עוד תמונות מההכרזה 1

mokasosex

New member
למיי אכפת מאמא של דרייק או מחברים שלו

אחרי פאפרצי כזה, למייייייייייי ,אההההההההההה !? היא סתם מקנאה בדרייק וזהו.

t r e c o o l

New member
ראיון מaccess hollywood

http://www.accesshollywood.com/dish-of-salt/dish-of-salt-adam-lambert-on-ama-debut-album-and-more_videotab_1166348 אני מתה על המראיינת הזאת, ואדם כ"כ מתוק

mayarel

New member
אויש אדם מתוקי כזה ../images/Emo6.gif

איך הוא רץ אליה חחחחחחחחחחחחחחחח חמודדדדדדדדדדדדדד ואיך היא עם הזרועות פתוחות.. חחחחחחחחחח אוי. כן שמעתי פופ. שמעתי. מתעלמת.

nini18

New member
אוי בנות תעזבו אותו בשקט... דייי הוא אומר

שהאלבום יהיה מעולה, אז הוא יהיה מעולה!!!!!!!!! שיעשה פופ רוק פאנק אלקטרוני אלטרנטיבי דנס מודרני מה שהוא רוצה.. הוא אומר SIIIIIICK אז זה יהיה SIIIICK.
והדס (מג'נטה) איפה הבחורה שאמרה שהוא יעשה בסוף דואט עם מדונה. ואנחנו נמות על זה. תגידי לה לחזור...
וואו השתנתי חחח אופטימיות זה טוב
אך אדם זה הכי טוב שיש

t r e c o o l

New member
../images/Emo45.gifנכון, אני כבר מוכנה נפשית לזה

ואני מציעה לכולם גם. אז שיעשה אלבום פופ, אז מה, הדבר החשוב שזה יהיה כתוב טוב,שזה יהיה אלבום בוגר ונשמע את הקול של אדם כמו שצריך וידוע כבר שההפקתה תיהיה מעולה. ומה זה פופ בדיוק? פופ זה לידי גאגא עד גרין דיי זה מאוד רחב, (נקווה שזה יהיה כמה שיותר רחוק מלידיי גאגא אבל זה לא נורא) אבל את הדואטים אני בחיים לא יבין ויקבל..בלתי אפשרי.

nini18

New member
וחוץ מזה שתמיד אחרי אלבום מס' 1

מגיע אלבום מס' 2 ותמיד הכל יכול רק להשתפר. וזה גם אדם פאקינג למברט כבר אמרנו כל מה שהוא נוגע בו הופך ליהלום. אז הכל טוב

lama ken

New member
את צודקת מאוד, פופ זו הגדרה מאוד רחבה

יש הרבה פופ שהוא איכותי ואפילו מצוין, לא הכל בריטני ספירס ודומיה.

nini18

New member
את רואה כשאת רוצה את מעולה ../images/Emo47.gif אבל תעשי

לי טובה פופ כן בריטני לאאאאאאאאאאאאאא

magenta73

New member
האמת, היא מסכנה.

כל העסק איתה רק גורם לי להיות מאוד מאוד שמחה שאדם התגלה רק עכשיו, אחרי שהוא כבר שלם עם עצמו ויודע מי הוא. (ומצד שני באה המחשבה של - אידיוטים, הוא היה צריך להגיע עד לאמריקן איידול בכדי להתגלות ושהעולם יהנה ממנו????)

nini18

New member
../images/Emo45.gif בתקופת השפל שלה ממש ריחמתי עליה.

ד"א זה קורה לרוב הצעירים הם לא מצליחים להתמודד עם ההצלחה. השחקן הצעיר הזה שנפטר לא מזמן לא חבל? היט לדג'ר אין הם מרוויחים כל כך הרבה, כולם מנצלים אותם כולל המשפחה הקרובה שלהם, והם לא יודעים להתמודד. אני מקווה שלBB זה לא יקרה. גם אצלו אומנם בגיל 28 הוא התגלה אבל כפי שזה נראה הוא די יצליח מהר וכמובן ירויח אני מקווה שהוא יידע לשמור על עצמו.

