עוד תמונות מההכרזה 1

nini18

New member
באמת אומרים את זה עוד אנשים? לא ידעתי חח

נכנסתי לIDF ולא אהבתי את התגובות שלהן לנשיקה, אז ברחתי משם. ואיי למה רק אצלנו כל המעריצים רואים את זה בסבבה ובכיף? למה שם המעריצים תמיד צריכים להגיד דברים רעים. מעצבן אותי.

t r e c o o l

New member
לא כולם אומרים, יש שם נושא מיוחד

שרק שם אפשר להגיד דברים רעים חח ואז מה אפשר לבקר אותו קצת, זו גם קבוצה שבד"כ לא אהבה את דריק, אז בכלל.

nini18

New member
אז מה גם אני לא מתה על דרייק (האמת שלאחרונה

פחות חח ) אבל מפה ועד ללכלך עליהם לא סובלת את זה. אפשר להעביר ביקורת שלילית על האלבום, על הלבוש אבל לא על זה שהוא הומו או על האושר שלו. אני לא מסכימה
(לא שמשהו שואל אותי אבל זה מעצבן אותי)

t r e c o o l

New member
אבל הם לא העבירו ביקורת על זה שהוא

הומו! הם פשוט לא אהבו שהוא התנשק מול הצלמים, כמו כל המפורסמים שעושים את זה בשביל כמה דקות פרסום..ברור שזה לא המצב אצל אדם אבל הם העדיפו שאדם ישאיר את החיים הפרטיים שלו מחוץ למצלה שישאיר אותם פרטיים. והם גם בטוחות שהוא הזמין אותם, לא הבנתי למה חח הם ממש לא רעות, הם דיי מפאנטיות לגביו הם פשוט (חלקם, רק בנושא הזה) חשבו שאדם עשה טעות כשהוא התצלם בשביל הצלמים, עובדה שעכשיו הצלמים "יורדים עליו" הם אמרו (הצלמים) שזה היה מביך.. התמונה הזאת עשתה לי כ"כ טוב, אבל הייתי מעדיפה שזה היה בלי שאדם היה יודע..

nini18

New member
הן היו שליליות הן היו מגעילות.

אם זה היה גבר ואישה הדיון הזה בכלל לא היה מתקיים. הפאפרצי תמיד יורדים על כולם במיוחד TMZ שאת כל כך אוהבת. גם פעם קודמת הם ירדו עליו בלי שהוא התנשק. הם אנשים צינים ויש להם את העבודה הכי מושמצת שיש אז הם יורדים על אחרים. אין פה הצדקה לא לIDF ולא לצלמים.. ושאדם רק ימשיך להיות מאושר ולהתנשק מתי, איפה ולפני מי שהוא רוצה. כל מה שעושה לו טוב.

t r e c o o l

New member
אם הם לא חושבים שהוא היה צריך

להתנשק בפומבי לעיני הפאפרצי אז הם הומופובים? טוב.

nini18

New member
לא אמרתי שהם הומופוביות. אמרתי שהן היו

מגעילות לגבי הענין. סורי אבל אני לא יכולה לסבול שאומרים עליו משהו רע ובשרשור שנכנסתי הן היו ממש מגעילות ואפילו היו כמה מביניהן שאמרו שהן לו מבינות למה הן צריכות להגן על אדם מפני המעריצות שלו. אפשר לא לאהוב אותו או את המוסיקה שלו. אבל לא חייב להגיד עליו דברים רעים.

mayarel

New member
הית' היה אחרי גירושים..

אבל כן גם לי הוא נראה מאוד מאוד רגיש, ואחד שצריך לשמור על עצמו. חבל. עד שפעם בעשר שנים צץ איזה שחקן שבאמת כישרון מטורף.. ונראה מתוק נורא. זה היה עצוב. לגבי אדם, אני מקווה שהוא יתמודד טוב. הוא ידע למה הוא נכנס והוא כל כך חכם, שאני מקווה שייקבל עזרה טובה אם יהיה לו קשה. הוא דיבר בראיון בארבעה חלקים שלו (הכתוב) על הזמן שהיה עם וואל קילמר בתקופה של 10 הדיברות, ושהוא מכיר את החיים האלה. אז כל עוד הוא מפוקח זה שם אותו בעמדה טובה יותר. הבעיה עם החארות האלה זה הסיפורים שהם ממציאים וההתנהגות הדוחה שלהם. הם יכולים ממש לשרוף בן אדם וליצור לו תדמית נוראית. זה קשה. גם בסרטון הזה רואים כמה הם גסי רוח.

nini18

New member
לגבי היט מסכימה באמת שחקן מעולה.

ולגבי אדם אני ממש ממש ממש מקווה, כי כבר עכשיו קשה לו עם הערצה והוא מודה בזה למרות שהוא אומר שהוא אוהב את זה, אמנם בחצי חיוך אבל אומר חח כשהוא יהיה כבר עמוק בתעשיה זה עלול רק להתגבר ואני מקווה שהוא יתמודד עם זה יפה.

nini18

New member
חחח הוא מזה נסחף עם ה "אני יעשה מה? עם מי?"

כולה פולה עבדול וסנופי חחח לא צריך להסחף.

למעלה