עוד שאלה לדיון..:)

GoddessKitty

New member
עוד שאלה לדיון..:)

באמת צריך להחיות כאן קצת את הדיונים שקשורים לאופנה אלטרנטיבית, איפשהו נאבדנו בין המשחק של הגמדים והתמונות של החתלתולים (כשהחבר שלי והמצלמה שלו יחזורו מאבט"ש אני אצלם את הגן חיות שמתיימר להיות הבית שלי). אז מה לדעתכן מייחד את הסגנון שלכן? כמעט כולן כאן מתות על מחוכים, לובשות PVC ותחרה, שרוולים מתרחבים ומגפיים. אז מה לדעתכן גורם למראה שלכן להיות שלכן? ולמה בחרתן דווקא בו? אני- אני אוהבת לשלב בגדי פטיש עם דברים ילדותיים וגותיק לוליטה. למשל, אני אלבש מחוך PVC עם חצאית ורודה, איפור ורוד או סיכות ראש של הלו קיטי. אני בוחרת בבגדים מ-PVC, דמוי-עור, מגפיים וחושפת הרבה עור בגלל שאני מאוד אוהבת להיראות מינית וסקסית,וגאה בגוף שלי. בגלל זה המועדון החביב עלי הוא הדנג'ן.

BlackHeart

New member
אעה...../images/Emo9.gif

לרוב אני לא לבושה גותי. אבל כשאני כן לבושה אז זה ויניל לרוב. לפעמים שילובםי ילדותיים. הכל חשוף. אני אוהבת את זה ככה [= כשאני אומרת הכל חשוך אני מתכוונת כתפיים רגליים וזה. אני לא רזה אבל אני כן גאה בגוף שלי [=

אני לא לובשת הרבה גותי, כי קשה

להשיג במחירים זולים, והתלבושת האחידה מאוד מגבילה אותי... אבל כשיש לי את האפשרות, כלומר אירועים, מועדונים וכאלה אני אוהבת ללבוש את החצאית השחורה שלי שהיא אולי לא הכי גותית בעולם אבל היא יפיפה, ואחת משני הדמוי מחוכים שלי שאני אוהבת אותם המונים.
ביומיום אני בדרך כלל עם הארטגרם ובקרוב אני מזמינה גם את האנקה הגותית המדהימה הזאתי מאלכמי גותיק (תודה סבתא. :]) שזה מוסיף עוד קצת ביטוי אישי למגבלות. אבל מצד שני גם אם לא הייתה תלבושת אחידה לא הייתי לובשת מחוך לבצפר, זה לא נוח ולא מתאים למסגרת. חושפני מידי וחגיגי מידי ועדיף לשמור על זה לאירועים מיוחדים (או לפחות לקולנוע.
)

אה, ואני לא חושבת שהסגנון לבוש שלי

כל כך מיוחד (אולי חוץ מהחצאית הסקוטית שמעל הג'ינס שגוררת כל כך הרבה תגובות.
) אבל הוא הסגנון שלי, ואני אוהבת אותו וזה מה שחשוב.

AliceInChains17

New member
חח את גרה בנתניה במקרה?../images/Emo3.gif

כתוב שאת מאיזור השרון פשוטטטט כי ראיתי שם מישהי שלבשה חצאית סקוטית ממנגו(שאמורה היתה להיות שלי!) על מכנס ג'ינס ואני זוכרת שהיה לי מאוד מוזר כי זה בדיוק מה שאני רציתי לעשות ברגע שאני יקנה אותה ולא ראיתי אנשים שהולכים ככה עד אז אז זה היה מוזר שאותה אחת שראיתי קנתה את אותה חצאית שאני התכונתי לקנות ולבשה אותה באותה צורה שאני רציתי ללכת איתה כאילו נכנסה לראש שלי וגנבה ממני את הרעיון!..עכשיו זה פחות מוזר אבל אז באותו רגע היתי קצת בהלם

Just Angel

New member
Me ../images/Emo26.gif

רוב הזמן אני לבושה בשילוב של פאנק-גות'. למשל לשלב מחוך ויניל עם חצאית סקוטית בגווני ורוד, לשלב סיכות ואביזרים ורודים וילדותיים עם בגדים חשופיים מ-PVC ותחרות/קטיפות למיניהן. חולצות צמודות פשוטות עם כיתוב כלשהו *למשל ה-Homophobia is gay שלי ^ ^* ביחד עם חצאית ויניל ורגביון רשת. המראה הזה הוא "שלי" כי אני פשוט משלבת כל מיני סגנונות שאני אוהבת ויוצרת דברים שבדרך כלל לא היו מתחברים ביחד אצל בנאדם בלי "open mind".. ולא ממש בחרתי להיות ככה-זה פשוט הסגנונות אליהם אני מתחברת ^ ^

../images/Emo45.gifאני מאוד מזדהה עם ליז בעיקרון..