magenta73

New member
הסיפור עם היט לדג'ר

לא ממש סגור וכנראה שזו היתה גם סוג של פאשלה רפואית כי הוא לקח תרופות עם מרשם, (נגיד אחת נגד דיכאון ואחת הרגעה או כדורי שינה וכו') רק שאף אחד לא אמר לו שביחד הן לא עובדות טוב כ"כ. בטח גם היה אלכוהול בשילוב. זה יכל לקרות לכל צעיר בין זמננו שעובד קשה. אם בקולנוע או בהיי-טק. מה גם שלא חסרים מקרים של דום לב בגיל צעיר, בלי קשר להצלחה וחוסר התמודדות כן או לא איתה. ובייבי התגלה בגיל 26/7. ודרך אגב, זה לא קשור ללהתמודד עם ההצלחה, (ברמות של להיות מפורסם ומצליח) זה קשור ללחצים, ללעשות עוד אלבום ועוד להיט ואז זה גם קשור לפאפארצים המזדיינים האלה - כל זה קשור למאה ה21. ולטכנולוגיה, לוא דווקא רק ל"הצלחה". זה רק נעשה יותר ויותר גרוע ואינטנסיבי. אין לחבר'ס האלה חיים. ראית- אדם הלך לעשות קניות בseven eleven וחבורת צלמים התנפלה עליו. בנתיים הוא לוקח את זה בסדר, ואפילו מתלוצץ עם מצלמיו, אבל מה הלאה? מה יקרה שזה ימאס לו?.... הוא לא יצא מהבית?...

nini18

New member
זה שהיט לדג'ר בגיל 30 (נדמה לי) לקח

כדורים נגד דיכאון וכדורי הרגעה זה כבר אומר שמשהו לא היה בסדר איתו. האלכוהול והסמים גם באים עם ההצלחה כי יש כסף לקנות אותם וזה מגניב במסיבות. וכן לגבי כל השאר את צודקת בהחלט. למרות שכרגע זה יותר נראה שהם זימנו את הפאפרצי (אני מדברת על אדם ועל התמונות הספציפיות האילו) חודש ימים הוא נמצא במקומות הומי אדם, הופעות, מסיבות וכו' ואפילו פאפרצי אחד אין ?? ואז לילה אחד הוא יוצא ל7/11 נטוש ופתאום עשרות פאפרצי זה נראה יותר כמו זימון. אבל זה רק עכשיו כשהוא יהיה כבר ממש עמוק בתעשיה זאת תהייה באמת בעיה. האמת שגם אנחנו המעריצים אשמים. כי אנחנו כל הזמן רוצים לראות מה הוא עושה, עם מי הוא נמצא, אנחנו (או שרובנו) לא מסתפקים רק במוסיקה, אחרת לא היינו בכלל מדברים על התמונות פאפרצי. וזו העבודה שלהם וזה מה שמוכר אז ככה זה גם ימשיך. וכשימאס לו הוא ייצא מהבית הוא פשוט לא יתיחס אליהם כמו שעושים למשל ברנג'לינה שגם להם לא יוצאים מהורידים.

magenta73

New member
דאחיל ראבק,

את יודעת כמה אנשים בגיל הזה ואף לפני הגיל הזה לוקחים כדורים נגד דיכאון או הרגעה? ועוד בארה"ב? גם בישראל כבר לא צריך ללכת לפסיכיאטר בשביל זה, רופא משפחה נותן לך מרשם אם את רק מבקשת או מצייצת שיש לך בעיות שינה. ותאמיני לי שאלכוהול וסמים באים גם בלי הצלחה. רק תסתובבי בת"א. ואני לא חושבת שזה זימון. זה בא בדיוק אחרי שיצא חלק מהשיר לסרט והוא היה בטקס ההוא שלפני הטקס ופתאום נזכרו בו.

nini18

New member
טוב את צודקת לא הסברתי הכי טוב, למה

התכוונתי, בקשר לאלכוהול וסמים זה ברור שיש בכל מקום. אבל אצלהם זה נראה שזה בא עם ההצלחה. נגיד ברטני התחילה בתור בחורה תמימה (אני לא יגיד בתולה כי את זה היא יכולה לספר לסבתא) ככל שההצלחה אצלה התגברה היא התחרפנה. לינזי לוהן היתה ילדה חמודה ותמימה באיזו סדרה של דסני וגם עלתה ליגה התחרפנה. ויש דוגמאות גם של יותר גדולים כמו מתיו פרי (
) מחברים (כששודרה חברים הוא גם היה די צעיר) וכו' לא יודעת זה נראה כאילו ההצלחה והכסף גורמים להם איכשהו להתחרפן. האמת שאני בתחום ולא ידעתי שאפשר לבקש מכל רופא כדורי שינה או נגד דכאון והוא נותן. אבל הוא תמיד היה (אדם) במרכז ההתענינות עוד לפני הטקס. אבל גם כן יכול להיות שאת צודקת. לי זה נראה יותר כמו זימון. (אהה וסורי שלא עניתי אתמול פשוט נרדמתי חח
)

t r e c o o l

New member
האמתשהרבה אמרו שהוא הזמין את הצלמים

הרבה מהמעריצים שלו באידול פורום אמרו שהוא עשה את זה כדי להכחיש את זה שהוא ודריק נפרדו.. לא קראתי למה.

למעלה