עוד שאלות

22ק ו ס ם

New member
אמנם אין לי ילדים אבל זה לא ממש קשור

העניין הוא לא אם אפשר לעצב או לא ילדים (אני אישית חושב שיש הרבה פחות השפעה הורית עליהם), אלא שזו הפרשנות שלך למה הם רצו את הילדים. אף אחד לא נתן לזה הסבר ממשי בסדרה.

בוא נגיד שדעתי אינה נמצאת בקו אחד עם

התסריטאים או יוצרי הסדרה או מי שאחראי לסוגית ה"אחרים רוצים את הילדים הזרים באי". לגיטימי לגמריי. מה *אתה* חושב היתה הסיבה שהם התעניינו במיוחד בילדים החדשים שהגיעו לאי?

22ק ו ס ם

New member
איפה התסריטאים אמרו את זה?

חוץ מזה, זה לא הסבר מספק מה שאמרו מחוץ לסדרה. הסבר צריך להיות בפרקים ולא בדיעבד. אין לי מושג למה התעניינו בהם במיוחד.

JohnLocke

New member
במי התעניינו במיוחד?

הם חטפו את אהרון בגלל בעיות ההיריון, ג'ולייט אמרה את זה בעונה 3. הם חטפו את וולט כי הוא היה מיוחד, בי קלו וטום אמרו את זה בעונה 2. היחידים שנחטפו בלי הסבר ספציפי היו זאק ואמה, אבל המון אנשים נחטפו מזנב המטוס, לא היה צריך להסביר למה הם חטפו אותם ספציפית, וגם אם כן היה צריך - אפשר להניח שבשל בעיית ההריון, היה להם צורך עז להכניס ילדים חדשים לקהילה שלהם.

22ק ו ס ם

New member
זה נראה לי הסבר מאולץ

הרי הילדים והדיילת לא הושמו בבור כמו האחרים מזנב המטוס ואומצו לקהילה של האחרים בלי שום הסבר ממשי. גם לא ברור מה הם בדיוק רצו מוולט ולמה שיחררו אותו.

JohnLocke

New member
אנה לוסיה חפרה את הבור, אין קשר לאחרים

לגבי וולט - הם התעניינו בכוחות המיוחדים שלו (בי קלו למייקל: "הוא הופיע מתישהו במקומות שהוא לא אמור להיות בהם?", וולט סיפר שהם עשו לו מבחנים/בדיקות). מתישהו הוא הבהיל אותם (רואים את זה במוביסוד "חדר 23", וניתן להבין את זה מהמשפט של בן בסוף עונה 2 "קיבלנו יותר ממה שציפינו לו עם וולט"), לכן לא הייתה להם בעיה לשחרר אותו תמורת ג'ק וחבריו.

22ק ו ס ם

New member
המוביסוד הם לא חלק מהסדרה

זה בדיוק כל העניין. כל מיני אנשים עורכים פרשנויות בדיעבד או מסתמכים על דברים שהיוצרים אמרו או עשו מחוץ לסדרה. אני מצפה לדברים שמועלים בסדרה שיקבלו פתרונות שם אחרת שלא יהיו שם מלכתחילה.

JohnLocke

New member
גם בלי המוביסוד

הרי יש סיבה פרקטית שמוצגת בסדרה לסיבה שוולט שוחרר - כי האחרים עשו עסקה עם מייקל, שהם יביאו לו את וולט אם הוא יביא להם את ג'ק, קייט, סוייר והארלי.

22ק ו ס ם

New member
ככה בקלות לוותר עליו?

הרי כשהם רוצים הם יעשו כל מניפולציה להשאיר אצלם מישהו. גם הסיבה שרצו אותו בגלל הכוחות המיוחדים לא ממש ברורה. מה הם בדיוק רצו לעשות איתו?

too addictive

New member
אני חושבת שכל היופי של הסדרה

הוא שאי אפשר להסתפק רק בפרקים ויש עולם שלם שתומך בה בחוץ.

22ק ו ס ם

New member
אני לא מסכים

רוב הצופים בסדרה לא נמצאים כל הזמן באינטרנט בחיפוש אחר תאוריות או הסברים. לדברים קטנים, כמו נניח ההסבר על המספרים, באמת אפשר להסתפק בחוץ אבל לדברים מהותיים? אם העלו משהו בסדרה שיפתרו אותו במסגרת הזו.

too addictive

New member
לא התכוונתי לזה

התכוונתי שבין העונות שוחררו סרטוני הדרכה של דרמה, שהיה משחק שגם סיפק מידע, שהיה אפילו אתר לחברת אושיאניק (אם אני לא טועה, זה יוצרי הסדרה עשו). אבל מבחינתי הכיף הגדול היה לחפור בפורומים ולחפש תיאוריות, אז לא ממש אכפת לי מכל השאר שחושבים שזו סידרה לצפות בה פעם בשבוע ולגמור עינין.

