תמיד
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. השיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הוא יפסיק לכעוס עליי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שיר-פוקצ'ה!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

למעלה