זאת ממש תשובה שיכלה לצאת לי מהפה... ואלו גם סגנונות שאני מאוד מתחברת איתם... אני צריכה למצוא איך להתחיל לאגור בגדים XD כי ממש אין לי הרבה אופציות כרגע ואני מוצאת את עצמי "אחידה" מדיי.. XD עוד דוגמא להוסיף לתשובה שלי ד"א- מכנסי בונדאג' שחורים עם גופיה ורודה גזורה עם כיתוב שחור

BlaBluShit

New member
אמממ

מה שאני הכי אוהבת ללבוש או יותר נכון רוצה ללבוש כי חלק מהדברים אני צריכה לתפור... אני אוהבת ללבוש חצאיות מיני מיוחדות.. לא סתם שחור או צבע מסוים אני אוהבת שזה עם הרבה צבעים וקישקושים ועם חגורות מיוחדות וכאלה.. וגרביונים קרועים או משולבים .. מגפיים גבוהות, וחולצות מיוחדות והמון המון תכשיטים מקושקשים כאלה.. אני אוהבת גם ללבוש חצאיות סקוטיות בכלל בגדים סקוטים... ואני ממש ממש אוהבת שמלות מיני מיוחדות.. בקיצור זה הסגנון שלי.. מקושקש כזה.. הרבה הרבה צבעים.. (מה שלא היה לפני חודש..) אממ וזהו..

BlaBluShit

New member
ו...

אני לא מתלבשת למסיבות דברים שונים לבצפר.. כל הזמן אני מתלבשת אותו דבר.. אפשר להגיד שמה שאני לובשת לבצפר זה די מושקע כי מעל או מתחת לחולצת בצפר אני לובשת מה שאני אוהבת

מממ... הטעם שלי-

אני לא אוהבת רק לבוש גותי. אני אוהבת גם אופנה של שנות החמישים והשישים (כמו בעיצובים של נעמה בצלאל), ואופנת רחוב יפנית. אני אוהבת לערבב בין הסגנונות, עד שזה יוצא בדיוק כמו שאני אוהבת. אני לא אוהבת ויניל, PVC, פטיש וכו'. אני אוהבת את הלבוש הגותי-רומנטי הקלאסי =] יש לי טעם מאוד מאוד מגוון. עם זאת, אני לא טיפוס של מחשופים. עם כמה שאני רוצה להיות גאה בעצמי ובגוף שלי, אני לא כל כך. =/

Envision

New member
שאלה מעניינת

הסגנון שלי נע איפשהו בין אלגנטי, גותי ועוד כל מיני דברים לא קשורים... חחח... אבל בעיקר זה דברים יותר נשיים, בעיקר חצאיות, לפחות זאת המגמה שאני אוהבת. בפועל אפשר הרבה פעמים אפשר למצוא אותי לבושה ממש פשוט - בד"כ אין לי זמן להשקיע בבגדים. אבל מה כן - תראו אותי בלי לק מזעזע. כחול, ירוק, כתום - הכל הולך! חחחח... אני חושבת, שמה שקצת מייחד את הסגנון שלי, אלו הם התכשיטים שאני מכינה והתיקים שאני סורגת ועוד כל מיני דברים קטנים שאני מכינה לבד.

מממ עונה.

אני מאוד מוזרה XD. אני משלבת כמעט הכל... אני לא אוהבת ולא מסוגלת להישאר עם סגנון אחד...אני כל הזמן מערבבת...וגם מוסיפה סגנון אישי... אני מאוד משתעממת אם אני בצבע אחיד...או בסגנון אחיד... למשל- כשאני רק לבושה בשחור זה משגע אותי...וכשאני כולי "גותית" וזה זה גם...ואתמול למשל לבשתי חצאית סקוטית עם סתם גופיה שחורה פשוטה, גרביוני נקודות וסתם ניטים וכאלו...והרגשתי שזה יותר מדיי "פאנק". פעם אחת לבשתי את המחוך קטיפה עם חצאית סקוטית. זה היה מוזר נורא XDD... מממ יש לי מכנסי ניילון בצבעים צועקים שזה ורוד עם כתום וסגול ויש להן בקצה כזה גומי שמכווצים...אז אני מותחת אותו מאוד ושמה שהסוף של המכנס יהיה קצת מתחת לברך שלי, שמה עם זה גרביוני רשת צפופים, אולסטאר *טוב גם אין לי נעליים אחרות. יש לי רק זוג אחד של אולסטאר ונעלי מכשפה בדרך מארה"ב אז..* ומוסיפה לזה חולצה שחורה כלשהי *למשל חולצה אחת שהכנתי שיש עליה סרטים והיא קצת גזורה..ויש לה קטע עם איקסים של שרוך בצד וכאלה...* ממממ לא היו לי כרגע דוגמאות מוצלחות במיוחד אני מניחה... אבל אני מאוד לא יכולה לא לגוון...חייבת תמיד לשלב הכל...לא יכולה אותו סגנון-אותו צבע וכ"ו... ואולי אחריי שיהיו לי יותר בגדים יהיו לי דוגמאות יותר מוצלחות... פשוט כרגע אין לי כמעט בגדים
רונה xxx

Silent tears

New member
מממ...

