עוד שאלה לדיון..:)

מה מייחד, מה.

בטח יש עוד כמה כמוני אי שם בעולם, סך הכל אני מתלבשת בצורה פשוטה למדי לרוב. בגדים, נייה. :>

הסגנון שלי מושפע מהרבה דברים..

אני לא מתלבשת רק בסגנון גותי. אני פשוט משלבת סגנונות ומוסיפה להופעה כל מיני אביזרים שמשדרגים אותה- שרוולים, שרשראות, חגורות, ובעצם כל דבר כמעט.. אני מאוד אוהבת גם בגדי וינטאג'.

Science Fiction

New member
הסגנון שלי לא מיוחד :X ../images/Emo119.gif

אני לוקחת טישירט חלקה וגזורה, משלבת עם ג'ינס, דגמ"ח או סקוטית וארור יהיה מי שיראה אותי לובשת משהו אחר D: [אני רצינית. כמה אנשים היו בפאניקה כשלבשתי גופייה לבצפר.] כמו שאמרתי איפשהו, אני נכה מבחינת בגדים.:p

"כמה אנשים"=רונה וצמחוני. ../images/Emo11.gif

XDDDDDDD
זה היה מפחיד ביותר, מה

או אני לובשת בגדים של אמא ואבא

לא ישן ותקופתי, אלא גדול לפעמים זה דיי מוזר וגדול עוד פעם אני לא לבושה גוטי מה שהרוב אם לא כולם בפורום הזה כן :> הסגנון שלי? פיג'מה סטייל? ממ מוזנח אבל בטעם בערך ועם גרביים שונות!! <>

אני..

כל החיים שלי לא היה איכפת לי מה אני לובשת. אז אני תמידית עם ג'ינס או סתם מכנס שמצאתי בארון.. אני פשוט אוהבת מחוכים! זה הכול! ואני כבר ממש רוצה שיהיה לי אחד טוב! אה, ושאני בהופעות, בדר"כ של היהודים, אז אני אוהבת להתלבש עם תחרות, חצאית סקוטית, אבל אף פעם לא משהו שיפריע לי לזוז או להרגיש חופשיה. דנה.

ממממ..

אין לי הרבה בגדים גותים כי אין כל כך בארץ ואם יש אז לא במחירים כל כך זולים.. אבל אני אוהבת לשלב בין סגנונות.... בין פאנק לגות' באיחוד... אין לי בידיוק סגנון אחד..כל פעם אני לובשת מה שבא לי...

אני אוהבת להרגיש נשית ../images/Emo13.gif

לא סובלת ויניל, ועור וכל הלבוש הגס הזה. דברים רכים ונעימים.. תחרה, סטן, אולי קטיפה. אני אוהבת להתלבש גם ילדותי, וגם הטעם שלי בשילוב צבעים כאלה הוא חמוד ^^

Fearless Cherry

New member
המממ..

אני מתלבשת ממש איך שבא לי באותו הרגע, לרוב בלי קשר לאירוע- (לדוגמא- אני יכולה ללבוש מיני ומגפיים כדי לשבת בפארק עם חברים, ואז ללבוש טרנינג וגופיה כשאני הולכת להופעה..), חוץ מזה יש לי בגדים בכל כך הרבה סגנונות שונים ואני משתדלת לגוון..

CHeerleadER

New member
חח שאלה מצחיקה קצת..

לא יודעת איך לענות עלזה כי הסגנון שלי משתנה מיום ליום [יש לזה קשר מקביל למצב רוח שלי!]. בעיקר בגלל שאני בנאדם כזה שאוהב שינויים אני לא מסוגלת להתפס על סגנון אחד מסוים, אני מניחה שזה מה שעושה את ה'סגנון' שלי לשלי
אם יש משהו שאני אוהבת אני אלבש אותו. כל עוד אין תלתלים קפואים מג'ל על הראש וחגורת זהב מניקל על המתניים
למרות זאת - יש לי ג'ינס קרוע שאני חורשת עליו, מבין כל ה5 מכנסיים שאני אשכרה לובשת הוא הכי נוח והכי כיפי להסתובב איתו =) ררגע, אני אנסה להגדיר את עצמי - לפעמים זה זרוק [כשאין לי כוח להשקיע], לפעמים זה ג'ינס צמוד צמוד וחולצה חושפת, לפעמים חצאית והסנדלים החומות שלי שאני מתה עליהן כי הן לגמרי שטוחות ומתאימות כמעט להכל. ובחורף זה בעיקר המגפי זמש והמגפי פלטפורמה 'ריינבאו' האדומות כי זה צבעוני וזה נחמד וכי הם הפלטפורמה היחידה שאני יכולה לנעול שעות בלי להרגיש שהגב שלי בילה בפוגו מטורף... בע... לסיכום, נהנית מכל העולמות