22ק ו ס ם

New member
אלה סתם קטעי בונוסים

וזה כולל כל מה שקורה ברשת. זה שאתה מחפש מידע זה יפה אבל רוב הצופים לא עושים את זה וכסדרה, הפתרונות צריכים להיות בפרקים הרשמיים ולא מחוצה לה.

too addictive

New member
אני חושבת

שפשוט קשה לנו לקבל דור חדש של סדרות סלויזיה. אני חושבת שהאינטרנט הך לחלק אינטגרלי, ואם רוצים לעשות סדרה איכותית שהיא יותר מ-40 צפיה ולשכוח, שווה להוציא את זה מחוץ לגבולות הטלויזיה ואני מניחה שסדרות בעתיד יאמצו את זה גם.

השורד

New member
הם התעניינו בילדים כדי לנסות לפתור את בעית

הפוריות באי מאז ה-incident. האחרים לא הצליחו להביא ילדים לעולם מאז 77 וזה הטריד אותם מאד כמובן. לכן גם הביאו את ג'ולייט לאי.

יפעת777

New member
זה לא נכון...

עשו סביב זה פולחן שלם, אנשים עשו פודקאסטים ויצרו את וויקפדיה וחשבו על תיאוריות מכל הכיוונים, כי לא ידעו את התשובות ועדיין לא יודעים את התשובות. לא יכול להיות שהתשובות היו ולא ידעו עליהן ורק עכשיו פתאום נזכרו שכן היו תשובות לאורך כל העונות רק בגלל שבפרק הסופי נתנו תשובה רק מה זה העולם המקביל והראו שהאור בא מהפקק.

בדיוק, הם לא שמו לב

תרשי לי לקחת שוב את העניין שכבר דשתי בו הרבה, חורי תולעת וחומר אקזוטי וחורים שחורים. הנושא הוסבר במדוייק אבל מאוד בקיצור בסרטון האוריינטציה של תחנת הסחלב, ומאז לא חזרו לכך (כי זו לא מהות הסידרה). על-מנת להבין את המשמעות של מה שנאמר בסרטון צריך להכיר טיפה פיסיקה מודרנית, וכל מי שלא מכיר - ראה בסך הכל סרטון נחמד שאמרו בו כמה ביטויים לא מובנים והזיזו ארנבת בזמן ובזה העניין נגמר עבורו, בלי שיצליח למצוא את הקשר לתוניסיה ולעובדה שלא ניתן בדרך-כלל לראות את האי. ההסבר ניתן אבל חמק ונעלם. "מתחת לאף" ו"מובן מאליו" הם דברים שונים.

נאמרו הרבה דברים.

שכחתי פתאום איזה כוחות היו לוולט. האם ראו מה הכח שלו בסוף?. ויאללה די לחפור כבר רציני על שאלות לא פתורות על כל השאלות המרכזיות שהיינו צריכים ענו לנו כל השאר מה אתם גודשים בזה למשל בשתי אנשים האלה ששכחתי אפילו את שמם מרוב שהם לא חשובים שהופיעו פרק אחד ונעקצו ומתו מה זה חשוב בכלל אם הם היו צריכים או לא היו צריכים להשתתף מההתחלה? גם אם הם היו זה לא היה משנה כלום לעלילת הסדרה. ראיתי ריאיון עם בן לפני שהתחילה העונה השישית הוא אמר שלא על כל שאלה קטנה יענו לנו בעונה האחרונה אבל הדברים המרכזיים ייפתרו. זה באמת ככה לא על כל שאלה קטנה צריך לענות בעיקר בגלל ההסבר הפשוט שזה פשוט לא משפיע על תהליך הסדרה. כמו המגדלור הזה. מה זה משנה מי בנה אותו? אם הוא היה חשוב היו מסבירים לנו עליו. טוב שלא שגם תגידו איך נוצר האי הזה והאם הוא היה לפני שאלוהים ברא את העולם. באמת. דברו על נושאים מרכזיים אם זה נושא שולי די להתעסק בו זה שטויות. "מה שאתה לא יודע לא פוגע" לא ככה?. תתעסקו בעיקר לא בטפל. שבוע טוב.

למעלה