אני נורא אוהבת לערבב כל מיני סגנונות. למשל חצאית חומה עם חולצה שחורה וכל אלה.. אני לובשת יחד עם זה גם כל מיני שרוולים על הידיים וכל מיני גרביי פסים או למשל גם סתם חצאית לבנה עם חולצה ורודה וגרביים ארוכות אדומות אני נורא אוהבת את כל הלבוש הילדותי הזה, זה נורא נחמד... אני נורא אוהבת איך שאני מתלבשת וזה לא מזיז לי כ"כ מה אומרים
למשל באתי לפני כמה ימים עם מכנסיים סקוטיות שחורות, גרביי פסים שחור לבן, אולסטאר שחורות וחולצה שחורה עם הדפס... אז איזה ילד אחד בא ואמר "איזה פריקית" והעיף לי סטירה.. אנשים כ"כ מגעילים. שונאת אותם. ומי שלא אוהב איך שאני מתלבשת שפשוט יקפוץ ^^ ובחרתי בו בגלל שאני אוהבת נורא את הסגנון הזה ואני לא מתכוונת לוותר עליו כל עוד אני אוהבת אותו.

GoddessKitty

New member
איך אני שמחה שסיימתי תיכון ממזמן

למרות שלי כמעט ולא הציקו בתיכון בגלל איך שאני לבושה. לתיכון הייתי לרוב לובשת חצאיות תחרה וגופיות תחרה שחורות או חולצות מתחרה עם גופיה מעליהן בחורף, או חולצות עם שרוולים מתרחבים. ומלא מגפיים ואיפור כבד. ודווקא אנשים חשבו שאני מתלבשת חגיגי ומיוחד. אני בנאדם שעושה רושם די חנוני, למרות איך שאני לבושה, אני חושבת. ורוב החברים שלי חנונים. דווקא מי שהכי שנאתי זה את ה"פריקים" של הבית ספר. באותה התקופה אף אחד לא ידע ממש מה זה מוזיקה גותית, במועדונים היה לרוב או מטאל או אלקטרוני, ואף פריקית לא לבשה חצאית בחיים, כי היה אז באופנה ללבוש זרוק. ובגלל שהתלבשתי עם הרבה יותר סטייל ולא סתם ג'ינס קרוע, הם חשבו שאני סתם סנובית. ואני גם שנאתי את הפוזה של ה"פריקים", בעיקר בגלל שהם היו אנשים עם תחביבים ממוצעים וחיים ממוצעים שסתם ניסו לעשות פרובוקציות. עד היום אני שונאת אנשים כאלו. למרות שבגיל 20 הם כבר לומדים להתלבש כמו כולם.

הוא העיף לך סטירה? ../images/Emo2.gif

לי הרבה פעמים מציקים בגלל איך שאני מתלבשת אבל מעולם לא הרביצו לי. שמעתי על דברים כאלו שקורים ברחוב, שערסים סתם ככה באים ומרביצים למישהו רק בגלל שהוא "פריק" אבל בבצפר מול כולם ועוד לבת??

psycho maiden

New member
../images/Emo12.gif סטירה?!

ושתקת על זה?! לא היו תגובות מהסביבה ?! ככה זה עבר בשתיקה ?... איזה מוזר! ובהמתי !

הולי שיט!!!!

מאיפה הוא צץ?!?! שיילך להיזדיין! הייתי מביאה לו כאפה לביצים שלו!! כוס אמא מאשלו... הגזמההה

מממ

רוב הבגדים שלי בארון הם שחורים, זה מה שאני לובשת רוב הזמן. אבל אני גם נורא אוהבת ללבוש חצאיות סקוטיות או צבעוניות מעל המכנסיים. אני גם הולכת הרבה סתם עם חצאיות קצרות, ועם גרבי פסים או גרביוני רשת וזה. אני נורא אוהבת אביזרים. שרשראות שיש לי דיי הרבה, ניטים, או שרוולונים וכאלה דברים.. בעיקרון הסגנון שלי הוא כזה שחור פשוט, סתם חולצה שחורה או מכנסיים שחורים, עם כל מיני סטאף מגניבים (לרוב לא בשחור).

למעלה