עוד שאלה לדיון..:)

ToryMaster

New member
לוידעת

אני מניחה שזה שאני פשוט לובשת מה שבא לי מתי שבא לי ושמה זין על כולם.

ffiendd

New member
המפ.../images/Emo54.gif

יופי, אני מרגישה פטרייתית. בכלמקרה, הסגנון שלי מאד צבעוני. אני רוב הזמן לובשת חצאיות על מכנס וזה, אבל זה כבר לא קשור למכנס, זה כי אני חושבת שיש לי תחת ענק. כמו שאמרתי בהודעה הראשונה, קשה להגדיר את הסגנון שלי. נאמר אופנת רחוב יפנית, וגם זה לא. אני נורא אוהבת דברים ילדותיים ובובות קטנות שצצות משום-מקום, סיכות צבעוניות לשיער, אביזרים ילדותיים. נדבקתי לאחרונה לחולצות ואקססוריז של דובוני אכפתלי והפוני הקטן, אבל עד שאני אזמין. צצ. אין לי כסף. x: :)

ffiendd

New member
שכחתי.../images/Emo54.gif

זה, למשל. כלכך רוצה;-;

PennyLaneM

New member
יאו!!!!!!!!!!!11111 מדהים!!!!!!!!!1

גמני רוצה. מאיפה זה לקוח? אני מתה על my little ponny.

ffiendd

New member
חיפוש בגוגל../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

my little ponny products, ומשם לאתרים שיש בהם מוצרים של הפוני הקטן. אותו הדבר עם דובוני אכפתלי. http://www.hasbro.com/mylittlepony/pl/page.browse/pg.1/subbrand.117/dn/default.cfm מכאן התיק, אחרי חיפוש קל. כמה שקלים זה בערך יוצא 17.99$?

Anything For Me

New member
מממ

אם אני רואה בגד שאני אוהבת אני קונה אותו אני אוהבת לשלב בין בגדים "שאנטיים" לבגדים עם מראה גותי יותר לא יודעת ממש איך להגדיר את הסגנון שלי, אם אני גם לא מחשיבה את עצמי למיוחדת מאד מבחינת הלבוש אני לובשת מה שאני אוהבת וטוב לי עם זה =)

LadyAnanas

New member
הממ...שאלה מעניינת../images/Emo9.gif

רוב הארון שלי היה מלא בבגדים שחורים עד שנמאס לי מזה והתחלתי ללבוש צבעים זועקים בהחלט. אני אוהבת מאוד גות' רומנטי-שמלות, מחוכים ולבוש של המאה ה18... ואת הסגנון המתוק של גות'יק לוליטה ונהנית לשלב ביניהם (עד כמה שאפשר להשיג בגדים דומים במחירים לא מופרזים
) בין אם זה חצאיות עם תחרה, מראה בית ספר שכזה, או שמלה נחמדה. חוץ מזה אני אוהבת אופנת רחוב יפנית ומכאן בא הצורך לשילוב צבעים חזקים במלתחה
אני גם אוהבת מאוד אופנה של שנות השישים (שמלות בגזרה מסוימת, נעלי עקב חמודות, שפתון אדום והרבה אייליינר) אבל לצערי אין לי תקציב בשביל לרכוש בגדים בסגנון הזה
בינתיים... אז לרוב יש לי שילוב שכזה של שחור, תחרה, אחד מהצבעים הזועקים שלי- כחול, ירוק, ורוד, סגול ואדום, חצאית חמודה (בימים קשים מעל מכנסיים), גרביים צבעוניות ומגפיים או נעליים כבדות. למרות הרצון להשיג מראה מתוק שכזה, אני לא אוותר על מחשוף (לא גדול מדי,כן?
). אני לא יודעת איך להגדיר את זה למען האמת
רק עירבוביה ענקית... אמא שלי טוענת שהיא לעולם לא תקלוט את הטעם המפוקפק שלי בבגדים

למעלה