המממ אני לא יודעת מה מייחס אותי אבל

אולי זה שפשוט אני לובשת מה שאני אוהבת ומה שנוח לי ואינלי סגנון שאת יכולה להגדיר אותו כמשהו חד משמעי... אני מתלבשת במה שמרגיש לי "אני" שזה די פשוט ולא חשוף מדי ונוח ומגוונת ע"י אביזרים או פריטים שאני אוהבת מתחומים שונים של אופנה.. קצת רוקבילי שכזה.. אולי טיפה מהגותיקה תלוי במצברוח

הסגנון שלי

אממ הסגנון שמייחד אותי זה לשלב בין סגנונות ... לא יודעת להסביר בדרך כלל מה שאני לובשת זה מכנסיים מוזרים (עם צילומים של אלביס ומרלין מונרו או עם משבצות יש לי מכנסי היפ הופ כאלה וגם דגמ"ח צבאי *לא יודעת אם זה נחשב מוזר * יש לי גם מכנסיים עם קווים אפורים על והמכנסיים עצמן שחורות ) או סתם ג'ינסים בהירים או אחד קרוע או סתם מכנסיים רגילות שחורות מתרחבות ואולי חצאית סקוטית מעל אני גם אוהבת בגדים מתקופות שונות (60'...) גם כל המראה המשובץ בחצאיות בז'קטים במכנסיים... :) גם את כל מראה ארגייל (זה עם המעויינים על האפודות ...) הסגנונות שאני אוהבת הם לוליטה, גות'יק לוליטה ,פאנק,גותי,כל מראה ימיי הביניים ...אופנת רחוב יפנית .

psycho maiden

New member
מממ..

קודם מה שגורם למראה שלי להיות המראה שלי הוא זה שאני לובשת את הבגדים באופן שונה מאחרים /ממה שאמור להיות , ככה שגם אם יהיה לי ג'ינס שיש לכל העולם הוא יראה עליי שונה. אני גם משנה את הבגדים שאני לובשת בעזרת פריטים / שאני משפצרת אום וכאלה
תכלס אין לי סגנון כ"כ מיוחד כי אני לא מוצאת בגדים ממש מיוחדים , במיוחד הביה"ס שמגביל וכאלה. אבל למשל כשאני יוצאת אני משתדלת להתלבש הכי מיוחד [בצורה שאני אוהבת] ואף פעם אבל אף פעם לא תהיה מישהי שהתלבשה כמוני או אפילו דומה [אלא אם כן איזה חברה ממש אהבה את הרעיון ואימצה אותו
].

forgottenangel

New member
אמממ

אני בקושי לובשת מחוכים, גם כי אין לי הרבה, וסתם כי לא יוצא לי... מממ ואני דיי אוהבת לשלב חצאיות ולשים מתחת סתם מכנס וכאלה אין לי ממש סגנון משלי...

הדס100

New member
בסופו של דבר יצא שהסגנון המיוחד

של כולם מתואר בשתי דרכים עיקריות: או גותי+ורוד/ילדותי, או גותי עם שילוב. ומהב שבאמת מייחד את זה היא העובדה שאין הרבה כמונו ברחוב, וכך זה תמיד ייראה מיוחד. ולאחר הניתוח המעמיק, אני אתאר... לא תמיד אני מתלבשת גותי, אבל תמיד אני אלבש משהו מיוחד. אפילו לעבודה שאני לפעמים צריכה ללבוש חולצת כפתורים לבנה ומכנס שחור, אני אצליח לייחד את זה- סיכת כסף, איפור מיוחד, או קולר אלגנט. ואם זה סתם ביומיום אז הרבה פעמים אני לובשת חצאיות מידי, או חצאיות עם שסע, או סרט בשיער, ותמיד זה נראה ייחודי יותר.

אני לא אמרתי שאני תמיד מתלבשת גותי

:X... אבל תמיד מיוחד אני חושבת... אני לא תמיד מתלבשת גותי, אני משלבת הרבה דברים ולא תמיד גותי נמצא שם

למעלה